Odpoveď na príspevok od andynr:
Aj touto cestou upozorňujem na fi " Živé hybridné… @andynr a co sa stalo?Odpoveď na príspevok od slovakman22:
@andynr a co sa stalo? @slovakman22 objednal som brečtan do plotu,prišli úplne suché výhonky,bez jediného zel.lístku,kambium žlté,čiže zjavne suché. Dal som do vody,zasadil polieval,počasie ideálne. Nevzišiel ani jeden. To len povyťahovali zo zeme,zabalili a poslali. Na reklamáciu vôbec nereagujú( poslal som maily,foto,cez AI čet vraj budú inf.kolegu a ihneď!!! sa ozvú,max 2dni a podobné kecy.Proste ani ťuk. Tel.kontakt neexistuje. Takže podvodnícka firma a vraj sú k dispo 24/7... Treba to zdieľať.Odpoveď na príspevok od andynr:
@slovakman22 objednal som brečtan do plotu,prišli… @andynr toto je nevýhoda zasielania sadeníc poštou - aj keď v prípade ovocných stromčekoch som to riskol (ale bol to známy dodávateľ a eshop). Trválky, letničky, kríky ap nám doniesli osobne (rozvoz). Chalan ukázal, čo je čo, vysvetlil, odpovedal. Chytila sa každá sadenica. Skús požiadať niekoho v okolí, či ti neodlomí pár konárikov brečtanu - rozmnožuje sa to pomerne ľahko..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@andynr toto je nevýhoda zasielania sadeníc pošto… @gadefox Viem,mám 50m plot plný brečtanu. Len namnožiť trochu trvá.Odpoveď na príspevok od andynr:
Aj touto cestou upozorňujem na fi " Živé hybridné… @andynr Dopľňam informáciu: Nakoľko som neobdržal žiadnu odpoveď na reklamáciu,obrátil som sa na SOI. Odpoveď bola v tom zmysle,že firma "Živé hybridné ploty" nemá sídlo v SR,ale v Maďarsku,takže na nich nemajú žiaden dosah. Doporučili obrátiť sa na EU orgány. Tak upozorňujem,firma ŽIVÉ HYBRIDNÉ PLOTY JE PODVOD!!!Odpoveď na príspevok od andynr:
Aj touto cestou upozorňujem na fi " Živé hybridné… @andynr Dobrý deň môžem potvrdiť, tri rastliny prišli uplne suché, a ostatné uschli do dvoch dní, takže z 13 rastlín mám zatial dve živé. Nikto nereaguje na reklamáciu.Odpoveď na príspevok od marta_hamarova:
@andynr Dobrý deň môžem potvrdiť, tri rastliny pr… @marta_hamarova Sú to podvodníci,žiadne info,refer.,tel.čísla nemajú. Ja som ich kontaktoval na mail x-krát,poslal foto,čakal som 30dní. Potom na SOI,odpoveď som napísal,nemajú na nich dosah,nie sú na SK registrovaní,sídlo v HU. Takže zostáva len takáto osveta. Referencia:Firma Hybridné živé ploty sú podvodníci. Toto kľúčové slovo si google nájde.