Vysokotlakovy čistič

Poradi niekto s vyberom vysokotlakoveho čističa? Chcel by som kupit nejaky s mininalnym tlakom 150bar a cena do 250€. Pozeral som worcraft a riwall. Ma niekto skusenosti s tymito značkami?
Odpovedať
S tymito nie, ale kupoval som pred 2 rokmi Parkside Performance, a teda musim povedat, ze za vtedy 200 EUR to bolo asi to najlepsie s pomerom cena / vykon, co slo kupit. Aktualne teraz 269 EUR s parametrami, co mi pride stale fajn: PARKSIDE PERFORMANCE® Vysokotlakový čistič PHDP 180 C2 Príkon: 3 000 W Dopravné množstvo: max. 600 l/h Max. pracovný tlak/menovitý tlak: 15 MPa (150 bar) Max. tlak: 18 MPa (180 bar) Otazne je, na co to potrebujes pouzivat a ako casto? Daj si potom pozor na pomenovanie pracovneho tlaku, u tohto Parkside je to zrozumitelne: pracovny vs. max. tlak. Vacsinou sa uvadza vsade max. tlak, co nie je staly pracovny tlak.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od somecheck:

S tymito nie, ale kupoval som pred 2 rokmi Parksi…
@somecheck Podobne, ako udávané maximálne ampére a (zváracia) účinnosť el. zváracieho stroja 🙂 Ja mám pumpu Kärcher K7 (alebo K5 ? ), už ani neviem. Úplna spokojnosť s výkonom i celkovými vlastnosťami, ale podľa môjho názoru značne predražený stroj. Kvôli cene by som ho ešte raz už nekúpil. Musel mi vtedy PánBoh zatemniť rozum.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@somecheck Podobne, ako udávané maximálne ampére …
@petersd presne preto hladam niečo ine ako karcher,aj podla mňa su predražene...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od parkety:

@petersd presne preto hladam niečo ine ako karche…
@parkety A keď som v krátkom čase po pumpe kúpil od nich ešte aj vysávač za nejaké 300 - 400 €, ktorému už pri poskladaní nedržali a sa rozpadávali plastové sacie rúry, žlte teleso vysávača bolo z tenkého mľandravého plastu,... úbohý sací výkon,... Takmer nepoužitý vysávač je pohodený v kúte dielne... Dočista som zmenil názor na túto značku a ja už od nich nikdy nič viac.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@parkety A keď som v krátkom čase po pumpe kúpil…
@petersd aj v praci sme mali dva vysavace a uz su rozbite... Tak dufam,ze sa spravne rozhodnem,este pohladam a pozistujem,mne to s kupou nesuri tak len zatial zhanam info ak niekoho najdem kto ma osobne skusenosti s inymi vyrobcami
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od parkety:

@petersd aj v praci sme mali dva vysavace a uz su…
@parkety Neriskuj a chod do parksidu najvyssej rady, poriadne ho zataz a hlavne nestrat blocok (najlespie ofotit alebo prefotit) :-) Nikto ti v dnesnej dobe neda 3r zaruku tak ako Lidl!
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od parkety:

@petersd aj v praci sme mali dva vysavace a uz su…
@parkety uprime je otazka na co vapku potrebujete. Ja jsem zjistil ze domaci vapka sebelepsi (nilfisk 160b pracovni) je na nejake hluboke cisteni k nicemu a lepsi si pujcit si neco s ohrevem. Na auto mam podedenou starou no-name malou vapku s tlakem 120baru a bohate staci... takze podle pouziti je vhodne se taky zamerit na delku hadice a prislusenstvi/trysek
Odpovedať
Karcher odporucam,mame a velka spokojnost.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od parkety:

Poradi niekto s vyberom vysokotlakoveho čističa? …
@parkety Mám Gardenius. Shit ale lacný a má 160bar. Už fičí štvrtý rok. Spokojnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja Karcher uz nikdy viac. Predrazena sunka. Mam wapku a priemyselny vysavac (stredna trieda). Ich vykon oproti cenovo dostupnejsim produktom, co maju znami je daleko slabsi. Jedinu vyhodu vidim v dostupnosti nahradnych dielov. Musel som kupit inu znacku. Karcher je v garazi v kute osamote. Ak by mal niekto zaujem ... :) Pekny den. J
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba za rovnaku cenu mas Nilfisk/WAP Nilfisk E 150.2-9 P X-tra s komplet prislusenstvom za 269e, 5 rocna zaruka. Mne po 4.5r odisiel (asi cerpadlo), doniesol som do rakuskeho HB, a dali mi za 10min novy kus a zasa 5r zaruky. Zlte crepy skapali po 2r vsetky, uz len ked porovnas vahu, tak vidis, ze pouzivaju plastove diely s limitovanou dobou zivotnosti.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

@parkety Neriskuj a chod do parksidu najvyssej ra…
@rkorba parkside performance dnes v akcii so zlavou 15% uz objednana... 😄😄😄
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od somecheck:

S tymito nie, ale kupoval som pred 2 rokmi Parksi…
@somecheck objednana dnes v akcii so zlavou za 220€
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jdemovic:

Ja Karcher uz nikdy viac. Predrazena sunka. Mam w…
@jdemovic Dostupnosť dielov? O čom to rozprávaš? Vo väčšine prípadov nemajú malý diel - súčiastku, ale len celý komponent, resp. technologický celok (v ktorom je aj potrebná súčiastka)... A cena taká, že odpadneš. Mám osobnú skúsenosť. Ešte raz zopakujem: predražená žltá šunka, za ktorou sa už nikdy neobzriem !
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od petersd:

@jdemovic Dostupnosť dielov? O čom to rozprávaš?…
@petersd Ahoj, ved som pisal, ze uz nikdy viac, ale co sa mi pokazil taky plastovy krcok vnutri, tak som podla katalogu nasiel cislo a priamo cez karcher objednal. Boli tam dopodrobna vsetky - aj najmensie casti - tak ako ked objednavas suciastky na auto. Bol tam technicky nakres wapky a kazda suciastka s cislom. Pekny den
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?