Odpoveď na príspevok od sysell:
@kejsix neviem asi si si pomýlil fórum toto není,… @sysell Ty si tiež bohvieako netrafil.Odpoveď na príspevok od petersd:
... a tí (progresívci), čo tak neznášajú Tútokraj… @petersd vysvetli cim ti tak velmi ublizili ze do nich kopes? Alebo je to proste teraz len trendy tak drzis trend? 😂Odpoveď na príspevok od petersd:
... a tí (progresívci), čo tak neznášajú Tútokraj… @petersd Rusofilní sráči sa tiež do tej vysnívanej zeme nejak nehrnú. A vlastne som nepostrehol, kde vyzdvihujem západ. Asi preto, že to nerobím. Ale to nič nemení na tom, koho si desaťročia volíme a ako to tu vďaka tým vládam vyzerá, no nie?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@petersd vysvetli cim ti tak velmi ublizili ze do… @sousedekovci89 Pri všetkej úcte k Tebe a podobným. .. kto ešte doteraz stále nepochopil a aj na vlastné oči nezaregistroval, kam smerujú libtrálne politiky, má teda riadne klapky na očiach.Odpoveď na príspevok od kejsix:
Tak neni to pre každého. Zo západného bloku do po… @kejsixNajväčšou tradédiou je, že politici sú odrazom populácie t.j. teba, mňa, Petra a ďalších. To nie je nudné klišé ale empiricky overený fuckt ,) Už len takí Češi.. Označujeme sa ako bratia, ale krátko som tam žil a Češi sú povahovo maximálne bratranci a aj to z 2. kolena. Vo všetkých markéroch sú na tom lepšie. Mentalita ľudí (celkové nastavenie) je diametrálne odlišná. Napr. pro bono rady na internetoch.. 90% sú Češi alebo Poliaci. Opakovane som tu o tom písal a spôsobovalo to nepríjemné vlny. Nikto, kto sa tu vyzná vo FVE neprezradí nič (ale že absolútne nič). A keď niekto niečo napíše, je okamžite zosmiešňovaný ako Niemand. __ To je obraz Slovenska a Slovákov (vrátane tých, ktorí lajkovali). Takže nie "tam tí ZLÍ mafiáni a politici", ale my VŠETCI Slováci máme podiel na tejto situácii.čo nedokážu nič vybudovať, vyrobiť, vytvoriť... len kradnúť, klamať a zapierať. Plus jasný kurz do Kremľa
Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 Pri všetkej úcte k Tebe a podobný… @petersd nemam ziadne klapky na ociach, mam rodinu rozbehnutu po svete viem co sa tam deje. Faktom je ze hoci to na mnohych miestach neni idealne, tu neni o nic lepsie. A faktom aj je, ze aj ked kazdy nadava na zly zly zapad nikto akosi hromadne neuteka na uzasny vychod. A to je realita dni nie pletky typu jedna baba povedala a parlamentne listy hned napisali.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@petersd Rusofilní sráči sa tiež do tej vysnívane… @kejsix Vidíš niekde, aby som Ťa bol konkrétne menoval? Typický prejav istej skupiny "lepšoľudí": Každého, kto zmýšľa inak, triezvo a kriticky ku Západu (ale i k Východu) hneď označovať za RusofilovOdpoveď na príspevok od petersd:
@kejsix Vidíš niekde, aby som Ťa bol konkrétne me… @petersd Vidíš niekde, že by som Ťa konkrétne označil za rusofila? Typický prejav istej skupiny "rusofilov" :-)Odpoveď na príspevok od petersd:
@kejsix Vidíš niekde, aby som Ťa bol konkrétne me… @petersd "ja a môj kmeň sme dobrí vs. ostatní za plotom sú zlí a treba ich zničiť" je staré ako ľudstvo samotné. Videl som dokument o šimpanzoch, je to podobné, takže určite ešte staršie.. De facto to robíš aj ty, len si to neuvedomuješ: každý, kto s tebou nesúhlasí, je okamžite "liberálny", "lepšočlovek" ap. Niektorí ľudia to majú ešte komplikovanejšie, pretože ich vrodený temperament inklinuje k binárnemu vnímaniu sveta t.j. existuje buď čierna alebo biela resp. majú problém vnímať nekonečný počet farieb v šedom spektre (nemyslím teba, ale na MS je ich veľa ,).Odpoveď na príspevok od jurgenhobb76:
