Skúsenosti s firmou Ekonomické Stavby

Dobry vecer/den. Chcem sa spytat ci ma niekto skusenosť so stavbou domu cez firmu Ekonomicke stavby Košice. Zacali sme cez nich vybavovat a riesit nas buduci domcek, ale nemam z nich zly pocit. Ked sme boli na prvych jednaniach bolo vsetko super, krasne vysvetlene a podobne. Len pan ,,manazer´´ nam to uplne inac vysvetlil ako to v skutocnosti je,.. a ked nam posalli zmluvu o preklenovacej pozicke skoro ma prevratilo zo stolicky 😞 .. najradsej by sme od toho odstupili,.. ale su tam nejake pokuty a podobne., nevieme ako dalej ,.,ako to teda je mate nejake postrehy, skusenosti, rady ...? Nevieme ako dalej postupovat,.. Prosim ,,blbe´´ komenty si nechajte,.., zistili sme aj sami, ze sme spravili asi blbost,.. len chceme vediet ako dalej, aby sme nespravili este vacsiu,. Dakujem
Odpovedať
@bambulka1105 Načo zakladáš 2 diskusie k rovnakej téme??? A navyše - ohľadne tejto firmy je tu už minimálne 10 tém. Stačí si ich vyhľadať.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Preboha, nikdy viac, nie, nie a ešte raz nie! Sú to klamári! Nič nedodržia čo vám sľúbia. Ruky preč od nich! Milujú súdy a zrejme tam majú svojich sudcov. Fuj, odporná firma!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?