Odpoveď na príspevok od petersd:
@frantisekca A napr. kde v pitchi je teraz ŠOI-k… @petersd lebo diabol sa ukryva v malickostiach. Zlavy do 70% znamena 0-70% nikto nenapisal ze vsetko v zlave 70%.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@petersd SOI by nepochodila, keďže tie ponuky sú… @frantisekca Platí aj naopak: Rovnaký tovar a rôzne označenia. A keď sme už pri tom, nepoznáš náhodou systém, pravidlo, ako priradzujú tei čísla, písmenka za typové označenia na pohľad a parametrovo rovnakých výrobkov ? (Ináč dnes a zajtra je zľava 15% na všetky Parkside)Odpoveď na príspevok od dexter89:
Ja som kúpil vysávač Parkside na popol z krbu ...… @dexter89 To fakt? Práve zháňam lacný, ale účinný vysávač do dielne a drobný stavebný odpad pri rekonštrukci v domeOdpoveď na príspevok od petersd:
@dexter89 To fakt? Práve zháňam lacný, ale účinn… @petersd ja to používam nejaký ten mesiac... predtým stál v plechovej budi na dvore celé roky už som to chcel vyhodiť, lebo však už aj nejaká korózia ... ale som vykúšal či funguje, vyprášil tie filtre od popola a ako super... výhoda, že nemáš žiadne vrecká bludy len to plechové vedro, z ktorého potom sajrajt vysypeš ...Odpoveď na príspevok od dexter89:
@petersd ja to používam nejaký ten mesiac... pre… @dexter89 No veď práve také niečo, jednoduché chcem. Žiadne "antialergické" filtre, sáčky, nepotrebujem, len nech to saje ako divé... Už som zavrhol ETU a dokonca sklamal ma aj Karcher (za cca 300 - 400 €) . Potom som skúsil šťastie u laciných značiek. Naposledy som vrátil priemyslelný vysávač Parkside (tuším 1200 W), lebo hučal ako štartujúca helikoptéra a nevedel smetie z koberca vysať. Neviem ako na tom je ten 1400 W Parkside. Pritom chcem iba jedno: Ak sa niečo volá vysávač, tak nech to vysáva. Žiaden 3. 4. - 6. zmysel nemusí mať! 🙂Odpoveď na príspevok od petersd:
@dexter89 No veď práve také niečo, jednoduché chc… @petersd na Parkinson vysávač z Lidlu žltej farby plastový za 40 eur nedám dopustiť. Mám ho asi 5 rokov, vysávam s tým všetko od hrubej špiny, auta, terasy, odsávanie z píly aj špinavej vody z bazéna. Ten už povysával doslova desiatky kíl prachu a špiny. Navyše, spotrebný materiál tiež kupujem v lidli, 10 papierových vreciek za nejakých 7 eur je jak zadarmo. Keď sa náhodou pokazí, tak ono by nejaký priemyselný Metabo alebo Bosch vyzeral krajšie, ale ja za to 2 stovky nedám, nevidím v tom pridanú hodnotu.Odpoveď na príspevok od petersd:
@dexter89 No veď práve také niečo, jednoduché chc… @petersd jj tak toto je na také ako stvorené... a stálo to málo na popol tuším nejak pod 100€ ale zistil som, že vysávať s tým popol z krbu je blut... skoro sa tým popolom zadrbe filter a prášiť po každom aj malom vysávaní (mám len malú piecku nie obrovský krb) sa mi nechcelo... to mi kratšie a lepšie spravila metlička a smeták... :D Takže ten vysávač používam na iné ale ako píšem bežný prach a špinu to saje jak divé ... jak priemyselný vysávač sila... a nemáš tam žiadne vrecko len to plechové vedro , ktoré potom vysypeš ... navyše aj keď ti to povysáva zlatý prsteň abo čokoľvek hravo to v tom veľkom vedre vyberieš... 🙂Odpoveď na príspevok od dexter89:
@petersd jj tak toto je na také ako stvorené... a… @dexter89 Dík za recenziu, už som objednal, veď dnes je Parkside - 15% 😉Odpoveď na príspevok od gadefox:
@starysomar presne ako píšeš: problém je, že bloč… @gadefox Som aj zabudol napísať ohľadom tej reklamácie. Wapka ževraj opravená (ešte som neskúšal), kotúčová píla nová. Aj tá flexa je ževraj nová. Len ešte neviem, či mi dali tu "lepšiu" E6, alebo novšiu F6, ktorá je však už citeľné slabšia, nedá sa tak zaťažiť ako tá staršia E6, aj keď sú výzorom rovnaké. Tá E6 s 8Ah batériou bola neskutočne silná.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
