Kosacka

dobry vecer........oplati sa kupit tuto kosacku? http://www.boel.sk/kategoria/zahradna... svagor ju chce kupit ale nevie sa rozhodnut.....vdaka za odpovede
Odpovedať
ahoj. pokial chces kosit ihrisko tak sa oplati.ale to by ti stacila aj rotacna kosacka.za tu cenu kupis aj zahradny traktorik.ahoj
Odpovedať
to svagor, ale tato je rotacna
Odpovedať
Profilova fotka
@santos950 my mame model alko blackline bv 550 co je vacsi od tejto a spokojnost maximalna, ako druhy model som pozeral 5.15. kosim ale okolo 15a. @ivanhrozny112 kde za taku cenu kupim traktorik?
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi kolko bude kosit a aky teren. My okolo domu kosime cca10a rotacnou a na zvysok pozemku co sa kosi,cca 25a sme kupili traktorik.
Odpovedať
10 arov je 1 000 m2, on ma asi 800 m2
Odpovedať
@psychx pri citani som sa zatulal az k vretenovym benzinovym kosackam.kedysi sa dal traktorik kupit za tu cenu
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanhrozny112 no sak sa mi to hned nezdalo.. ked som to pozeral pred dvomi mesiacmi tak cena zacinala tak okolo 1000 najlacnejsie.. take rozumne cca 1500
Odpovedať
Neodporúčam, radšej si vyberte kosačku osadenú nie čínskym motorom. Ak sa pokazí tak je prúser, problém s dodaním náhradných dielov..... radšej treba priplatiť a za cca 350 € alebo 400 € máte kosačku perfektnú ktorá vydrží.
Odpovedať
Profilova fotka
@poludnica to bude dost zuzeny vyber, lebo aj BS v nizsich radach je vyrabany v cine :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam Hondu, rad: http://www.honda.sk/lawn-and-garden/p... a je to naozaj overena kvalita ... stala ma 16 000 Sk ... uz ani neviem kolko rokov ju mam a kosi stale ako nova, samozrejme treba brusit noz a pravidelne sa starat o motor (raz rocne menim olej + filter)
Odpovedať
ak sa rozhodujete medzi cenovo podobnými modelmi tak tam veľké rozdiely nebudú a ide skôr o sympatiu k značke. tých kvalitných výrobcov je tu veľa. benzínové kosačky by mali mať hlavne pevný skelet a dobrý pojazd. kvalitu asi najlepsie spoznate az casom :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?