Odpoveď na príspevok od slovakman22:
Akú pracovnú obuv používate na stavbe? Neako ma z… @slovakman22 klasika cxs, bennon.. zatiaľ žijemOdpoveď na príspevok od kejsix:
@slovakman22 klasika cxs, bennon.. zatiaľ žijem @kejsix nesmrdia od toho nohy?Odpoveď na príspevok od slovakman22:
Akú pracovnú obuv používate na stavbe? Neako ma z… @slovakman22 ja som postavil v asicsoch a furt v nich robim (nie v tych istych ofc), pre mna najlepsia obuv vzhladom na klby, paty... Ale nesmies si nic hadzat na nohy a chodit po klincoch...Odpoveď na príspevok od slovakman22:
@kejsix nesmrdia od toho nohy? @slovakman22 Nohy najviac smrdia z umelých ponožiek, nie z obuvi!Odpoveď na príspevok od slovakman22:
Akú pracovnú obuv používate na stavbe? Neako ma z… @slovakman22 furt somnosil adamantky bol som tak zvyknuty a minuleho roku som si kupil nejake bakance na trhu v nowom targu co mi padli do oka (nejake arte nieco) zistil som ze sa nosia ovela lepsie adamantky uz nechcem ani vidiet. 😃Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@slovakman22 furt somnosil adamantky bol som tak … @sousedekovci89 V Targu ak kúpiš topánky od miestnych obuvníkov (myslím tým až po Wadowice), tak drvivej väčšine je to pravá koža.Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 V Targu ak kúpiš topánky od miest… @petersd toto je standardne priemyselne vyrobena topanka 😃 ale velmi prijemne prekvapili na to ze stali asi 35 eur ked si dobre pamatam 😃Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@petersd toto je standardne priemyselne vyrobena … @sousedekovci89 My, doma, sa už celé desaťročia 😁 obúvame iba v PL. Skutočne už ani len nepamätám, kedy sme kúpili nejaké topánky v SK. Nie som ochotný za úplne rovnakú obuv platiť u nás dvojnásobnú cenu.Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 My, doma, sa už celé desaťročia 😁… @petersd to chodis koly tomu do PL? da sa to objednat aj cez net?Odpoveď na príspevok od slovakman22:
@petersd to chodis koly tomu do PL? da sa to obje… @slovakman22 Cez net som to nikdy neskúšal, a ani nehľadal. Na e-shopch, či v riadných obchodoch určite nebudú také výhodné ceny, ako priamo "z ruky do ruky". Jasne, že špeciálne kvôli topánkam neidem do PL. Topánky, či nejaké iné drobné nákupy riešim "popri iných veciach". Avšak v PL som relatívne často.Odpoveď na príspevok od slovakman22:
@kejsix nesmrdia od toho nohy? @slovakman22 to či smrdia nohy od obuvi alebo od 8-12 hodinovej šichte niekde na stavbe je veľmi diskutabilné 😆 môj muž by o tom vedel rozprávať 😁Odpoveď na príspevok od janula_be:
@slovakman22 to či smrdia nohy od obuvi alebo od … @janula_be Ty nečítaš s porozumením? Vyššie píšu, že na vine sú nie topánky, ale ponožky 🙃 😅Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 My, doma, sa už celé desaťročia 😁… @petersd tam je to už tiež nie to čo bývalo, vidieť to na množstve nakupujúcich a nie sú otvorené trhy stále ako bývali, tam sa oplatí už len tým čo tam majú bližšie a nakúpia naraz plné auto i natankujúOdpoveď na príspevok od slovakman22:
@petersd to chodis koly tomu do PL? da sa to obje… @slovakman22 cez net nie všade , nedávno som objednával ale uviedli ako odmerať chodidlo,i priehlavok klenbu nohy, ináč nebudú všetke pasovať, je všade iné číslovanieOdpoveď na príspevok od duzu:
@slovakman22 cez net nie všade , nedávno som obje… @duzu Poľské číslovanie obuvi, alebo odevov, resp. proporcionalita týchto výrobkov, je taká "našská" - pre stredoeurópsku postavu. Nikdy sme s tým nemali problém, čo sa napr. nedalo povedať o nejakom čínskom, azijskom čislovaní. Neviem o čom rozprávaš - trhy v PL/SK pohraničí sú stále rovnako: Streda - Jablonka,... štvrtok, sobota , a obmedzene aj v nedeľu - Nowy Targ,... piatok - Zakopané. A aj ľudi je tam stále takmer rovnako v rámci dlhodobého priemeru. Zmenilo sa iba to, že recesia zasiahla aj poľských výrobcov a obchodníkov, všetko dražie aj tam a nákupy na trhoch už nie sú až také lukratívne ako to bolo pred niekoľkými rokmi. Stále však sú tam niektoré komodity, ktoré sú výhodne. Do drobného "biznisu" značne zasiahli aj zahraničné reťazce, ktoré svojimi cenami likvidujú drobných živnostníkov. (podobne ako u nás)