Odpoveď na príspevok od zita19:
do malej kupelne umiestni obdlznikovy kut, ne do … @zita19 ale kam ho umiestniť, keď sú také rozmery, dvere v kúpeľni sú zasúvacie, aktuálne je vľavo úzka pracka zhora plnená, vaňa, vpravo oproti dverám umývadlo so skrinkouOdpoveď na príspevok od evinqua:
@zita19 ale kam ho umiestniť, keď sú také rozmery… @evinqua ja som dala taky kut miesto vane naproti dveram, vedla neho este ostalo miesto na vysoku skrinku. Pracku mam pod doskou na umyvadlo, umyvadlo na doske, cize dole su len rury. Ja som riesila vsetko, vratane dveri aby mi tam voslo co chcem. Susicku nemam, ale asi by som jej hladala inde miesto, ak uz musi byt.Odpoveď na príspevok od evinqua:
Ahojte, máte niekto v malej panelákovej kúpeľni c… @evinqua tak tu by som asi volila práčku so sušičkou v jednom.Odpoveď na príspevok od klar_toma:
@evinqua tak tu by som asi volila práčku so sušič… @klar_toma toto nie, ďalšie možnosti riešenia sú kuchyňa a špajzaOdpoveď na príspevok od zita19:
@evinqua ja som dala taky kut miesto vane naprot… @zita19 ved práve pracku zmestim pod umývadlo ale ta susicka tam asi nevojde nijako, ďalšia možnosť je dat ich spolu do kuchyne alebo do spajzeOdpoveď na príspevok od evinqua:
@zita19 ved práve pracku zmestim pod umývadlo ale… @evinqua daj susicku do spajze. A fakt sa zamysli nad tym kutom, aj v nasej minikupelni sa da hybat, na rozdiel od podobnych kupelni s rohovym kutomOdpoveď na príspevok od evinqua:
@klar_toma toto nie, ďalšie možnosti riešenia sú … @evinqua tak potom ked mate aj taketo dalsie moznosti tak si myslim ze radsej by som to rozdelil, pretoze sa v tej kupelni nepohnes. este mozno na seba ich ulozit ak sa da.