Odpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 najväčšou tragédiou diskusie s ľu… @gadefox pocuvaj ty teoretik hovno vies o mojom otcovi a celom pozadi suda tak si ho do huby neber. Do mna si pindaj kolko chces s takymi dokonalymi ludmi ako ty co vsetko vedia musim pracovat dennodenne v kazdom svojom zamestnani takze mna sa dotknut nedokazes. A prestat ty s tvojim psychodristami ked na konci dna vlastne len ukazujes ze o sebe pises. sa cudujem ze este nemas vlastnu politicku stranu a nevladnes tejto republike lebo nikto neovlada vsetko ako ty ci necita ludi ako ty evidentne. Uz to zacina byt trapne akonahle sa niekto co i len ciastne do teba argumentacne oprie tak, ze mu to nemas cim vyvratit, konci to pri tvojich analytickych dristoch.Odpoveď na príspevok od dexter89:
@st89 @petersd Pane bože ... Veď jasne že západn… @dexter89 Zase sme o niečo múdrejší,však? Cit.: "Vo vašom milovanom Rusku by sme takú diskusiu neviedli , ani žiadne kritické hlasy voči gasudarovi a režimu by nemohli zaznieť a my všetci keby že toto píšeme dakde na ruskom serveri , tak už by si po teba prišli..." Dúfam,že preboha nemáš na mysli ten top demokratický komplot voči Wiki Leaks a Juliana Assangea...,kde mu v tej najdemokratickejšej krajine sveta hrozili slučkou a keď nevyliezol z EQ.ambasády 10rokov a keď ho zavreli v tej druhej top demokratickej krajine sveta,kde kedysi vďaka okrádaniu a vyvražďovaniu celých civilizácii slnko nezapadlo. To je demokracia o akej ty snívaš.Odpoveď na príspevok od dexter89:
@petersd môžme si spraviť jednoduchý test toleran… @dexter89 Ale prečo ma Ty, alebo aj iní, hneď spájate s Ruskom? Ak niekto objektívne kritizuje Západ, a ono tzv. "slobodné demokratické" zriadenie, tak hneď je triednym nepriateľom a Vašim klanom priradený ku rusofilii. Napr. kto v dnešných časoch kritizuje vojnu, apeluje na mier, tak je podľa Vás Putinov poskok, rusofil a pod... Veď sa spamätajte všetci ! Napr. Ty v každom jednom svojom príspevku, ak sa bavime o podobných politických témach, si ani raz neopustíš, aby si si hneď nekopol do pojmov typu, boľševik, rusák, komunista a pod... a hneď onalepkoval ľudí. Mne stačí, ak niekto z ničoho nič, ako prvý, použije slovné spojenie, cit.: "...Vo vašom milovanom Rusku..." (Tvoj citát, viď vyššie) a hneď viem, akú "tolerantnú" a názorovo vyzretú sobnosť mám pred sebou. Pritom sa budete všetci oháňať tým, akí ste Vy dobrí, slušní,... Vy neklasifikujete ľudí,... to len my - konzervatisti sme tými výryvačmi a podpichovačmi.... Ja v tejto téme končím a nebudem viac reagovať.Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@sousedekovci89 tie cesty, ktoré staval Hitler, r… @paracetamol123 kristepane aspon nedristaj. Este daj tu o osloboditelskej ulohe cervenej armady a ze len jej mozeme vdacit ako jedinej za oslobodenie europy 😄Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@paracetamol123 kristepane aspon nedristaj. Este … @sousedekovci89 už mi odpovieš aspoň na jednu z mojich otázok, či ešte nevieš?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox pocuvaj ty teoretik hovno vies o mojom o… @sousedekovci89 zamieta sa, teraz sa bude diať čo? A mne je jasné, že nemáš komunikačné problémy len so mnou a "zlí" ľudia sú všade okolo teba a v >>každom<< zamestnaní na nich narážaš, bo príčina tvojich problémov je v tebe: svoju údajnú "dokonalosť" (t.j. "všetko vieš a druhí si majú doštudovať" - si mi včera písal) si totiž premietaš do svojich kolegov, tu na MS zase do mňa. ..ale to je super!!! bo ak je príčina problémov v tebe, tak aj riešenie závisí LEN A LEN od teba. Držím palce..Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox pocuvaj ty teoretik hovno vies o mojom o… @sousedekovci89 a že "argumentačne sa oprie" :D Tykokso, preukázateľne klameš a manipuluješ a vo svojej patologickej hlavičke si to interpretuješ ako VALIDNÉ argumenty. Toto je zlý sen. ..na druhej strane, manipulácia je jednou z formiem agresivity, takže tvoja formulácia "opreť sa (telom)" dáva teraz zmysel..Odpoveď na príspevok od petersd:
