Najlacnejsiedreviny.sk

Dobrý deň chcela by som sa podeliť o svoj zážitok v záhradníctve najlacnejsiedreviny.sk Hodinu a pol sme cestovali za záhradníctvom ktoré podľa internetovej stránky vyzeralo veľké a majú tam všetko možné. Prídeme tam a žiadna ochota boli tam dvaja predavači keď sme sa na niečo pýtali ohľadne stromov na nič nevedeli odpovedať a keď odpovedali tak úplne hovadiny.. Pracujú tam ľudia ktorý nevedia čo predávajú.. žiadna ochota len behali s papiermi a robili pravdepodobne internetové objednávky ale strašné sklamanie či už z obsluhy alebo sortimentu. Minulý rok som od nich objednala okrasné stromčeky a prišli totálne suché. Nabudúce určite nie, už stačilo. Akú máte skúsenosť s týmto záhradníctvom v Chrabranoch Vy?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od macko13579:

Dobrý deň chcela by som sa podeliť o svoj zážitok…
@macko13579 objednas odtiaľ a prídu ti suché stromčeky a este sa tam po tomto teperis autom 1,5h, neni co dodať k tomuto 🫣...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od audinak:

@macko13579 objednas odtiaľ a prídu ti suché stro…
@audinak asi tak.. Zháňala som jeden drahší strom ktorý tam mali preto som tam išla osobne, ale čistá katastrofa keby si nevyberiem sama osobne tak by mi poslali len taký konárik čo tam mali.. Pýtam sa niečo ohľadne stromov no to vám ja pani neviem povedať, na vysačkách nenapísané skoro nič, obsluha nevie ani čo predáva a poraď si sám.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?