Oplatí sa presťahovať na Slovensko?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte! Ja som Rakúšan, učím sa po slovensky, bol som na Slovensku už viackrát, je dosť krásna krajina. Zaujíma ma či oplatí sa presťahovať na Slovensko. Ako je to s mesačnou platbou, cenami, atď.? Budem vďačný za Vaše názory! Ďakujem!

Odpoveď na príspevok od paracetamol123:

@sousedekovci89 nejde o velebenie systému. Ten ne…
@paracetamol123 chces povedat ze komunisti nedrancovali prirodu?

Odpoveď na príspevok od mato981:

@paracetamol123 citujem príspevok :" ..problémom…
@mato981 nie, písal som to ja, nie AI... A žiaľ, je to praUda po vašom....

Odpoveď na príspevok od gadefox:

@sousedekovci89 veď som ti to písal! S teroristam…
@gadefox ja o tebe mozem povedat tiez hocico a nemat na to argumenty. No patrilo by sa ich. Tak ako ty ked tvrdis ze som manipulator a klamar. Tak znovu otazka. Kde okrem chyby, ktoru som priznal som v mojich tvrdeniach o jadre na ktorom ta diskusia vznikla klamal?

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@paracetamol123 chces povedat ze komunisti nedran…
@sousedekovci89 a načo by to robili? Jedna nešťastná teta v americkom kongrese si nedala pozor na pusinku a vyhlásila niečo v tom duchu, že "nieje akceptovateľné, aby jedna krajina mala toľko nerastného bohatstva". (Vravela o škaredom Rusku...) Prečo asi podpísali USA z UA zmluvu o ťažbe nerastných surovín? Inak mimochodom, ďalšia otázka....
@paracetamol123 jezis ty si fakt vygumovany tym detstvom v komunizme. Gudronove jazera, pcb latky v strazskom a okoli, zatajovanie jadroveho vybuchu v cernobyle, kontaminacia dimitrovkou, hnojivove zamorenie zitneho ostrova, umiestnenie Slovnaftu. To ti fakt nestaci? Naco tahas nejaku pani jasne som ti polozil otazku a pridal si uplne irelevantnu blbost ktora s otazkou nesuvisela v duchu acohentizmu.
Profilova fotka

@gadefox ja o tebe mozem povedat tiez hocico a ne…
@sousedekovci89 áno môžeš, si slobodný človek. Nechcem odpovedať na tvoje údajne validné otázky. Rozhodol som sa tak t.j. využil som moju slobodu. Jediné, čo ti zostáva, je akceptovať moje rozhodnutie alebo sa hodiť o zem, mávať ručičkami a dupať nožičkami. Nič viac nezmôžeš. ..alebo môžeš pokračovať v trollovaní.

@paracetamol123 jezis ty si fakt vygumovany tym d…
@sousedekovci89 pojem drancovanie prírody asi beriem inak ako ty... To, o čom píšeš ty, je znečisťovanie. Drancovanie je ťažba rastných a nerastných surovín. Ale to by si mal vedieť... Samozrejme, že boli excesy aj vo východnom bloku. Rovnako ako v západnom. (Diamantové a lítiové doly tuším fungujú stále v Afrike....) Už chápeš pojmu minca má dve strany? 😉 Ja som ten komunizmus zažil, ty nie. Ja to viem porovnať, ty čerpáš zo svojich oUerených zdrojov... A to je ten rozdiel.

@kuracinarez teraz si pozorne všimni, čo sa práve…
@gadefox No co sa stalo?To ze som ta upozornoval na "klamstvo",bolo poukazat na to,ze prave ty tu v kuse ludi napadas a ked ti niekto protireci,hned ho oznacis za klamara,manipulatora atd.A nezabudnes pridat vykricniky.Snad si nemyslis,ze by som ta detinsky chytal za slovicka,ci som pisal posledne tyzdne,alebo posledny tyzden.A ze ty ako psycholgie znaly si si to nevsimol?A na koniec pridas recnicku otazku.

@paracetamol123 jezis ty si fakt vygumovany tym d…
@sousedekovci89 Tak ako sa rozhodneš, podľa baby Vangy???

