Stavebné práce počas lockdownu

Ahojte Ako riešite počas terajšieho stavu prerábky a stavby? Hlavne tí, ktorí nie sú živnostníci resp riešia stavbu alebo prerabku svojpomocne. Objednávate všetko z netu? Alebo ste práce odložili? Ja konkrétne riešim prerábku kúpeľne v byte v inom okrese. V byte sa stala havária a treba to riešiť, no za súčasného stavu neviem, ako. Už len dostať sa tam je adrenalín.
Odpovedať
@one_ize ahoj, dostat sa tam mozes v noci 1-5, ak sa nemylim vtedy neplati zakaz vychadzania. Ale suhlasim, zakaz navstivit vlastnu nehnutelnost aj mimo okres /nie je na to vynimka/je dost stresujuca vec. Povedzme 2-3 tyzdne fajn....ale ked toto bude trvat do maja? Ano sa sa z netu po tel. objednat a prist s autom na vydaj.
Odpovedať
My mame stavbu v ramci okresu, manzel nedaleko mava pracovne vyjazdy ak treba, tak ma aj papier od zamestnavatela. Ale zatial sa nestalo, aby cez den kontrolovali, zatial kontroly hlasia na hraniciach okresov. Obednavky riesime mailom, pred vianocami som pobehala predajne, co som potrebovala a teraz len napisem mail, co aktualne potrebujeme. Cez vikend uvidime, ci budu policajti po okoli, ked pojdeme robit na stavbu. Musime nachystat pre vodara miestnosti
Odpovedať
Mňa dnes ráno zastavili policajti, novostavba v inom okrese, spýtal sa kam idem, povedala ze do susednej dediny, že tam mám dom. Vypýtal si test, doklady a pustil ma ďalej. Otec to dnes otočil 4x. Zatiaľ bez problémov. Veci objednávame telefonicky aj cez net.
Odpovedať
@ecuk ja sa bojím, že natrafím na nejakého premotivovaneho policajta, prerábka bytu nie je v tych výnimkách.
Odpovedať
@one_ize no ak objednas firmu tak ti problem nebudu mat, co sa tyka svojpomocne, tak to treba vysvetlit co sa stalo a preco tam skratka musis ist, pokial je havariny stav tak by to mohli pochopi, ten policajt by asi tiez nebol rad na mieste keby ho sused vytapa no sused nemoze prist ,lebvo mimo okres, cele tie nariadenia su nedomyslene, stat sa moze cokolvek ,no tych hore to akosi netrapi :/
Odpovedať
@one_ize a keby si si vytlacil list vlastnictva, ze ides na tu danu nehnutelnost, tak by ta podla mna mali pustit. A druha vec je, ze vcera som pracovne cestoval z BA do Prievidza a ani jedna hliadka ma nezastavila. Takze mozes aj risknut. A co sa tyka materialu, tak nastastie sa da objednat a da sa to vyzdvihnut, to je dobre alebo potom poprosit niekoho znameho, ktory je zivnostnik aby ti isiel nejaky ten matros kupit.
Odpovedať
Áno, buď formou internetu alebo niekoho poprosíme, či nám to nemôže kúpiť. Máme kamarátov, ktorý sú živnostníci našťastie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?