Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox ano zacal lebo tvarit sa ze je dolezite … @sousedekovci89 už sa začínaš zamotávať a potvrdzuješ, že tu opakovane klameš a manipuluješ. (inak viď. bod 4, 5 a dnes aj 7) Zbohom!Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@paracetamol123 hej lebo na zapade jazdia este st… @sousedekovci89 čiže podľa tvojho názoru by sme mali aj my žiť v zemliankach, áno? Lebo však aj Rusi žijú. (Áno žijú, ale to ja cigáni v osadách...) Že ty si ani pionier nebol? Tobôž nie iskrička.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@dexter89 niektorí ľudia túto slobodu totiž vníma… @gadefox neviem my sme tu naozaj taký most medzi západom a východom ... T.j. mentálne sme celú históriu rozpoltený národ 🙂 dovolím si povedať už od čias Mongolských vpádov ... Potom si to mal celé dejiny aj keď tu prišli Turci mnohí kolaborovali s turkami potom kopa ľudí kolaborovali s Maďarmi za čias vyrovnania ... V prvej ČSR Hlinka spravil ,,misiu,, do Francúzska kde odmietol pripojenie k Česku a radšej chcel byť v štáte a Maďarmi. A kto to dnes vie ? Nebyť Štefánika a Vavra Šrobára tak sme dodnes felvidék A tento Hlinka tu je symbol narodovectva No a rovnako je to s našimi národovcami ja mám na nich neskutočne nervy ano lebo človek čo sa tvári ako narodovec a koná proti vlastnej republike ? A ešte si dá názov strany že republika ! To je už nonsens Smutné je že títo ľudia svojou rétorikou preberú elektorát smeru a sú ešte nebezpečnejši a ich činy sú naozaj proti slobode ... No čo už vkuse sme tu rozpoltený národ ... Gardisti , komunisti , teraz akože konzervativisti a nacionalisti ... A kto vie čo príde po nich ale niečo hej 🙂Odpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 už sa začínaš zamotávať a potvrdz… @gadefox ano priznavam ze som reagoval ja na teba ak to potrebujes mat tako explicitne. Lepsie? Faktom je ze stale si mi nevyvratil to co som napisal, ze riesit narodnosti v sovietskom zvaze je vzhladom na to co sa v nom dialo je zbytocne, pretoze ak by dotiahli do konca na com sustavne pracovali dnes by bolo medzi pojmami rus a soviet znamienko =.Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@sousedekovci89 čiže podľa tvojho názoru by sme m… @paracetamol123 nauc sa citat s porozumenim a bude to lepsie.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox ano priznavam ze som reagoval ja na teba… @sousedekovci89 vyjasnime si jednu vec: nemusím ti nič vyvracať!!! s teroristami sa zásadne nevyjednáva a s manipulátormi a klamármi sa zásadne nediskutuje. Včera si ukázal pravú tvár. Zbohom!Odpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 vyjasnime si jednu vec: nemusím t… @gadefox panko sa urazil bo nema argumenty. Stastnu cestu 😂Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox panko sa urazil bo nema argumenty. Stast… @sousedekovci89 ok. podľa teba nemám argumenty; som proruSSky troll; Putinov synovec; Nazi; dezolát a neviem čo ešte. Nájdi si niekoho iného, s ktorým budeš manipulovať a hrať sa ako mačka s myšou celý deň a robiť si posmech infantilnými ikonkami. S fanatikmi a klamármi nemienim strácať svoj čas. Zbohom!Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@dexter89 ty si tu písal, že komunisti tu nič dob… @paracetamol123 aha dobre tak ti dám sčasti za pravdu ... Hej postavili ich po vojne komunisti lebo vtedy vládli ! Ale nechápem čo tým chces povedať , že keby tu vládol niekto iný že by sme nemali byty a cesty alebo čo ? Tak odpovedaj tiež A hej dám ti sčasti za pravdu že bytová politika bola možno lepšia za socializmu v zmysle výstavby bytov ale pozor ! To bolo až na sklonku režimu a tie byty samozrejme boli masívne dotované preto tie prachy chýbali logicky inde a nejeden historik si aj myslí , že práve toto bolo dôvodom prečo socializmus ekonomicky padolOdpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 ok. podľa teba nemám argumenty; s… @gadefox sam si sa pomenoval ak narazas na to co som pisal predtym tak som ti daval na vyber moznosti nemenoval som ta takto hned. Lebo take blbosti (vytahovat narodnosti v soviestsjej armade aj vzhladom na ZSSR aj na dalsi historicky vyvoj) bolo uplne bezpredmetne a nic to nedokazovalo. Aj v slovenskej armade sluzia obcania slovenska madarskej narodnosti) a nejdeme to teraz zdoraznovat pri kazdej prilezitosti lebo toto je treba povedat.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@paracetamol123 nauc sa citat s porozumenim a bud… @sousedekovci89 položil som otázku. Nedokážeš odpovedať?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox sam si sa pomenoval ak narazas na to co … @sousedekovci89 mm-hmm, nielen že tu opakovane klameš a manipuluješ a pokračuješ v tom, aj keď ťa na to upozorním - ešte k tomu si aj drzý. Opakovane som diskusiu s tebou ukončil a EXPLICITNE som ti napísal, že v nej nechcem pokračovať. A aj napriek tomu po mne na drzovku (asi z ješitnosti alebo pocitu "prehry" viď. bod 4) strielaš ďalšie "validné argumenty". PRESTAŇ MA OBŤAŽOVAŤ a nájdi si ďalší subjekt svojej toxicity!Odpoveď na príspevok od dexter89:
@paracetamol123 aha dobre tak ti dám sčasti za pr… @dexter89 čiže klameš :Odpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 mm-hmm, nielen že tu opakovane kl… @gadefox keby si ju naozaj chcel ukoncit tak nepokraxujes. No tvoje ego ti to nedovoli.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox keby si ju naozaj chcel ukoncit tak nepo… @sousedekovci89 všetky indície naznačujú, že je to skôr naopak. PRESTAŇ MA UŽ OBŤAŽOVAŤ!!! Stačilo.Odpoveď na príspevok od paracetamol123:
@sousedekovci89 položil som otázku. Nedokážeš odp… @paracetamol123 ked nedokazes relevantne zareagovat mam dookola pisat tu istu odpoved kym to nepochopis? Odpovedal som ti protiotazkou, ze ked tak velmi zalezi ze tu komunisti postavili cesty a bytovky, malo by to znamenat ze na zapade sa nic take nedialo? Alebo ti odpoviem este inak- maju nemci dakovat Hitlerovi za to ze im postavil cesty a bytovky? Lebo sak aj on staval.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 všetky indície naznačujú, že je t… @gadefox ja som nikde nepovedal ze nejdem pokracovat v diskusii s tebou. Ty si ju prvy (ne)ukoncil.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@sousedekovci89 ok. podľa teba nemám argumenty; s… @gadefox Neviem,no jedine z teba tu mam posledne tyzdne dojem,ze manipulujes,prekrucas a mas potrebu s kazdym sa hadat.Tri krat napises Zbohom,ale o 5 minut uz pises opat.Ego ti nedovoli aby mal niekto posledne slovo.Lebo jedine ty mas pravo na pravdu a ten spravny nazor.Neviem ci mas zamestnanie,rodinu a pod.ked tu vypisujes rano,na obed aj neskoro vecer.Asi sa musis velmi nudit.Ctis si slobodu slova,ale vsetci co vyjadria iny nazor ako ty,su zaradeni do tvojho rebricka od 1do7.Ubohe.A to sa venujes 12 rokov psychologii.Uz tvoje vykricniky v konverzacii hovoria za vsetko.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@paracetamol123 ked nedokazes relevantne zareagov… @sousedekovci89 tie cesty, ktoré staval Hitler, rozbili tí tvoji západní osloboditelia, keď prestali financovať nemecký režim a prišli si podeliť územie (NDR/DDR). Takže po nich nemci už nejazdia... Kto odpovedá proti otázkou (ačohentizmus, ako to vy progresívci ľúbite nazývať) nemá odpovede. Že si ty fakt nebol ani pionier a papagájuješ tu stále dokola západnú propagandu. Máš doma už aj elektrické autíčko?Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@gadefox Neviem,no jedine z teba tu mam posledne … @kuracinarez evidentne si ma s niekym pletieš, bo som tu cca týždeň neprispieval. A klasika.. "úbohé", "hovorí za všetko", aby si sa cítil lepšie. Aj tak sa dá..Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox ja som nikde nepovedal ze nejdem pokraco… @sousedekovci89 najväčšou tragédiou diskusie s ľuďmi ako si ty, že sa jedná o zero sum game. Ego ti nedovolí, aby si nemal posledné slovo, tak trolluješ svojimi provokáciami ako si to predviedol dnes. Na čo väčšina ľudí zareaguje tak, že si poklepe po hlave a ukončí s tebou rozhovor (tvoje prvé obete boli pravdepodobne tvoji rodičia - spomínam si ako si šikanoval otca kvôli poklopu na sude s vodou), čo si v tvojej jednoduchej hlavičke interpetuješ tak, že je to dôkaz, že si spor vyhral (máš posledné slovo, bo tvoj diskusný oponent nemá validné argumenty). Jedinou pridanou hodnotou straty času s tebou, že si ukázal pravú tvár a absenciu tolerancie (ktorou sa tak často oháňate). Medzi nami je zásadný rozdiel v tom, že ja diskusiu nevnímam ako spor/boj t.j. vôbec mi neprekáža, ak so mnou diskusný oponent nesúhlasí t.j. JA a TY (viď . Martin Buber) a nie JA vs TY ako v tvojom prípade (viď. body 1-7).Odpoveď na príspevok od mato981:
Pánove kľud a pohoda 😉 ...ja len by som zopakova… @mato981 huh? prečo sa to pýtaš mňa? z čoho máš pocit, že obhajujem komunizmus?Odpoveď na príspevok od gadefox:
@mato981 huh? prečo sa to pýtaš mňa? z čoho máš p… @gadefox 😄 panebože ,však ty niekde vidiš ,že píšem ,že obhajuješ komunizmus či socializmus ? //ten tu ani nebol// však len jednu otázku som dal ,zažil si či nie obdobie pred rokom 1989? ano? nie? ďakujem. //a nie také ,že stará mať vraveli...... 😄//Odpoveď na príspevok od mato981:
@gadefox 😄 panebože ,však ty niekde vidiš ,že píš… @mato981 okay, na scénu priletel ďalší "panebože" exot s infantilnými ikonkami, ktorý diskusiu vníma ako boj (spor). Pýtal som sa, bo ma zaskočila tvoja otázka. Ako súvisí, že ČSSR nenapadli IBA Ruské vojská, ale Sovietke et al. (medzi ktorými boli aj Ukrajinci) s tým, či som sa (ne)narodil pred 1989?? Evidentne si verejnú diskusiu pletieš s výsluchom - tam je zakázané sa pýtať a odpovedá sa iba "ano/nie".Odpoveď na príspevok od gadefox:
@mato981 huh? prečo sa to pýtaš mňa? z čoho máš p… @gadefox ja že bude od teba konečne zbohom,kľud zbraniam,no nie a nie sa odsťahovať a nie prisťahovaťOdpoveď na príspevok od duzu:
@gadefox ja že bude od teba konečne zbohom,kľud z… @duzu na tvojom mieste by som si radšej otvoril šlabikár (bo evidentne nevieš čítať a keď som ťa na to upozornil, tak si začal kopať ako strelená koza) a zamysli sa, prečo si včera klamal.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@duzu na tvojom mieste by som si radšej otvoril š… @gadefox pozri ,poviem Ti to takto jedným citátom : „Kto nepozná históriu, je odsúdený na jej opakovanie.“ povedal Edmund Burke (1729–1797) anglo-írsky štátnik ....// btw. ak opravuješ po sebe príspevky,skus aj to "bo" premenovať na "lebo" ..ďakujem za pochopenie 😉Odpoveď na príspevok od mato981:
@gadefox pozri ,poviem Ti to takto jedným citáto… @mato981 áno, opravujem preklepy, prípadne preformulujem a je to tak v poriadku, bo nemám vo zvyku vygrcať emočný obsah mojej mysle bez diakritiky prštekmi na smartfóne. Ďak. za krásny citát, žiaľ stále nerozumiem ako súvisí so mnou..Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.