Odpoveď na príspevok od kejsix:
Tak neni to pre každého. Zo západného bloku do po… @kejsix 👍️až na ten úvod -"z kalifátu" do ...Odpoveď na príspevok od jurgenhobb76:
Ahojte! Ja som Rakúšan, učím sa po slovensky, bol… @jurgenhobb76 neviem si predstavit co Ta moze motivovat sa prestahovat sem na slovensko (okrem zeny, ale ak aj ta ma rozum tak by sla skor do Rakuska). Kopce mate aj tam, inak neviem co by Ta tu mohlo oslovit.Odpoveď na príspevok od igor256:
@jurgenhobb76 neviem si predstavit co Ta moze mot… @igor256 Asi menej migrantov, mentalita ľudí. Nie som rasista, ale myslím majority. Nie tých nemakačenkov a podobne... Ďalej ako také zdravotníctvo. Defacto zadarmo. Alebo nech ide do Ameriky, tam údajne padajú pečené holuby z neba. A fotky tých bezďákov a feťákov na uliciach sú len fotomontáž a " vytrhnuté z kontextu". Kriminalita skoro nulová atď.Odpoveď na príspevok od jurgenhobb76:
Ahojte! Ja som Rakúšan, učím sa po slovensky, bol… @jurgenhobb76 .....ak bývaš neďaleko Kittsee ,tak sa spýtaj takej "vzácnej" blonďavej tety ,ktorá tam býva ,že ako sa žije na SK no a máš to ako sa vraví z prvej ruky 😄Odpoveď na príspevok od jurgenhobb76:
Ahojte! Ja som Rakúšan, učím sa po slovensky, bol… @jurgenhobb76 ved to máš na skok , môžeš to zažiť na vlastnej koži , podobná krajina Tatry ako Alpy v malom, slovenčinu môžeš počuť aj doma v obývačke v TV , rádiu, koľko rečí ovládaš toľkokrát si človekom, naši prapra bývali v spoločnej guberniiOdpoveď na príspevok od jurgenhobb76:
Ahojte! Ja som Rakúšan, učím sa po slovensky, bol… @jurgenhobb76 Krajina nádherná, platby ako kde a za čo, povahy ľudí dosť rozporuplné. (Evokuje to umelú tému)Odpoveď na príspevok od milan209209:
@igor256 Asi menej migrantov, mentalita ľudí. Nie… @milan209209 ale ved ked chce zazit tieto veci v amerike, stavi ist do spravnych lokalit na Slovensku 😂 pises akoby tu sa take nic nedialo a boli sme v tomto lepsi 😂Odpoveď na príspevok od kejsix:
Tak neni to pre každého. Zo západného bloku do po… @kejsix aby Slovak takto hovoril o svojej rodnej hrudi du blejt velebnosti, si myslíš že v iných krajinách je to lepšie? V kazdej krajine su dve skupiny ludi ktori podporujú vladu alebo su proti, ale prisam bohu tak ako kydaju Slováci na Slovensko som este nikde na svete nevidel aby si ludia takto srali do vlastného. A posledná múdrosť na záver,ci tam bude Fico, Sulik, Simecka Slota, Danko ani jeden tam není kvôli ľuďom a ako si zariadis svoj zivot tak ho budeš žiť...Odpoveď na príspevok od jurgenhobb76:
Ahojte! Ja som Rakúšan, učím sa po slovensky, bol… @jurgenhobb76 záleží akú lokalitu hľadáš, ci chces podnájom alebo kupit dom/byt a podla toho sa odvíjajú ceny,platy podla lokality ale inak krajina krásna aj bežní ludia su dobrí ( samozrejme natrafis aj na debilov ale to vsade vo svete)Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@milan209209 ale ved ked chce zazit tieto veci v … @sousedekovci89 v kriminalite, antisociálnom štáte a v chudobe nás Amerika prevalcoval už dávno. takže aspoň v danom sme lepší. migranti? koľko ich je v AT, D, F, GB? Tu akurát vyžierame ukrošov zneužívajú náš systém. Asi tak.Odpoveď na príspevok od audinak:
