Výmena auta: skúsenosti, bazáre a tipy

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, to či to tu patrí nechám na adminovi. Chcem vymeniť 10 ročné auto za ten istý typ prípadne vyššiu radu, kde podmienkou je silnejší motor. Nejde mi o výbavu iba ten motor a samozrejme celkový stav. Samozrejme rátam, že si zrejme priplatím. Máte skúsenosť s nejakým ferovým bazárom kde toto ponúkajú prípadne návrhy? Najlepšie výmena aby som nebol dlho bez auta. Hlavne načo si dať pozor atď..vďaka.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@gadefox S rádiom to aj ja takto.... A propo: Nie…
@petersd ""Klímy a posilovače sú už vo všetkých autách ako základná výbava."" Posilovače si nemal ani vo Felícií kombi, klímy v istej značky napr. Mazda neboli všade montované... Takže nejednali sa ako zákl. výbava...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

Napr.Octavia 4 ma 1,5TSI 85kw a 1,5TSI 110kw.Su t…
@kuracinarez Majú aj identické prevodovky? Brzdový systém? Sú odlišné vyslovene len v softvéri?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od borisss:

@dexter89 s aaa mam len jednu skusenost. kupil so…
@borisss moj znamy robi s autami a zaujimal sa u nich o jeden kus v jednej "nemenovanej" pobočke ... došiel tam s PC diagnostikou a hneď zistil že na aute stočených zopár tisíc Km , nepamatam si presne číslo ale išlo o desatisice km ! informoval obsluhu že majú stočené Km že nevie kto (možno predchádzajúci majiteľ?) neobvinil priamo ich, len nech si to v inzeráte opravia... Myslíš že zjednali nápravu? čosi ... veselo to inzerovali kým to nejaký nešťastnik nekúpil ...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dexter89:

@borisss moj znamy robi s autami a zaujimal sa u …
@dexter89 to je otrasne. ked si predstavim, ze bezne tam ludia kupuju auta s tym, ze ozaj si myslia, ze kupia to, co je inzerovane.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?