@duzu na tvojom mieste by som si radšej otvoril š…
@gadefox začína znova poriadne pripekať a tu sa to prejavuje chod zo slnka, ked nie dať zbohom
Kŕmite trolla a zároveň sa divíte, že trolluje.
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

@gadefox No co sa stalo?To ze som ta upozornoval …
@kuracinarez aha, takže si mi to chcel nandať, nech si nemyslím o sebe a najprv sa pozriem do zrkadla, že "v kuse ľudí napádam" (v zmysle furt, neustále). Chápem to správne? Nemáš náhodou tak trochu skreslené vnímanie? A si si istý, že si sa zamyslel nad tým, čo som písal a porovnal si si priebeh duzu vs ja resp. sousedkovic vs ja? Skús ešte raz..
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kejsix:

Kŕmite trolla a zároveň sa divíte, že trolluje.
No vidíš @kejsix, všetko začalo tvojim bullshitom, že nás napadli "svine Rusi" a ja som si nekúsol do jazyka a dovolil som poopraviť túto nepravdu. Okamžite prileteli komáre a začali brániť narrativ aj za cenu manipulácie a klamania.. Inak vieš o tom, že tvoj koment poradoxne spadá do kategórie "trolling"?

@sousedekovci89 pojem drancovanie prírody asi ber…
@paracetamol123 nie si sám kto kom. zažil no niekto na vysokom poste a vedel prd stačilo mať správnu červenú a niekoho stále otravovali len preto že mu nejaký príbuzný musel stadiaľto zdrhnúť a dnes tu máme birmovaných komunistov hranatých,

@kuracinarez aha, takže si mi to chcel nandať, ne…
@gadefox A co sa ti nezda na "v kuse ludi napadat"ze si si to ako vysvetlivku musel dat do zatvorky?Ci nerozumies o com pisem?A ano,myslel som pozri sa do zdrkadla a porozmyslaj o sebe.
Dokonca ani nie je potrebné spomenúť v príspevku, sám sa prihlási.
Článok sa načítava...
Profilova fotka

@gadefox A co sa ti nezda na "v kuse ludi napadat…
@kuracinarez tak som tvoj koment pochopil správne, čo sa nedá povedať o tebe (nepochopil si absolútne nič). O problémch generalizácie (zovšeobecňovania) napr. furt, neustále, "v kuse" sa diskutovalo aj v tomto vlákne. Vyhľadaj si komenty od dexter. A "" sa používajú aj na citáciu..
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kejsix:

Dokonca ani nie je potrebné spomenúť v príspevku,…
@kejsix holt znám své lidi :-) Skôr by ma zaujímalo, komu to vlastne oznamuješ, keď o mne píšeš v 3. osobe j.č.? To neni len tak, kritizovať mafiánov a politikov a pritom na drzovku ohováraš druhých a ešte k tomu pred nimi..

@kuracinarez tak som tvoj koment pochopil správne…
@gadefox No vidis,zas si ides svoje.Ty si pochopil a ja som nepochopil absolutne nic.A tvoje """ som nejak spochybnil?Alebo pisem ze sa nepouzivaju na oznacenie citacie?Inak naplnil si svoj bod 4 a 5.A pisal si a potom zmazal,ze spravne si ma odhadol.Tak daj kto som co som.

Odpoveď na príspevok od technik007:

@sousedekovci89 Tak ako sa rozhodneš, podľa baby…
@technik007 asi som nepochopil otazku?

@sousedekovci89 pojem drancovanie prírody asi ber…
@paracetamol123 moja rodina ich tiez zazila zlodejov co okradli mojich predkov. Majetky ktore legalne nadobudli za peniaze ziskane svojimi mozolami vydrete na tom tvojom zlom prehnitom zapade. A este sa nestitili za to robit zle ich potomkom dalsie 2 generacie. Ale aby som dokoncil dramcovanie prirody je pre mna vsetko cim nicime jej kvalitu. A moze to mat rozne podoby aj formou drancovania prirodnych zdrojov. Ak myslis ze komusi nedrancovali prirodne zdroje, nemozes sa viac mylit.
Profilova fotka