@dexter89 Ale prečo ma Ty, alebo aj iní, hneď spá… @petersd snáď sa neurazíš, nálepkuješ aj ty (tuším "libtard", nechce sa mi hľadať), len si to neuvedomuješ..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@petersd snáď sa neurazíš, nálepkuješ aj ty (tuší… @gadefox OKAMŽITE kompletne zablokovať/zmazať/ túto tému!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Admin nič????????????????????,,Odpoveď na príspevok od gadefox:
@kuracinarez evidentne si ma s niekym pletieš, bo… @gadefox Zase klames ze si tu cca tyzden nepisal.Ved si tu pisal pred tyzdnom,pred tromi dnami,vcera aj dnes.Ty tu ludom vycitas klamanie a sam klames.A nie,nemylim si ta s nikym.Ty si jedinecny.Tvoj psychopaticky prejav je nezamenitelny.Ved prave ty vykazujes psychopaticke rysy.Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@gadefox Zase klames ze si tu cca tyzden nepisal.… @kuracinarez viem, že som písal včera aj dnes - netrpím Alzheimerom. Ty si tvrdil, že posledné 2 týždne pozoruješ, že ... (to je nezmysel, bo cca týždeň som tu nebol).Odpoveď na príspevok od gadefox:
@kuracinarez viem, že som písal včera aj dnes - n… @gadefox Pisal som posledne tyzdne.Vidis a zas klames.Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@sousedekovci89 už mi odpovieš aspoň na jednu z m… @paracetamol123 na ktoru konkretne som ti neodpovedal?Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@gadefox Pisal som posledne tyzdne.Vidis a zas kl… @kuracinarez áno, prečítal som si presné zneznie. Písal si "jedine z teba tu mam posledne tyzdne dojem". To nemení nič na fakte, že som tu cca jeden týždeň nebol. Zrejme si pletieš klamstvo s omylom.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 a že "argumentačne sa oprie" :D T… @gadefox okrem omylu ktory som priznal kde som este klamal?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@paracetamol123 na ktoru konkretne som ti neodpov… @sousedekovci89 no skús prejsť thread a pouvazuj... Položil som ti ich dosť...Odpoveď na príspevok od gadefox:
@kuracinarez áno, prečítal som si presné zneznie.… @gadefox A to ti uprimne k tomu gratulujem.Cim viac natiahnes tie intervaly neprispievat,tym lepsie pre teba aj pre ostatnych.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox okrem omylu ktory som priznal kde som es… @sousedekovci89 neber to osobne, ale po včerajšej a dnešnej skúsenosti sa budem vyhýbať diskusii s tebou.Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@gadefox A to ti uprimne k tomu gratulujem.Cim vi… @kuracinarez mňa nerieš a staraj sa radšej o seba.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 neber to osobne, ale po včerajšej… @gadefox premna zamna aj si k mojim reakciam pivko otvorOdpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox premna zamna aj si k mojim reakciam pivk… @sousedekovci89 znova offtopic trolluješ, vieš o tom?Odpoveď na príspevok od andynr:
