Problém so spoločnosťou Ecoplast s.r.o.

Dobry den pracovala som pre firmu Ecoplast sro.ako Anketarka do dnes ma nevyplatili bacha na nich zlodeji
Odpovedať
Ak vyšla anketa zle tak Ti nezaplatia...
Odpovedať
Firma je zrušená 7 rokov.
Odpovedať
Profilova fotka
@stefanby skôr to tu vôbec nemalo byť.
Odpovedať
@mackacica1975 Roman správne napísal - firma je v likvidácii od r. 2015. Tak pre koho si pracovala? Alebo kedy si pre nich pracovala? V r. 2014?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@chrobak7 Veď aj firma v likvidácii môže normálne fungovať...
Odpovedať
Profilova fotka
@mackacica1975 treba sa obrátiť na inšpektorát práce, nie na MS https://www.ip.gov.sk/
Odpovedať
Profilova fotka
ako da sa pochopit, ze sa niekto potrebuje proste vystazovat, ale ako my tu kolko krat nemame ako pomoct a poradit v takychto pripadoch a je fakt potrebne kontaktovat prislusne urady
Odpovedať
Chapete ja som robila pre Ecoplast na dohodu! Fakt je to tu na urovni skoda reci .Som Mgr.ucitelka,lektorka momentalne na MD clovek si chce zarobit no na SK je to podotykam nemozne aj ked doucujem online nie je to plat ako taky .
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, názov diskusie som upravila tak, aby bol ľahšie dohľadateľný a nevzbudzoval tu úplne zbytočné diskusie. Prosím, držme sa témy. Ak nemáte so spoločnosťou skúsenosti, nereagujte. Ak máte skúsenosti a chcete sa pripojiť, je tu na to priestor. Ak nemáte a chcete sa aj tak silou mocou zapojiť, urobte to tak, ako to tu urobili niektorí z vás, t.j. odporučte vhodné riešenie či príslušné úrady. Ak máte podozrenie, že sa jedná o podvod, podozrivého používateľa alebo sa vám niečo na príspevku nepáči, hoci len názov, nahláste nám ho. Urážky a zosmiešňovanie používateľov za ich gramatiku či iný slovný prejav je porušením bodu "Neurážaj, neprovokuj" v našich Podmienkach používania. Modrá strecha je tu pre všetkých bez ohľadu na rasu, národnosť, zamestnanie, príslušnosť k etniku, gramatiku či vzdelanie. Jedna vec je na niečo slušne v súkromí upozorniť a druhá vec je tu našich členov rozniesť na kopytách v spoločnej verejnej konverzácii za jedno jediné slovo v nadpise diskusie. A toto sa už netýka len tejto diskusie. Pravidelne sa mi ozývajú noví členovia, ktorí chcú rušiť svoje registrácie len preto, že namiesto rady sa im dostalo výsmechu, trollov, hlúpych a zbytočných komentárov, urážok alebo dokonca odporúčanie obrátiť sa na Google a nechodiť sem, pričom išlo o tému, ktorá sa dá rozobrať aj tu. A takisto v rámci návštevnosti určite nechceme ľudí presúvať na iné portály či Google. Modrá strecha je priestor na rady a diskusie. Pre všetkých a o všetkom, čo sa týka bývania. Ale určite nechceme, aby ľudia odmietali pridávať otázky na Modrú strechu preto, lebo nemajú záujem o trollov a výsmešné a absolútne nepotrebné komentáre. Ak sa budú takéto situácie opakovať, budeme daných používateľov riešiť v rámci našich Podmienok používania. To, že ste tu niektorí roky a máte tu vytvorené svoje komunity, prípadne sa do niečoho vyznáte viac, ako iní, neznamená, že sem neprijmeme niekoho nového, kto možno pridá otázku mimo vášho gusta alebo sa opýta na niečo, čo je pre vás možno banálne alebo napíše text, ktorý žiaľ obsahuje aj gramatické chyby. Nikto učený z neba nespadol. Ani vy nie ste dokonalí, ani ja, aj ja sa mýlim, aj ja robím gramatické chyby a dokonca sa niekedy pýtam pre niekoho hlúpe otázky. Ale anonymita a internetový svet mi neponúka automatický priestor na to, aby som niekoho kritizovala bez rešpektu či úcty. Túto diskusiu prečistíme a pokiaľ k nej alebo k niečomu inému budete mať pripomienky, prosím, napíšte mi správu, aby sme diskusiu neviedli iným smerom. Ďakujem za pochopenie. Miška z Modrej strechy
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb A ešte odpoviem k tejto otázke - Recenzie na firmy na Modrú strechu patria. Zodpovednosť za uvedené fakty a informácie na seba preberá autor príspevku. Pokiaľ sa nám, administrátorom následne spoločnosť ozve a vysloví podozrenie, že sa jedná o klamstvo, také príspevky následne preverujeme. Nikde však v našich Podmienkach používania nie je zakázané pridávať skúsenosti s firmami, či pozitívne alebo negatívne. V prípade pozitívnych to musí byť bez uvádzania linkov a odkazov či kontaktov, najlepšie s fotografiami, aby sme hotové dielo videli a samozrejme pri vašom podozrení, že sa jedná o skrytú reklamu, stačí príspevok nahlásiť a rovnako ho preverujeme a následne ponecháme alebo odstránime. :-)
Odpovedať
@mackacica1975 Ale firma Ecoplast, s.r.o. už niekoľko rokov nemá žiadne aktivity. Akú anketu si pre nich robila? Nerobila si náhodou pre firmu Ekoplast RA, s.r.o.? S kým si mala zmluvu?
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 to inak napadlo aj mne, firma s obdobným názvom ako tvoja druhá zmieňovaná navštívila viackrát našu ulicu počas pandémie
Odpovedať
@michaelarecht Však človek by jej aj poradil, ale zdá sa, že žiadnu radu nechce. A keď chceme dať informáciu na správnu mieru, tak sa urazí a nekomunikuje. Však hádam len vie, že s kým mala tú zmluvu. Ale 2x napísala Ecoplast, tak to asi preklep nebude.
Odpovedať
@michaelarecht len mazat a mazat jak f severnej korejy. za to ze pany mgr sudruska ucytelka nevje napysat normalnu vetu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?