Ako skrášliť studňu

Profilova fotka
Dobrý den, chcela by som poprosit o rady ako skrášliť studnu. Má klasický betónový poklop a chcela by som s tým niečo spraviť aby to vyzeralo krajšie. Dakujem za každú radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ayyame
Odpovedať
Profilova fotka
@ayyame Pravdepodobne budete chcieť aj poklop raz za čas odstrániť. Neviem či tam máte aj čerpadlo, alebo je stále len zakrytá. Dá sa pekne obložiť kameňom. Môžete vložiť aj foto? Tiež by bolo pekné urobiť nejaký maltový, betónový poter, do ktorého môžete ešte naukladať rôzne kamienky, rozbitú farebnú dlažbu, tehlu, ulity. Prípadne vytvoriť v tvare poklopu drevený rám, ktorý bude mať naspodku pletivo s malými okami, vyplniť to machom a substrátom a vysadiť skalné ruže a rozchodníky. Vytvoriť živý obraz z rastlín. V prípade potreby by sa dal jednoducho odložiť z poklopu. Alebo tam jednoducho povykladajte nádoby s kvetmi, ktoré po obvode budú prevísať a v stredu budú rásť do výšky. Použite len niekoľko druhov a napríklad 3 farby. Záleží tiež v akom štýle máte záhradu.
Odpovedať
Profilova fotka
a ešte dve foto
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@ayyame ahoj ja som to pred nedavnom riesil takto a v sachte mam studnu s cerpadlom ,pristup raz za cas je v pohode ale este to nemam uplne dokoncene ,chcem este nejake detaili pekne dat na studnu a v zime sa to da na vianoce pekne nasvietit ledkami
Odpovedať

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?