Odpoveď na príspevok od petersd:
@starysomar Dovolím si oponovať: Interval výmeny… @petersd ono to je skutocne doporucovany interval avsak automobilky neodporucaju pre zachovanie spolahlivosti motora atd ho prekracovat. Nehovoriac o otazkach zaruky tie motory su otestovane na to ze v standardnych podmienkach ten motor planovanu zivotnost (zvycajne sa hovori o pol miliona km) pri dodrzani intervalov da. samozrejme potom mas specificke podmienky kedy aj v navode k autu najdes odporucania intervaly skratit. Na dalsiu stranu ak auto za rok nenajazdi predpisany pocet kilometrov je potrebne sa riadit vekom oleja. Preto vymeny po 8.000 nemusia byt nic vynimocne no naozaj hrotit to pri aute standardne vyuzivanom kde dokazem dosiahnut interval skor ako vek je zbytocna hysteria pokial nejde o tie problemove motory ktore sa sem tam stavaju.Odpoveď na príspevok od starysomar:
Mýli sa. Myslí si..., ktovie kde k tomu prišiel..… @starysomar Ano,je to techn.samozrejmosť. Na tú temu som diskutoval s x odborníkmi. Vlastním 1zberat.vozidlo(youg timer), interval výmeny má 15t( toľko na tomto konkrétnom nenajazdím ani za 3r...) výrobca( DE) mi odporučil výmenu 1x rok. Dôvod: chem.degradácia,absor.vlhkosti,kovových mikročastíc( stáva sa mierne abrasívny) a teda časom stráca svoje origin.vlastnosti- mazné aj chladiace. Takža výmena aj nad rámec serv.intervalu určite ano,motor sa tým drží vo výbornej kondícii a rozhodne sa tým motoru neublíži. O opaku som nepočul.Odpoveď na príspevok od starysomar:
Samozrejme. Ja motory nešetrím ani za studena tak… @starysomar bavil som sa s niekolkymi ludmi z auto biznisu tak vraveli ze sa to nejako prepocitava maju na to nejake algoritmy a ze by to dnes malo byt cca 500.000 km pri riadne udrziavanom a standardne vyuzivanom aute. Samozrejme ak nastupuju vplyvy ako nakladanie za studena, nedochladzovanie turba, nespravne techniky jazdy atd atd, pripadne tu i tam nejake konstrukcna vada neodhalena vo vyvoji (stava sa) mozu nastat taketo problemy. Vid moja i20, proste chybna seria katalyzatorov a skrz modernu kontrukciu motor po 70.000 km papa. Je to tak trochu dan za masovu produkciu. Ale odvtedy po vymene slape ako hodiny aktualne 260.000 a slape dalej aj ked dnes uz ako druhe auto v rodine 😁Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@starysomar bavil som sa s niekolkymi ludmi z aut… @sousedekovci89 No, zastupcovia automobiliek na oficiálnych prezentáciach pre svoje partnerské servisy hovoria niečo iné... Najmä na adresu životnosti motorov, kde napr. z obsahu 1000 ccm je ždímaný výkon cez 100 - 120 kW. U týchto motorov bezproblémovosť zaručujú max. do150 000 km.Odpoveď na príspevok od starysomar:
Samozrejme. Ja motory nešetrím ani za studena tak… @starysomar Tak potom nie ja sa mýlim, ale profesor CsC., ktorý nás školil z tribotechniky. Prednáša tribotechniku na jednej technickej VŠ a je v tomto snáď najlepším odborníkom na SK (meno tu nebudem spomínať) ... Ty túto problematiku zrejme asi ovládaš lepšie...Odpoveď na príspevok od andynr:
@petersd Píšeš,že časté výmeny oleja nie sú dobr… @andynr Certifikát z tribotechniky som robil už dávno, preto Ti to teraz už presne nevysvetlím. Ale presne nám to vysvetlil ten profesor - tribotechnik. Časté výmeny nie sú priamo že škodlivé pre motor, sú však skôr že nevhodné. Týkalo sa to nejakých mazacich procesov (a látok) v oleji, ktoré olej získava postupne z motora a tepla.... a zároveň takto naberá ochranné vlastnosti pre motor. Nový olej ich ešte nemá. Čo sa týka časových intervalov na výmenu oleja, tak ako už bolo spomenuté vyššie, tie sa odvíjajú od degradácie látok v oleji, naberania vlhkosti a pod.Odpoveď na príspevok od starysomar:
Sadze, ktoré sa postupne dostávajú do oleja najmä… @starysomar Iba na odľahčenie: pamätám si, ako nám ten profesor vtedy rozprával o (nepoznaných) vynikajúcich vlastnostiach bravčovej masti a o praktickom pokuse, ktorý urobili na škole. V motore zo staršej Škody 120 vybrali kompozície (tie hliníkové "šálky", čo je uložená kľukovka) a nahradili ich kožkami z bravčovej slaniny. Škodovka vraj takto nabehala vyše neuveriteľných 6000 km ! (bruselská ekoagenda by bola dnes z tohto "eko" prístupu dočista nadšená) 🤣Odpoveď na príspevok od starysomar:
Sadze, ktoré sa postupne dostávajú do oleja najmä… @starysomar Zaujíma ma, aký máš názor na NO NAME oleje predávané v hypermarketoch ?Odpoveď na príspevok od starysomar:
Krupón znesie hodne - kedyzi ním vedeli nahradiť … @starysomar ... ale keď raz má ten v hypermarkete na obale napísané napr. 5W40, tak je to 5W40, nie? Do domacého traktora, alebo SÚV-ečka do hory, poslúži rovnako ako značkové (predražené) Shell, Madit, Castrol a pod... či?Odpoveď na príspevok od petersd:
@starysomar ... ale keď raz má ten v hypermarkete… @petersd Nemám pocit, že značenie 5W40 je to jediné smerodajné pre voľbu oleja. Hľadal by som na balení aj špecifikácie API či ACEA aby sedeli s tým, čo píše výrobca vozidla v manuále. Či?