Čo si myslíte o výrobkoch Parkside z Lidlu?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Zaujíma na Váš názor na túto značku, pretože čo som počul do kvality je vraj porovnateľná s profi náradím a je za ľudové ceny..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @gadefox Mala sa vypnúť na tepelné preťaženie, mne však odišla regulácia, elektronika. Motor je OK. Je mi jedno, či to opravia novou elektronikou za 6€, alebo dajú druhý kus, či €. Tu elektroniku by som vymenil aj ja, na Ali si dostupné, ale záruka je platná. Je to na nich, ako vadu posúdia a ako sa zachovajú. Keď mi to vrátia neopravené, že moja chyba, nebudem sa hádzať o zem a vymením si to sám.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @gadefox koli reklamaciam to vobec nie je... Okrem toho aktualne vacsi problem je vracanie tovaru (kupovanie s tym, ze sa polovica veci vrati) a kedze ked nemas porieseny system vratiek, mas konkurencnu nevyhodu, logistika s tym spojena sa kalkuluje... Ale vlastne, preco to pisem, ty vytiahnes svoje domnele statistiky urcite...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@gadefox Mala sa vypnúť na tepelné preťaženie, m…
@frantisekca ďakujem za odpoveď, dáva to zmysel.. Takúto reakciu som očakával.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Na okraj - pri veciach z Lídla si starostlivo odl…
@starysomar Ja si zvyknem prefotiť bloček, poprípade si presne zapíšem kedy som to kúpil a už sa stalo že po cca roku som presne zadal dátum aj čas a Lídl mi "vyrobil" nový a kľudne reklamáciu mi takto vybavili..
Odpovedať
V aplikácii boli a hádam zas budú no posledné dni pri snahe pozrieť/stiahnuť to hlási chybu. Teraz nevidím alebo neviem nájsť žiadny.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od technik007:

@starysomar Ja si zvyknem prefotiť bloček, popr…
@technik007 Je aplikácia 'eBkočky", iba naskenuješ QR kód a ono ti tam vytvorí presnú kópiu dokladu ako z pokladnice. Keď potrebuješ - vytlačíš.
Odpovedať
Iste no Lidl POZADUJE original. Skenujem vetko potrebne 20 rokov, neuznali...
Odpovedať

Iste no Lidl POZADUJE original. Skenujem vetko po…
@starysomar tak im daj nejaky vyblednuty original a kopiu... nech hladaju.
Odpovedať

@technik007 Je aplikácia 'eBkočky", iba naskenuj…
@frantisekca nemal som možnosť vyskúšať aplikáciu, nakoľko som ja reklamoval tak ako som napísal... Nemal som problém, reklamácia uznaná a vrátili mi nový výrobok..Prijali to na predajni a viac som sa nestaral..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@starysomar tak im daj nejaky vyblednuty original…
@rapidek No a Tvoja otázka bude: Našli moje rádcové,našli??? Od nich "nenašli"... Aj kópiu nech si preveria...Budú to mať rýchlejšie...🙂
Odpovedať

@starysomar povedz ze das podnet na soi... https://www.soi.sk/sk/najcastejsie-ot... cast "Stačí k uplatneniu reklamácie záručný list?" Jedine, ze by slo o zaruku nad zakonnu lehotu, tamvsi mozu vyzadovat aj vzorku stolice...
Odpovedať

@starysomar Už som v Lidle reklamoval cez fotokópiu bločka a nebol žiaden problém... Ale aj tak všeobecne: Predajne Lidlu začínajú byť na "každom" rohu. Preto ak s nejakou reklamáciou nepochodím v 1. predajni, tak idem do 2. predajne. Ešte sa mi nestalo, aby som musel ísť až do 3. - 4. 😉
Odpovedať

@gadefox Mala sa vypnúť na tepelné preťaženie, m…
@frantisekca Všetko funguje aj bez elektroniky. Síce bez regulácie otáčok (ktorú na flexkách aj tak málokto používa a ide vždy na max.),... a bez spomaleného rozbehu. Tým vraj trpí prevodovka, ale zatiaľ mi to nepovedala na žiadnej flexe... 😅
Odpovedať

@starysomar veď ak máte kartu Lidl tak by nemal byť problé, všetký nákupy sa tam archivujú.
Odpovedať
Reklamoval som Performance po troch rokoch a vrátili mi kúpnu cenu. Chvíľu sa mi snažili strpčovať život kadejakými požiadavkami na mňa ale keď som im zamával občianský zákoníkom tak to šlo hladko.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od juraj_k:

Reklamoval som Performance po troch rokoch a vrát…
@juraj_k A čo v tomto prípade môžeš mávať nejakým zákonníkom, keď zo zákona máš ako FO nárok iba na 24-mes. záruku ? Príp. každý mesiac naviac je už len nejakým prísľubom obchodu, alebo výrobcu. Mal by si sakra nevýhodnú pozíciu právne to vymáhať. Nejaký nápis na škatuli, alebo v papieroch nie je právne záväzným prísľubom !!! Máš šťastie, že si natrafil na posratého neskúseného predávača.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od petersd:

@juraj_k A čo v tomto prípade môžeš mávať nejaký…
@petersd podla mojho nazoru je 3 a 5 rocna garancia verejnym prislubom, zatial som nevidel opak, ale mozem sa mylit.
Odpovedať

@starysomar Už som v Lidle reklamoval cez fotokóp…
@petersd - možno som sa nechal hlúpo odbiť s tou reklamáciou.
Odpovedať

@starysomar Záleží na čo. Ak poskytujú nadštandardnú službu, napr. vrátenie/výmena tovaru zakúpeného na predajni, vtedy môžu požadovať čo si určia. Ak ide o štandardné uplatnenie reklamácie v rámci 2r záručnej lehoty, vtedy stačí preukázať, že si tovar kúpil u nich. Len teda niekedy je náročnejšie o tom obchodníka presvedčiť a je potrebné na to využívať nástroje od asertívnej komunikácie až po SOI.
Odpovedať

@petersd podla mojho nazoru je 3 a 5 rocna garanc…
@rapidek Verejný prísľub je oficiálnym inštitútom a má svoje pravidlá. Nechce sa mi veriť, že by obchodníci na každý jeden tovar s nadštandardnou ponukou/službou pre zákazníka, vykonávali procesy spojené s vyhlásením verejného prísľubu. Ale všetko je dnes možné.
Odpovedať

@petersd Čo sa týka záručnej doby, tak Lidl na svojich stránkach uvádza toto: "Aká je dĺžka záručnej doby? | lidl.sk Záručná doba je 24 mesiacov, prípadne viac, ak je to na obale výrobku, v popise internetového obchodu alebo v návode na použitie uvedené inak. Záručná doba plynie dňom dodania tovaru kupujúcemu alebo ním poverenej osoby". Ak si zákazník zakúpi tovar, dostane pokladničný doklad, alebo faktúru. A PD aj faktúra je v zmysle zákona zmluva medzi obchodom a zákazníkom a je právne záväzná! Ja rozprávam z praxe a to čo je v súlade s legislatívou, ty sa riadíš neviem čím(?) A v neposlednom rade - nazvať niekoho, koho ani nepoznáš "postarým a neskúseným predavačom" tak to chce poriadnu dávku tuposti. Prepáč ale musel som to napísať. Každý kto si svoju prácu vykonáva zodpovedne, či už je to manažér, robotník, kňaz alebo v tomto prípade pracovník reklamačného oddelenia si zaslúži našu vďaku a úctu a nie urážky.
Odpovedať
Uz si ich nekupim
Odpovedať

@petersd nie som si isty ale tusim ze k tomu existuje aj judikatura- existuju experti ktori chceli tvrdit ze "garantie" ci "warranty" (dufam ze sa to tak pise) a ine cudzojazycne derivacie pojmu zarucna doba neznamenaju zaruvnu dobu. Tusim sud povedal ze to je nekala spotrebitelska praktika a tak spekulanti museli najst nove slovicka...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@petersd nie som si isty ale tusim ze k tomu exis…
@sousedekovci89 Presne tak !
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od juraj_k:

@petersd Čo sa týka záručnej doby, tak Lidl na sv…
@juraj_k Nevkladaj mi do úst slová, ktoré som nevyriekol !!! Čítaj poriadne!... Ja som narážal na posratých predávačov a nie postarých ! Nedovolím si urážať seniórov...
Odpovedať

@frantisekca Všetko funguje aj bez elektroniky. S…
@petersd Nerozumiem ako to môže fungovať bez elektroniky, kde sa zoberú 3 fázy z DC 20V.
Odpovedať
dnes je zlava 20% na cely nakup
Odpovedať
Dnes 20% zľava na všetko. Napríklad rázovy utahovák PPDSSA 20-Li A1 teda za 48€.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od albinzs:

@rapidek Ako sorry ty ešte spíš ? Alebo si robíš …
@albinzs ani to dlho netrvalo ale 2,4A nabijacka teraz vyjde onych cca 5eur @frantisekca ty si uz zmodifikoval tu nabijacku aby isla 4 a viac?
Odpovedať

@albinzs ani to dlho netrvalo ale 2,4A nabijacka …
@rapidek 2,4A podľa mňa nemá cenu. Murujem, už mám 1m, nemám čas na hranie 😂. Len keby ten vietor nefúkal, nitku mi stále naťahuje. "Našťastie", ten Porfix není zrovna najpresnejší a aj 2-3 mm sú rozdiely... A ani ma to nejako nesúri, mám aj 2 kusy tých 12A nabíjačiek a asi 4 kusy tých 4,5A.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?