Mimochodom, dnes, zajtra -20% Parkside. Tá zelená… @frantisekca tak dik dalsich 70€ v prdely :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@frantisekca tak dik dalsich 70€ v prdely :-) @rkorba Čo kúpila? Blbé je to, že človek musí dlho sledovať ceny, lebo tá jejich cenová politika je zákerná. Aj veci v akcii sú často drahšie, než ich mávajú. Ale ak sa stretne "normálna" cena, na nej akcia a ešte mínus 15-20%, tak to potom je bezkonkurenčné. Napríklad zváračka PMSG 200 za 116€, wapka PHDP 180 za 180€ atď., atď..Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@rkorba Čo kúpila? Blbé je to, že človek musí dl… @frantisekca maju to sialene. Kupil som miesadlo v akcii -20percent pred tyzdnom. Vratil som. Dalsi den bolo miesadlo v akcii 30 percent a teraz sa stretli akcie 30 a 20 percent. Ale uz sa mi to zase vracat nechce 😂Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@rkorba Čo kúpila? Blbé je to, že človek musí dl… @frantisekca kupil som si tu inteligentnu nabijacku, nech z casu na cas skontrolujem baterie co normalne nabijam na dvoj nabijacke. Potom razove orechy atd. Len si treba davat bacha, lebo vzdy tam maju tu istu polozku 2x. Povodnu a druhu v akciovej cene!Odpoveď na príspevok od rkorba:
@frantisekca kupil som si tu inteligentnu nabija… Tá nabíjačka je za super cenu. Mne v jednej je občas hlučný ventilátor. Tie 8Ah nabijam viacmenej iba v nich, zatiaľ sa mi iba jedna batéria "rozhodila". Či je to chyba nabíjania, výroby, skladovania, neviem. Raz mi prišli 2 batérie v takom stave, že ich nabíjačka odmietla nabiť. Ale čo ma štve, tak to je napríklad kmitavá pilka PSSPA 20, je na tie najhrubšie plátky a s tenkými sa nedá viesť rovný rez, keďže tenší plátok v tom uchytení vybočí z roviny... A potom to prehrievanie u niektorého náradia, ale to som už písal.Odpoveď na príspevok od lakyloo:
@frantisekca maju to sialene. Kupil som miesadlo … @lakyloo Ja som tam vracal x krat, najväčšie asi kosačku 😂😂😂Odpoveď na príspevok od rapidek:
ja som chcel kupit Aku pistol na kartuse, ale v d… @rapidek Ja som nad ňou taktiež dlho rozmýšľal. Pozeral videá a z nich mám úsudok, že je to blbosť. Oni ju mali sprevodovať ešte o polovicu... Je extrémne rýchla a teda aj málo citlivá.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@rapidek Ja som nad ňou taktiež dlho rozmýšľal. … @frantisekca ani mne sa nezdala.. V jednej recenzii sa chlapec snažil, ale bolo vidieť, že kartušu nemá pod kontrolou - chcel frcnúť trochu tmelu, ale pištol mu vygrcala kopec ap. Pripadal som si ako pri pozeraní reklamy na nechutné jedno, ktoré herec chváli do nebies a po klapke ho vypluje do koša. Niektoré rýchlosti boli vyslovene nepoužiteľné a nakoniec pištol zhodnotil, že sa s ňou musí naučiť robiť = eufemizmus pre "pištol je na h0vn0" :)Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@gadefox Tých recenzií je dosť. Robil som s Maki… @frantisekca Možno je to priestor trošku tie prevody dojustovať zásahom kutila.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@rapidek Ja som nad ňou taktiež dlho rozmýšľal. … @frantisekca uvidime. doprava bola zadarmo a ked sa nebude dat upavit, tak ju vratimOdpoveď na príspevok od rapidek:
@frantisekca uvidime. doprava bola zadarmo a ked … @rapidek (ja) by som si ju nechal, bo z toho, čo som videl je na hrubé tmelovanie (Sikaflex ap) dobrá a hlavne(!) pohodlná - neviem ako ty, ale toto býva najväčšie utrpenie (stláčať pištol hodinu ako chuj). Na jemné tmelovanie (špáry) ju IMO nepotrebuješ - nie preto, že nie je dokonalá, ale preto, lebo vtedy stačí na kartušu "kýchnuť" a sama vytlačí množstvo, ktoré potrebuješ.Odpoveď na príspevok od martin25:
Mam benzínovú kosačku a bola to asi najväčšia kkt… @martin25 Byť majiteľom dvoch BMW, nie je bohviečo, čím by sa mal človek chváliť. Vlastniť čo i len jedno je na mašlu.🙏Odpoveď na príspevok od chinatech:
@martin25 Byť majiteľom dvoch BMW, nie je bohvieč… @chinatech Ach jaj tieto blbé reči 😂Odpoveď na príspevok od martin25:
@chinatech Ach jaj tieto blbé reči 😂 @martin25 blbe reci pre nezainteresovaneho :DOdpoveď na príspevok od rapidek:
@martin25 blbe reci pre nezainteresovaneho :D @rapidek ja som odpovedal na veci parkside že to je shit a ty si začal riešiť moje auta. To ze ty jazdis na 1,4 alebo 1,6 tdi mi je jedno :)Odpoveď na príspevok od martin25:
@rapidek ja som odpovedal na veci parkside že to … @martin25 reagoval si na @chinatech, tak som ti odpisal. Ja mam aut ako topanok. mam veterana s 1.3L motorom, ale ak si chces porovnat kam docuras, tak to by si musel mat nieco napr. od M technik, alebo AMG, a tym nemyslim nejaky paket s nalepkami. Tipujem ze mas nejaky vydojeny konfekcny 3liter.