@gadefox No vidis,zas si ides svoje.Ty si pochopi…
@kuracinarez písal si mi "Snad si nemyslis,ze by som ta detinsky chytal za slovicka" a teraz robíš čo?? Chytáš ma za slovíčka a upozorňuješ, čo som napísal a o pár sekúnd vymazal. Teraz nezabudni vykrikovať na celú miestnosť, že klamem, bo to nebolo pár sekúnd, ale minúta. A ešte to považuješ ako dôkaz, že napĺňam nejaké body. Tebe sa vôbec nestáva, že (po)upravíš svoj názor a postoj?? A nemám záujem ti niečo dávať - najprv sa zamysli nad tým, čo som napísal. Už si mi nastavil zrkadlo - misia splnená, môžeme tento produktívny rozhovor ukončiť..
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od andynr:

@dexter89 Zase sme o niečo múdrejší,však? Cit.: …
@andynr ty si riadny mentán 😀 Takže kvôli jednému zradcovi Assangovi tu chces tvrdiť čo ? Že v USA je väčšia nesloboda jak v Rusku ? 🤣 Vieš ty vôbec že tak jak assange končí v Rusku bežný úradník čo sa krivo pozrie na niekoho ? Vieš ty vôbec že tam ľudia bežne vypadávajú z okna ? 🤣 Vieš jak končia ruskí agenti čo prebehnú na druhú stranu jak assange ? Novičok ti dačo hovorí Ale minule tu jeden dal dobrú výzvu ... Zaplatím ti letenku do Moskvy a postavis sa na námestie s čistým bielym papierom ... Ja zas pôjdem do nejakej západnej ,,neslobodnej,, krajiny a spravím to isté v tebou vybranom meste na západe ... Uvidíme ako dopadneš ty a ako ja ? Budeme to nazivo vysielať súhlasíš ?
@sousedekovci89 otázku si treba položiť inak. Z akého dôvodu im tie majetky zhabali? Predpokladám, že to nebolo z toho dôvodu, že nemali nalepenú známku v členskom preukaze KSČ...

Odpoveď na príspevok od dexter89:

@andynr ty si riadny mentán 😀 Takže kvôli jedném…
@dexter89 že ty si v tom Rusku nikdy nebol? Lebo ja áno a nevidel som veru za tie štyri roky nikoho, koho by defraudovali....
Profilova fotka

@dexter89 že ty si v tom Rusku nikdy nebol? Lebo …
@paracetamol123 vyššie som napísal výzvu môžeš sa pridať aj ty

Odpoveď na príspevok od dexter89:

@paracetamol123 vyššie som napísal výzvu môžeš sa…
@dexter89 ja sa ťa pýtam, či si bol v Rusku, keď tvrdíš to čo tvrdíš, že sa tam deje, alebo to máš zasa len praudu z Denníka N...

@sousedekovci89 otázku si treba položiť inak. Z a…
@paracetamol123 z toho ze nesuhlasili so zdruzstevnovanim. Moj prastaryotec na tie policka tvrdo drel v amerike aby sa mali o nieco lepsie. A prisli komunisti a povedali hovno, lepsie sa budu mat len ti s nalepkou v clenskom preukaze. A ked sa budete tomu branit dodrbeme vam este dalsie generacie. Co znamenalo ze moj stary otec mohol ist iba na murara do skoly.
Profilova fotka

@dexter89 ja sa ťa pýtam, či si bol v Rusku, keď …
@paracetamol123 politkovska, Boris nemcov , Sergej magnitskij, navaľnyj, skripal asi najznámejšie prípady Tak a teraz mi napíš ty zoznam opozičných politikov , novinárov ktorých odkragľovala nejaká krajina EÚ za posledné desaťročie ideš

@dexter89 ja sa ťa pýtam, či si bol v Rusku, keď …
@paracetamol123 ale vážne,však ja sa stále pýtam ,ktoré médium je najpravdivejšie a objektívne? DennikN ,Topky, Aktuality a pod. tak tie podľa Vás širia sr.ač.ky.. ale vážne fakt sa pýtam ,lebo mi tu niekde vyššie napísal,tuším andynr,že sa riadi "sedliackym rozumom" ...no dobre ,ale však nejaké info odnekiaľ musíte mať ....televiziu asi ignorujete,noviny pišu somariny.....internet je ,čo ja viem asi nakloneny "liberalom" to vám tiež nevyhovuje ..tak kde nájdem ten spravny názor? AI? kde je pravda a objektivita? ...ďakujem.

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?