Ahojte! Ja som Rakúšan, učím sa po slovensky, bol… @jurgenhobb76 Vyskúšaj 1rok. Dôležitá je aj lokalita,kt.si vyberieš. Vraví sa,že najlepší ľudia sú stredoslováci...Odpoveď na príspevok od andynr:
@jurgenhobb76 Vyskúšaj 1rok. Dôležitá je aj loka… @andynr "Vraví sa,že najlepší ľudia sú stredoslováci..." potvrdzujem ☺️Odpoveď na príspevok od gadefox:
Snáď sa nikto neurazí.. najlepší ľudia na Slovens… @gadefox maximálne tak k svojmu etniku. Čo sa týka slováka tak len ako ho oholiť. Dovtedy sa usmievajú pokým ťa neoholia. Podobná nátura ako nemakačenkovia. Šéfko všetko porobíme... a potom ... ale toto , ale hento.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@petersd nemam ziadne klapky na ociach, mam rodin… @sousedekovci89 neviem preco by mal niekto utekat do zeme zaslubenej na vychod. "Tato krajina" je nasa vlast narodil som sa tu a chcem ru byt. Ak tu nejaky progresivny a agreaivny jedinec byt nechce, tak nech sa pobali a nech ide na zapad, sever, juh alebo vychod. Ale nech mi nik nepodsuva ze niekto iny ma ist niekam. Uz chapem vyrok starych ludi: Cudzie nechceme a svoje si nedame. Akurat zapredani politici vsetko rozkradli, a to bez rozdielu k strannickej prislusnosti.Odpoveď na príspevok od milan209209:
@gadefox maximálne tak k svojmu etniku. Čo sa týk… @milan209209 mám presne opačné skúsenosti: na stavbe bolo na nich najväčšie spoľahnutie a ceny boli rozumné (nech zostanem pri zameraní MS). Oholiť ma chceli iba východniari, Oraváci a z okolia Trnavy :-)Odpoveď na príspevok od gadefox:
Snáď sa nikto neurazí.. najlepší ľudia na Slovens… @gadefox ach jaj a znova vo fore o bývaní prevláda politika a kto je lepší či horší, všade na svete sú rovnakí takí i onakí, najlepší sú naši madari? a pre koho? je tam najviac zmiešaných manželstiev, mnohí už nevedia poriadne ani madarsky ani slovensky a nikomu to tam nevadí, i bežný slováci tam majú madarský prízvuk, som stredoslovák ale nemyslím si že sme naj, akurát je po nás spisovná slovenčina a rusofobia bol som tam na dovolenke ked sa nedalo chodiť bežne na západ, v tom čase bežní poriadni chudáci, hovoril som z jedným kto bol u nás v 68, prišli po neho do práce a domov sa vrátil po 5 r. žena už mala druhéhoOdpoveď na príspevok od gadefox:
@milan209209 mám presne opačné skúsenosti: na sta… @gadefox koho myslíš? Maďarov alebo tých opálených? Ešte je jedna skupina a to opálený maďar. To je konečná.Odpoveď na príspevok od petersd:
@kejsix Vidíš niekde, aby som Ťa bol konkrétne me… @petersd zasa ten šovinizmus a nenávisť a škatuľkovanie ľudí ? 🙂 Začnite konečne vnímať ľudí ako originálne individuality a nie ako naklonovanú masu... Není nič horšie jak reči typu ,,VSETCI liberáli VSETCI progresivci ,, VSETCI rómovia atd ... No nie nikto není všetci a ľudia , Slováci to není čiernobiela masa... Stále robíš tú istú chybu že súdiš človeka podľa názorov , farby pleti atď a prd o nich vieš tak Už som ti písal aj súkromne a napíšem to aj verejne... Môj pradedo bol v gulagu v meste Totskoye prešiel celé Rusko ... Nebol doma 3 roky a každý si myslel že padol ... Keď sa vrátil a ovládli to tu boľševici a Rusi , niektorí v jeho dedine sa chceli presťahovať do Ruska v 50tych rokoch ... Propaganda to tam vykreslovala ako úrodnú a krásnu zem a ľudia nevedeli ... Nebol internet Pradedo im to vysvetlil po lopate keď sa ho prišli spýtať či sa tam majú presťahovať : Ukázal na strechu domu a povedal : '" tu máte na streche blachy plech , v Rusku budete mať slamu a pod nohami hliny,,, Povedal to po rusinsky keďže všetci boli rusini ale všetci jasne už vtedy pred 70 rokmi zrejme pochopili čo je Rusko ... Je smutné že keď to pochopili vtedy a bez internetu , tak polovica nášho národa to nechápe ani dnesOdpoveď na príspevok od duzu:
