Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 Ja nemusím, a ani nechcem u auta… @petersd keď som pendloval do Prahy, mal som na starosti 4 menšie projekty a cestou domov som bol tak vyflusnutý, že som musel vypnúť autorádio = forma meditácie ako tento tu dolu :=). A nejako som si na to zvykol. Takže mi stačí klíma a posilovač riadenia.. https://www.youtube.com/watch?v=XyP0f...Odpoveď na príspevok od petersd:
@gadefox Keď AI sa už začína spravať ako ľudia - … @petersd podľa mňa sa snažil byť len za každú cenu vtipný a kreatívne vymýšľa odpovede (je tak naprogramovaný). AI sa z definície nemôže správať ako človek, bo nemá ego (našťastie pre mňa). ..ale je pravda, že niekedy si protirečí (bo si nepamätá všetky predch. diskusie). A nedávno mi zle odpovedala. Tvrdila, že za istý typ podania na súd sa neplatí poplatok, citovala mi zákony, paragraf a ja som si to neoveril, podal a drb - prišiel mi platobný rozkaz (či ako sa to volá). AI naďalej papagájovala to isté, citovala znenie, ktoré som tam nenašiel. A keď som jej povedal, že to znenie tam nie je, začala totič o papierovej forme..Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 No, neviem ako u Dacie, ale na Oc… @petersd dacia funguje modularne, keby som teraz prisiel ze chcem doplnit nejaky pack, vedia mi ho dorobit. Takisto vsetko z toho packu (zasterky tazne) montoval predajca na predajni.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@petersd keď som pendloval do Prahy, mal som na s… @gadefox S rádiom to aj ja takto.... A propo: Niekedy som mal rád aj napr. SRo, lebo pomedzi hudbu bolo tam aj dosť informácií, ale teraz som akosi zanevrel na media hlavného prúdu a nepotrebujem ich. Najmä tie ich správy, z ktorýcch mi je niekedy na grcanie. Klímy a posilovače sú už vo všetkých autách ako základná výbava.Odpoveď na príspevok od starysomar:
Dieselové Dustery štvorkolky sme mali v práci (ma… @starysomar tuším teraz už diesly nemajú v ponuke 🙄Odpoveď na príspevok od dexter89:
My sme spravili tak jak píše kuracinarez Kúpil s… @dexter89 tiež som tam chcel jedno predať , jediná výhoda ak chceš rýchlo predať, povie ti cenu a môžeš tam auto nechať a zoberieš prachy, no v meste BB asi 10 rôznych pozrieš všetke i s cenou aspoň sa vieš orientovať ktoré sa ako predávajúOdpoveď na príspevok od milan209209:
@ertezet Do AAA isto nie. Ak už áno tak kľudne od… @milan209209 ja som mu AAA odporučil na predaj svojho auta, nie na kúpu iného auta od nich. Ja som chcel za svoje 5000eur a postupom ako som popísal som toľko od nich nakoniec aj dostal.Odpoveď na príspevok od petersd:
@gadefox S rádiom to aj ja takto.... A propo: Nie… @petersd tak to sme dvaja :=) Rádio Devín (SRo, dnes STVR) aj kvôli koncertom a súčasné správy vypínam aj ja - a to som pravideľne počúval žurnál na Twiste..Odpoveď na príspevok od petersd:
@ertezet Zostaň u Octávky, nechoď do Superbu. @petersd prečo nie Superb?Odpoveď na príspevok od ertezet:
@petersd prečo nie Superb? @ertezet Podľa môjho názoru, je to technicky "nedoladené" a pomerne aj poruchové auto. Myslím, že koncern ho aj preto nechal "v hre", lebo zistili, že nie je hrozbou pre Pasata.Odpoveď na príspevok od ertezet:
Ahojte, to či to tu patrí nechám na adminovi. Chc… @ertezet skôr načipovať ako vymeniťOdpoveď na príspevok od dzonyby:
@ertezet skôr načipovať ako vymeniť @dzonyby - mám dve staré autá, 85kW, 1350 kg, obe na stovku zrýchľujú za kratší čas, obe majú o niečo tichší zvuk než iné zhodné, obe (ak sa jazdí normálne) majú o niečo nižšiu spotrebu. BEZ ČIPU, s niečim iným. Chiptuning je veda, väčšina sa na ňom priživuje, ak je spravený zle (čo je väčšinou), skráti niečomu životnosť. Môj spôsob predĺži.Odpoveď na príspevok od starysomar:
@dzonyby - mám dve staré autá, 85kW, 1350 kg, obe… @starysomar 1.2 tsi manuál by mohol vydržať chip a pojde to lepšie ako napr. 1.4 tsi v octavii 2.Odpoveď na príspevok od starysomar:
@dzonyby - mám dve staré autá, 85kW, 1350 kg, obe… @starysomar Pri chiptuningu sa mi stále natiská otázka, že výrobca auta a celý jeho vývojový tím inžinierov bol natoľko hlúpy, alebo nedokonalý, že oni nevedeli nastaviť vo výrobe riadiace jednotky auta tak, aby z neho dostali maximum? "Garážoví majstri" s notebookom za 400 € a craknutým softvérom to vedia urobiť lepšie ? Jednoducho ja tomuto nerozumiem... Myslím si, že jednotky aút sú z výroby nastavené na nejaké optimum, v nadväznosti na všetky ostatné aspekty a procesy v aute. Akýkoľvek neskorší zásah a vyzdvihnutie nejakej jednej funkcie bude mať za následok ukrátenie niečoho iného v aute, trebárs možno, že aj skrátenie životnosti niektorých elementov v motore, podvozku ?...Odpoveď na príspevok od dzonyby:
@starysomar 1.2 tsi manuál by mohol vydržať chip … @dzonyby - kto chce, nech si da. Z oturbeneho diesela sa da ziskat hodne no pri benzine...problemov.Odpoveď na príspevok od starysomar:
@dzonyby - kto chce, nech si da. Z oturbeneho die… @starysomar nemyslimOdpoveď na príspevok od petersd:
@starysomar Pri chiptuningu sa mi stále natiská … @petersd ved su zhodne motory "dodavane" s dost odlisnymi vykonmi. Napriklad 1.9jtd "vie" mat 59 kW - aj vyse 130. Ten isty motor.Odpoveď na príspevok od dzonyby:
@starysomar nemyslim @dzonyby - mne je jedno, co si kto mysli.Odpoveď na príspevok od starysomar:
@dzonyby - mne je jedno, co si kto mysli. @starysomar Jednoducho ja tomuto nerozumiem... Myslím si, že jednotky aút sú z výroby nastavené na nejaké optimum, v nadväznosti na všetky ostatné aspekty a procesy v aute. Akýkoľvek neskorší zásah a vyzdvihnutie nejakej jednej funkcie bude mať za následok ukrátenie niečoho iného v aute, trebárs možno, že aj skrátenie životnosti niektorých elementov v motore, podvozku ?...Odpoveď na príspevok od starysomar:
@dzonyby - mne je jedno, co si kto mysli. @starysomar dokáž to tým, že nezareaguješ 😉Odpoveď na príspevok od petersd:
@starysomar Jednoducho ja tomuto nerozumiem... M… @petersd - zhodny motor rozneho vykonu v inak zhodnom aute dodavaju aj vyrobcovia. Vyssim vykonom podvozok nema preco trpiet.Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
Napr.Octavia 4 ma 1,5TSI 85kw a 1,5TSI 110kw.Su t… @kuracinarez Ale čo na to STK a najmä EK ? Veď na prečipovanie prídu na prvej EK, či nie?Odpoveď na príspevok od petersd:
@kuracinarez Ale čo na to STK a najmä EK ? Veď n… @petersd na ake? Vyrobca dodava s roznym vykonom.Odpoveď na príspevok od dexter89:
My sme spravili tak jak píše kuracinarez Kúpil s… @dexter89 s aaa mam len jednu skusenost. kupil som pekne otrasneho forda, na ktorom vyskocila porucha absolutne nerentabilna na opravu, drahsia ako sucasna hodnota auta. tak reku nebudem to inzerovat, aj tak viem, kto by sa vacsinou na to ozyval, tak som to tam zapratal. ich ta porucha zjavne netrapila, do tyzdna bolo aute na inzerate a fakt pochybujem, ze s nim nieco okrem umytia spravili.Odpoveď na príspevok od starysomar:
@petersd na ake? Vyrobca dodava s roznym vykonom. @starysomar Ja neviem.... Nezdá sa mi, žeby auto nezačalo mať napr. vyššiu spotrebu, alebo emisie mimo normu, ak niekto "v garáži" vopchá ruky do riadiacej jednotky, pošprtá, dvihne výkon a pod.... ???Odpoveď na príspevok od petersd:
@starysomar Ja neviem.... Nezdá sa mi, žeby aut… @petersd mas pravdu, nevies. Zly chiptuning zhorsi zivotnost, emisie, skresli udaj o spotrebe. Dobry moze zvysit ucinnost spalovania