@dexter89 Zase sme o niečo múdrejší,však? Cit.: … @andynr problémom u týchto ľudí je ten, že oni majú vždy len jednu overenú stranu, odkiaľ čerpajú informácie (aktuality, N, apod...) a nedokážu si vyhľadať aj opačné názory a spraviť si z nich svoj vlastný názor. Majú nejako podvedome dané v tej hlavičke, že "toto je pravda"... (Nám normálnym píšu to slovo nejako divne, tuším praUda) Oni pojem "minca má dve strany" nepoznajú...Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@sousedekovci89 no skús prejsť thread a pouvazuj.… @paracetamol123 k mojej politickej ne/prislusnosti sa ti vyjadrovat nebudem. K otazke kto postavil cesty a bytovky som sa ta spytal, ci zapadny svet alebo Hitler dialnice a bytovky nestavali. Ak to potrebujes polopatisticky- akykolvek rezim by tu bol, cesty a bytovky by sa stavalim to ze to bol komunisticky rezim je preto uplne irelevantne a nic za co by sme akokolvek nostalgicky nan mali pozerat. A ak to chces tak presne na kope podnikov stredneho a vychodneho slovenska postavene za toho rezimu su aj otlacky ruk mojho deda. Napriek tomu ten system velebit nebudem.Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@gadefox A to ti uprimne k tomu gratulujem.Cim vi… @kuracinarez teraz si pozorne všimni, čo sa práve stalo: 1) Chybka na mojej strane bola, že som v rýchlosti omylom prečítal "posledné dva týždne" a podľa toho som ti odpovedal. 2) Ty si ma upozornil svojim zvláštnym agresívnym spôsobom (proste si sa do toho "oprel" :)), že to nie je pravda. 3) Overil som si, čo si naozaj písal a priznal som, že som sa pomýlil. 4) Vôbec zo mňa neubudlo, ani som pocitovo nestratil na hodnote (mýliť sa je ľudské, že) 5) Vôbec som nezačal na teba útočiť ako to predviedol včera duzu 6) Ani sa s tebou nehádam nekonečným monológom a manipulatívne nezahmlievam a netrolujem ako to predvádzal včera a dnes sousedkovic89. Si schopny vnímať rozdiel??? (rečnícka otázka) Btw. nepíšem to, aby som tu predviedol, aký som dokonalý (od dokonalosti mám hoooodne ďaleko), len ponúkam priestor na zamyslenie, že diskutovať sa dá aj inak..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 znova offtopic trolluješ, vieš o … @gadefox ked nevies odpovedat na otazku co mi ine ostava?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox ked nevies odpovedat na otazku co mi ine… @sousedekovci89 netrolovať. Tak jednoduché to je..Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@andynr problémom u týchto ľudí je ten, že oni ma… @paracetamol123 citujem príspevok :" ..problémom u týchto ľudí je ten, že oni majú vždy len jednu overenú stranu, odkiaľ čerpajú informácie (aktuality, N, apod...). ....ak správne chápem cca 2 stránky nas5 je citát resp. príspevok od uživatela andynr a citát je prevzatý z AI .....takže AI ma najpravdivejšie informácie? ..to snad néééé 😉 Niekedy hlavne na Vianoce sa zamýšlam nad tým ,že povačšina pozerame v TV "Pelišky".....a smejeme sa nad tým ,ale mohokrát si ani neuvedomujeme ,čo týmto filmom chcel autor povedat...🙁Odpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 netrolovať. Tak jednoduché to je.. @gadefox tak preco nechces argumentacne podlozit vlastne tvrdenia a konecne odpovedat ked vsetko najlepsie vies namiesto len strielania odpasa tvojich psychodristov a obvinovani?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@paracetamol123 k mojej politickej ne/prislusnost… @sousedekovci89 nejde o velebenie systému. Ten nevelebim ani ja, aj keď som v ňom ako dieťa vyrastal... Ide o to pochopiť, že tak ako stavali komunisti bytovky (a odvádzali ľudí do gulagov), rovnako stavali "západné krajiny" bytovky (aj keď tam si ich za 25000 korún nedostal do podnájmu, keď si sa upísal podniku na X rokov...), pritom drancovali nerastné suroviny a zabíjali ľudí pod zásterkou vlastnenie akýchkoľvek zbraní, ktoré sa nakoniec nikdy nenašli...Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox tak preco nechces argumentacne podlozit … @sousedekovci89 veď som ti to písal! S teroristami sa zásadne nevyjednáva a s manipulátormi a klamármi sa zásadne nediskutuje. Je naozaj ťažké pochopiť, že s tebou nechcem diskutovať o tvojich údajne validných argumentoch?? Našiel si si paracetamol, venuj svoju energiu a pozornosť jemu.Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.