@gadefox ach jaj a znova vo fore o bývaní prevlád… @duzu prečo to píšeš mne? ja som debatu o tom, kto je najlepší nezačal, či? Áno, každá skupina obsahuje celé spektrum ľudí vrátane dobrých (OK), blbcov a aj zákerné svine (NeOK) - to som tu spomínal opakovane. Dúfam, že sa nikto neurazí.. po katastrofálnych skúsenostiach so Slovákmi na stavbe (preexponované ceny a práca málo chvatná) som volal len "Maďarov". Omietky mi robila partia z Budapešti :) Trválky a letničky som objednával z eshopu brest.sk pri Nových Zámkoch. @milan209209 môj krstný je "opálený maďar" (ak máš na mysli Cigáňov/Rómov) a paradoxne sa najlepšie chová ku svojim synom zo všetkých otcov v rodine.. ale v predch. komente som nemal na mysli ich.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@duzu prečo to píšeš mne? ja som debatu o tom, kt… @gadefox tebe som nič nepísal, opálení slováci? tam nevieš kto je viac beloch alebo cigoš, kopa pomiešaných a tiež to tam nikomu nevadí, cigoši sa viac zoskupujú na východeOdpoveď na príspevok od gadefox:
@milan209209 mám presne opačné skúsenosti: na sta… @gadefox ... ostatní to robili tak rafinovane, že si im na to ani neprišiel ! 😉Odpoveď na príspevok od gadefox:
@duzu prečo to píšeš mne? ja som debatu o tom, kt… @gadefox @duzu každý má svoje "subjektívne" skúsenosti ... ja som napr. precestoval celé Slovensko 10 rokov po hraniciach Slovenska (robili sme priamo na čiare) od severu po juh býval som všade s miestnymi ... z mojho subjektívneho pohľadu , nám vždy najviac pomohli Maďari a najmilší ľudia boli v okolí Rimavskej Soboty a paradoxne tam je najväčšia chudoba ... keď dakto hovorí o severovýchode SK ako chudobe, nech ide dakde na okruh okolo Lučenca a juh stredného Slovenska...Odpoveď na príspevok od dexter89:
@petersd zasa ten šovinizmus a nenávisť a škatuľk… @dexter89 Vitaj, chýbal si mi! Už som myslel, že sa so svojím "objektívnym" názorom nepridáš... 😂Odpoveď na príspevok od duzu:
@gadefox tebe som nič nepísal, opálení slováci? t… @duzu si si istý? lebo ja v diskusii vidím príspevok od teba adresovaný mne.Odpoveď na príspevok od petersd:
@dexter89 Vitaj, chýbal si mi! Už som myslel, že … @petersd neni téma s nánosom filozofickej politiky, kde by som sa ja nepridal 😀Odpoveď na príspevok od rapidek:
@sousedekovci89 neviem preco by mal niekto utekat… @rapidek lenze to nema nic spolocne s tym co sa tu v tejto zemi deje. Sirenie dezinformacii a hoaxov dosahuje nebetycne vysiny spochybnuje sa akakolvek vedomost a odbornost len preto, ze drviva vacsina tychto odbornikov ak by si mala vybrat medzi zapadnym a vychodnym sposobom zivota si vyberie zapadny. Lebo tam castokrat bola zazila si ho a ak su 50 rocni a podobne zaxili si aj ten vychodny a poznaju ten priepastny rozdiel. Pritom ak sa clovek spyta o vo je zivot na zapade horsi ako tuto nic relevantne sa nedozvie iba blabol typu liberalizmus/liberali. Pritom najvacsie zlo na svete sa vzdy pachalo v duchu ochrany "tradicnych hodnot" ktore som napriklad ale nikde nikdy nevidel zadefinovane.Odpoveď na príspevok od dexter89:
@gadefox @duzu každý má svoje "subjektívne" skús… @dexter89 chudoba na juhu? ale jaj a čo takí zlatými reťazami ovešaní cigoši?a cigánsky kráľ?Odpoveď na príspevok od dexter89:
@petersd zasa ten šovinizmus a nenávisť a škatuľk… @dexter89 veru, ani ja nie som fanúšik generalizácie. Jedná sa o psychologický fenomén, ktorému čelíme všetci (mozog sa učí týmto spôsobom). Je dobré, ak človek o sebe vie, že má tendenciu zovšeobeňovať. (náhľad je na nezaplatenie ,)Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.