Odpoveď na príspevok od mirinko28:
Zdravim Vás.Prisiel.nam.nedoplatok za vodu cca 60… mirinko28 najprv budeš musieť vyplatiť a potom to budú riešiť. Ak bude reklamácia oprávnená, tak ti vrátia.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
mirinko28 najprv budeš musieť vyplatiť a potom to… @chrobak7 už vidím ako sa budú vyhovárať..jak im dokázať že to museli zle odpísať pri vymeneOdpoveď na príspevok od mirinko28:
@chrobak7 už vidím ako sa budú vyhovárať..jak im … @mirinko28 každý začiatok mesiaca robím foto elektromer aj plynomer ale.trepat sa do vodomernej šachty v zime sa mi nechcelo.ale po tejto skúsenosti asi budem musieťOdpoveď na príspevok od mirinko28:
@chrobak7 už vidím ako sa budú vyhovárať..jak im … @mirinko28 A ty si si to neskontroloval? Len si podpísal papier? V lepšom prípade nájdu ten vodomer niekde na sklade a overia, aký je koncový stav. Ak nie, tak svojim podpisom si potvrdil ten koncový stav. Však do šachty si nemusel ísť. Veď oni ho odmontovali a vyniesli zo šachty. Tebe stačilo len sa pozrieť na ciferník, aký je koncový stav. A stav z predchádzajúcej faktúry by si mal mať, tam zase uvidíš, či bol koncový stav pri predchádzajúcom zúčtovacom období tých 412.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@mirinko28 A ty si si to neskontroloval? Len si p… @chrobak7 nebol nik doma keď menili..nemajú podpisOdpoveď na príspevok od mirinko28:
@chrobak7 nebol nik doma keď menili..nemajú podpis @mirinko28 Tak potom ho budú musieť nájsť a overiť, kto má pravadu. Treba reklamovať. Ale najprv asi budeš musieť zaplatiť. Mne raz takto dovrzali výmenu elektromera. Ako počiatočný stav odčítali stav susedovho. Tiež to vymenili, keď sme neboli doma, elektromery boli na chodbe.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@mirinko28 Tak potom ho budú musieť nájsť a overi… @chrobak7 teraz som písal s AI že aká je lehota na výmenu vodomera.napisalo to že 6 rokov .vymieňali 7.2 ale na papieri je overenie pôvodného dátum asi 21.11.cize dva mesiace cca po 6 rokoch menili..možno už meral zle budem argumentovať.co vy natoOdpoveď na príspevok od mirinko28:
@chrobak7 teraz som písal s AI že aká je lehota n… @mirinko28 Certifikát na vodomer na studenú vodu je platný 6 rokov. To ale neznamená, že ak mal 6 rokov a 1 mesiac, tak meral zle. O to sa nemôžeš oprieť. Ak skutočne nameral spotrebu 96 m3, tak to nevyreklamuješ. To, že ho vymenili 2 mesiace po uplynutí 6 rokov nie je argument na neuznanie spotreby.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@mirinko28 Certifikát na vodomer na studenú vodu … @chrobak7 však ale keď si pozrú posledné spotreby pred výmenou aj po nej tak netreba vysokú školu na to aby človek pochopil že niekde bola chyba.co.ak.ten dement čo to menil.alebo.pisal zle napísal alebo odčítal konečnú spotrebu na starom vodomere.a keď by vyhorel dom a revízia el.mala.byt mesiac pred tak poisťovňa nepovie že nevadí to len mesiac po skončení platnosti revízie vyplatime.vam.skodu..urcite by povedali mala byť revízia hotovo tak aj ten vodomer mal.byt skôr meneny si myslimOdpoveď na príspevok od epto:
skontrolujte stav vodomera, napustite postupne do… @epto v piatok došlo vyúčtovanie tak som.tomvcera pozeral v šachte na novom.je od 7.2 do 15.11 len 75m3 namerané .to len za posledný mesiac pred výmenou toľko narátali.a po výmene za cca 10 mesiacov 75kubikov..čiže nemohol byť únik.mimo šachty .a ak bol v šachte tak asi by do nej 96 Kubíkov nevosloOdpoveď na príspevok od mirinko28:
@chrobak7 však ale keď si pozrú posledné spotreby… @mirinko28 Argument, že doteraz som mal 7 m3 mesačne a tam bolo nameraných 96 m3 za mesiac, tak to musí byť chyba - neobstojí. Ty si mohol za mesiac minúť 96 m3, mohlo ti napr. tiecť WC a nevšimol si si to. Netvrdím, že to tak bolo, len ty nemôžeš argumentovať, že mesačne míňaš 9 m3, ak vodomer nameral skutočne 96 m3. Podaj reklamáciu, uvidíš. Tu to nevyriešime.Odpoveď na príspevok od epto:
skontrolujte stav vodomera, napustite postupne do… @epto To mu nepomôže. Ten starý vodomer, čo odniesli v rámci výmeny nameral 96 m3. Alebo to zle zapísali.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@epto To mu nepomôže. Ten starý vodomer, čo odnie… @chrobak7 narychlo som cital, zle som pochopil.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@epto To mu nepomôže. Ten starý vodomer, čo odnie… @chrobak7 nam kedysi odpisali stav elektromeru vyssi o 2000. Sestku "videli" ako osmicku.