@kejsix aby Slovak takto hovoril o svojej rodnej … @audinak Nevidím nič zlé na objektívnom zhodnotení skutočnosti. V x hodnotiacich kritérií EU sme na konci rebríčka, nevieme si vládnuť, to je jasné už od Mečiara. Ak si na tento stav hrdý, je to Tvoja vec. Ja som sa s tým vyrovnal po svojom.Odpoveď na príspevok od milan209209:
@sousedekovci89 v kriminalite, antisociálnom štát… @milan209209 No veď kto by už len sem migroval, všakže. Slováci v zahraničí nie sú migranti, lebo sú Slováci. Tak?Odpoveď na príspevok od zacik:
nedokazem si predstavit rozumny dovod, preco by s… @zacik Rakúsko a Nemecko sú ďalšie "krajiny maghrebu" tak preto ich začína ťahať zo záchodu na východ, nič iné za tým nehľadaj.Odpoveď na príspevok od milan209209:
@sousedekovci89 v kriminalite, antisociálnom štát… @milan209209 ano je tu tak uzasne ze desattisice slovakov utekaju za hranice. Radost zit v tomto state. A co sa tyka kriminality, nakolko som sa na skole blizkej teme venoval v ramci zaverecnej prace, radsej to nejdem komentovat hlbsie lebo by som sa nedopisal. Statistiky su ruzove tak to poviem.Odpoveď na príspevok od roman_x:
Toto je pokračovanie témy Máme doma ducha 2, vari… @roman_x Tiez mi bolo uz na zaciatku jasne,ze to bude fake tema.Ved ktory rakusan by sa uz chcel prestahovat na Slovensko?😁Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@roman_x Tiez mi bolo uz na zaciatku jasne,ze to … @kuracinarez nebol by som si tebou taky isty ;-) Kamarat nemec sa rozhodoval medzi SK, PL a CZ kde chce stravit svoj dochodok, lebo sa uz na ten grc u germanov nechcel pozerat! Nakoniec vyhralo SK, bohuzial chudak do roka po kupe nehnutelnosti umrel na zastavu srdca, ale jeho frajerka tu ostala, takze az take zle to nebude, ked mas DE dochodok a slovenske vydaje :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
Jurgen ani nepodakoval a vy sa tu uz veselo hadat… @rkorba ja sa nehádam. Na to musia byť 2 a viac.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@kuracinarez nebol by som si tebou taky isty ;-) … @rkorba kto by sa hadal... vy ste kujoni, my sme neni kujoni... :DOdpoveď na príspevok od rkorba:
@kuracinarez nebol by som si tebou taky isty ;-) … @rkorba Ano. Kamarat 15 rokov dozadu odišiel do DE, býva na vidieku pri Stuttgarte. Sú v slušnom balíku a zvažujú návrat na SK. Povedal, že tá krajina sa tak zmenila za posledné roky, že to je až ťažké pochopiť. Keď tam prišli, kuriér im na rohožke nechal telefóny za dvojku a išiel preč. Dnes sa pomaly bojí ísť večer von vyvenčiť psa.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@rkorba Ano. Kamarat 15 rokov dozadu odišiel do D… @kejsix bohuzial krajina ostala rovnaka, len obybatelia sa obmenili. Nemci prisli o svoju krajinu, tak ako vela dalsich narodov bez jedineho vystrelu!!!Odpoveď na príspevok od kejsix:
Tak neni to pre každého. Zo západného bloku do po… @kejsix neviem asi si si pomýlil fórum toto není, alebo možno polovičné americko anglicka lobisticka stránka ako sme, n aktuality a pod kde majú v popise práce šíriť 25/7 tieto výlevy pre tupé masyTéma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.