Menu Forum

Mám problém s optickým fibernetom. Nemá nemá deklarovanú rýchlosť 250 Mb/s. Viete pomôcť?

17. okt 2014  •  Otázka  • 
fotoportrét
fotoportrét
mariansu30
Registroval sa 17. októbra 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1 príspevok. Okres Trnava.
fotoportrét
fotoportrét
mariansu30
Registroval sa 17. októbra 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1 príspevok. Okres Trnava.
 Ide mi len na 40-80 Mb/s.
17. okt 2014 o 12:13  •  Páči sa mi to
 Pridaj svoju odpoveď
fotoportrét
fotoportrét
gashtaan
14
Registroval sa 25. januára 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 4147 príspevkov a 1 album. Má 13 priateľov. Okres Bratislava.
  • Už bývam v dome
    okres Bratislava
fotoportrét
fotoportrét
gashtaan
14
Registroval sa 25. januára 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 4146 príspevkov a 1 album. Má 13 priateľov. Okres Bratislava.
  • Už bývam v dome
    okres Bratislava
 pomylil si sa... toto je modrastrecha.sk, nie orange.sk
17. okt 2014 o 12:16  •  už býva v dome  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
manilla
55
Registrovala sa 19. februára 2011 na modrastrecha.sk. Pridala 2055 príspevkov. Má 65 priateľov. Nemecko.
fotoportrét
fotoportrét
manilla
55
Registrovala sa 19. februára 2011 na modrastrecha.sk. Pridala 2055 príspevkov. Má 65 priateľov. Nemecko.
 volaj operatora. tu ti neporadi nik emoticon potrebujes lepsi router, a rychlost meraj len cez LAN. ale stewko ma pravdu, nikde nepisu ze rychlost garantuju.
17. okt 2014 o 13:33  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
stewko
Registroval sa 6. mája 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 139 príspevkov. Okres Bratislava.
fotoportrét
fotoportrét
stewko
Registroval sa 6. mája 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 139 príspevkov. Okres Bratislava.
 Oni ti predavaju "maximalnu rychlost" a nie "garantovanu rychlost" ci?
17. okt 2014 o 12:33  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
cache
Registroval sa 28. marca 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 755 príspevkov. Báhoň, okres Pezinok.
fotoportrét
fotoportrét
cache
Registroval sa 28. marca 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 755 príspevkov. Báhoň, okres Pezinok.
 Ak mas ten historicky router D-Link DI-524 tak sa ani nediv, je to veteran, nema dostatocnu priepustnost.
17. okt 2014 o 13:13  •  Páči sa mi to