Vyhadzuje istič

Ahojte,mam taky problem mam novu velku Flex brusku 335 Metabo,ma odber 10,5 a na 16A aj na 20A istici ked ju zapnem hned vyhodi istit,viem ze pri starte maju zvyseny odber ale nexistuje ze vyhodi aj 20A,je zapnuta priamo na skrinku,cez ziadny kabel.... uz som im pisal idem to poslat na reklamaciu ale pre istotu ci ma niekto podobnu skusenost,aby som to neposielal hore dole..... dakujem :)
Odpovedať
@kosaznosa Chyba je viacmenej istá že je vadná brúska, nakoľko nové brúsky už majú Softštart a tak istič 16 A- 20A nesmie vyhodiť.. ;-)
Odpovedať
Ved praaave,neslo mi to do hlavy,ze vyhodi vobec 16A aj ked tato METABO CS 23-355 ma vysi odber ako ine ale 16A musi zdrzat a 20A duplovane :-) dakujem zajtra im to posielam
Odpovedať
@kosaznosa Stáva sa že na brúskach /ktoré sú vybavené softštartom/ aby "vydržal"16A istič zlyhá softštart a ide na priamo a tak vyhodí istič už aj väčšieho radu ako 16A... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj,aj som ti zabudol odpisat,dal som nakoniec aj 16A aj 20A istic ale inej hodnoty a od vtedy pokoj :) ale nechal som tam nakoniec 20A :)
Odpovedať
@kosaznosa ..20A ale dúfam že "chrániš" kábel Cu a nie Al.. ;-)
Odpovedať
Ano jasneeee :) mam komplet novu Elektriku,ved to aj trvalo Stedoslovenskym cele to papierovanie a pripojenie sakra :D :D som myslel ze to ani nebude
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?