Skúsenosti s Tomáš Hostačný Topoľčany

Anonymný autor
Autor diskusie
Zdravím chcel by som sa opýtať či sa tu nájde ešte niekto kto ma s týmto chlapom skúsenosti ?! Robí vodu a kúrenie . Pýta peniaze za materiál a potom nedvíha telefón , vyše 5 mesiacov sa mu nedalo dovolať , práca nedokončená a urobená katastrofálne . A keď niečo urobí tak vyvoláva čo dnes aj noc , že potrebuje požičiat . Deti že ma ťažko choré , že on je ťažko chorý ... zistili sme že takto to robí viacero ľudom . Zevraj spolupracuje s nejakou firmou čo predáva tepelne čerpadla . Takže možno v tom idú spolu. Ak sa tu nájde ešte niekto kto s ním ma také skúsenosti , boli by sme radi nech nás je čo najviac . Sú ľudia aj ktorých sa už viac neukázal . Po tom ako si zobral za materiál .
Odpovedať
Dobrý deň. Nás oklamal tiež o veľkú sumu peňazí, ktorú vraj bral na materiál. Tiež mal zdravotné problémy a kadejaké ine výhovorky
Odpovedať
Dobrý deň. Ja som sa rozhodol poukázať na dotyčného pána na socialnych sieťach, aby si dali na neho pozor. Klame, klame s klame... požičiava si peniaze a nevracia. Nevypláca zamestnancov, zatajuje sa...
Odpovedať
Anonymný autor
Autor diskusie

Odpoveď na príspevok od dubodiel91323:

Dobrý deň. Ja som sa rozhodol poukázať na dotyčné…
@dubodiel91323 Dobrý deň ja len viem že by malo byt naňho podané Trestne oznámenie od viacerých ľudí .
Odpovedať
nekonečna pesnička🙈 beh v kruhoch...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok:

Zdravím chcel by som sa opýtať či sa tu nájde ešt…
Zálohu za materiál treba dať, až keď materiál prinesie na stavbu/miesto inštalácie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?