Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Čaute kočky. Takže napokon som sa po dlhom uvažov… @arcticcode Ta čo si si nakoniec kúpil ????Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Nuž autor diskusie by sa mohol pochváliť pre čo s… @juraj_k Twl, už som na to aj zabudol. Kúpil som teda crossland, mám na ňom už 22 tisic nabehane. Zatiaľ žiadne problémy nemám, teda okrem toho, že sú tam vecí, ktoré ma do nepríčetna serú, ako napr. to pipkanie priblble, keď prejdem cez pruhy. Vypnúť sa to dá, ale treba kvoli tomu po každom štarte držať 5 sekudn tlačidlo, čo je otravne fest. Napríklad oco na avensise to mal tak, že keď sa to raz vyplo, tak si to pametalo a zostalo to vypnute až dokým to človek znova nezapol (alebo neodpojil a znova nezapojil baterku). Toto sa mi páčilo. Ďalej ma sere, že ten palubný počítač čo je tam integrovaný, má asi v sebe maximálne dajaky storočný duron, alebo čo, je to spomalné a ja neznášam, keď sú mašiny pomalšie ako ja (bankomaty to isté- by som ho dakedy rozbil). No a ešte ma sere, že sa šetrilo na purpene a po 10 km má plast pri nohe asi tak 80°C. A ešte jedna vec - má to automatické svetlá, tam je všetko ok, je tam tlačidlo "A", ktorým sa má zapnúť automatické zasvecovanie dialkových (automaticky sa vypnu v obci, alebo keď ide oproti auto, alebo hoc aj keď je silný spln a považuje to za svetlo z kopca). A niekedy proste za oca to "A" sa nedá zapnúť. Potom sa z ničoho nič zapne samé atď atď. Nepodarilo sa mi dodnes zistiť, prečo to tak blbne. Niekomu to blblo, keď mal gopročku a tá gopročka si prisvecovala infra diodou, ja však nič také nemám... tak neviem. Nikto nevie. Inak som spokojny... Ťaha celkom pekne na to, že to ma 1.2 hovienko pod kapotou.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@juraj_k Twl, už som na to aj zabudol. Kúpil som … @arcticcode Vidíš, také drobné sprostosti, ktoré však neskutočne strpčujú život... a neuveríš, niekedy to dospeje až do toho, že užívateľ auto predá alebo aj v živote si už nekúpi túto znčku. Pri kúpe auta si ale ľudia tie drobnosti nevšímajú, bohužiaľ, na mnohé sa príde až neskôr. Každá značka má vo svojom portfóliu nejaký motor, ktorý "ťahá celkom pekne", takže toto už asi nebude hlavným kritériom na výber auta. Budú ním asi tie "drobné sprostosti", ktoré môžu zásadným spôsobom ovplyvniť používanie vozidla, v dobrom alebo v zlom. Inak, ja sa pomaly tiež dostávam ku úvahám o kúpe nového (teda iného) vozítka. Už ani neviem, či chcem nové auto (?) Presne kvôli tomuto, o čom sa bavíme - o zbytočnej pretechnizovanosti - samý senzor, snímač, čidlo,... A keď sa toto začne kaziť (čo sa aj po nedlhom čase určite bude! ) mechanici si nevedia rady. Takže neviem... asi pár desiatok, či stovák eur vopcham do mojej starej LPG-Octávky a zas mi ešte pár rokov poslúži. 😁Odpoveď na príspevok od danielsan13:
Dúfam , že ten crossland nie je 1.2 puretech s re… @danielsan13 Asi presne tento má... 🙄 Ale zas si povedzme, ktorá značka v súčasnosti nemá s niečim problémy, alebo porúchové série motorov, náprav a pod. ? Napr. už ani taká Toyota s motormi nie je taká, aká bývala kedysi. Všetko začína byť šedým priemerom a bude jedno, čo si kúpiš. Strašiakom už zostabú len emisné kontrolyOdpoveď na príspevok od petersd:
@arcticcode Vidíš, také drobné sprostosti, ktoré … @petersd Túto dilemu som riešil pred pár rokmi. Chcel som niečo menšie,odolné,jednoduchè,do mesta aj mimo,čiastočne do terénu( bývam na kopci). Tak som kúpil ( 2021)malého Jimny 4 gen.ešte za starú cenu( 20t.). Lepšie som kúpiť nemohol. Bohužiaľ,druh na vymretie...a takých je viac.Odpoveď na príspevok od petersd:
@danielsan13 Asi presne tento má... 🙄 Ale zas si… @petersd Niečo na tom je. Na mojej corolle 1,6 2015 na 150tisíc trebalo meniť valvematic. Taký ten elektronický člen riadiaci časovanie otvárania ventilov. Stálo ma to cca 1800eur keďže bolo auto po záruke. A to som si myslel, že jednoduchší a odolnejší motor ako atmosférický benzín s nepriamym vstrekom ani nieje. A aj na tom sa má čo pokaziť. Aj u Toyoty. Ale nové auto som kúpil ajtak znova corollu - akurát že hybridnú.Odpoveď na príspevok od toky1:
@petersd Niečo na tom je. Na mojej corolle 1,6 20… @toky1 Toyota je akt.asi najlepšia voľba. Ak niekedy,tak ja už uvažujem takto,len to je ešte aspoň 5r...ale 40r.životnosť a dojazd 1000km asi bude stáť za to, nuž uvidíme. https://interestingengineering.com/en...Odpoveď na príspevok od andynr:
@toky1 Toyota je akt.asi najlepšia voľba. Ak nie… @andynr Inak ja som mal v užšom výbere ku corolle 1,8 sedan aj elroq pretože obvykle jazdím kraťasy cca 10-15km v prakticky mestskej prevádzke a bývam v dome kde mám ako pohodlne nabíjať v noci. Dlhé trasy len výnimočne pár krát do roka. Dlhé v zmysle 310km na Dušičky a KE-Mikuláš toho roku 3x. Inak všetko max jazdy do 150km. Tam ten elektrický pohon dáva zmysel. Cena bola vyššia pri Elroq tuším o 6000eur.Odpoveď na príspevok od danielsan13:
Dúfam , že ten crossland nie je 1.2 puretech s re… @danielsan13 Nie, tie sa už dávno nevyrabaju, myslím, že sa prestali vyrabať v roku 2022. Veľmi rýchlo oplaci pochopili, čo za blbosť to vymysleli :D Ale inak remeň v oleji malo ponorený viacero aut, myslím, že aj nejaké fordy. No a Ford je pruser sám o sebe, o tom potom :DOdpoveď na príspevok od petersd:
@arcticcode Vidíš, také drobné sprostosti, ktoré … @petersd dnes je ale nutné mať čo najviac technických vychytávok, lebo je na cestách stále viac aut, jednu pos. dialnicu nevedia dokončiť už 10 ročia,pokiaľ sa nedokončí celý úsek Ivachnová - ZA bude to stále zapchaté, teraz napadne len pár cm snehu a už sú horské prechody uzavrvreté, ked kúpiš nové auto má záruku 8 rok, alebo 150 000 km a s tým el. som si nie istý či je naj aj ked len ako mestké, už nové je porovnateľné drahšie na benzíne prejdeš za tú cenu aj 100 000, a ked budeš predávať čo len po 5 r. stratí na hodnote pre bateriuOdpoveď na príspevok od duzu:
@petersd dnes je ale nutné mať čo najviac technic… @duzu Hej, 8-ročná záruka (na lak). 🙂Odpoveď na príspevok od petersd:
@duzu Hej, 8-ročná záruka (na lak). 🙂 @petersd ja mám na lak až 10r., dalo sa uzavrieť na 5 rok a 100 000 km ,alebo 8 rok. a 150 000 km naviac pri kúpe sa dalo dopredu zaplatiť servisné prehliadky okrem spotrebného mat.Odpoveď na príspevok od petersd:
@duzu Hej, 8-ročná záruka (na lak). 🙂 @petersd nepoznam detaily zaruk ale km su aj na motor vzdy. Mne sa napr. Po viac ako 3 rokoch vysypal kat a na zaruku mi menili motor (mal som vtedy nabehanych cez 70t km).Odpoveď na príspevok od duzu:
@petersd dnes je ale nutné mať čo najviac technic… @duzu Ja sa už ale obávam, že dialnice, obchvaty a pod. situáciu nevyriešia. Dopravné "riešenia" sú už porobené v rade miest a nič sa výstavbou nezmenilo. Všade je plno aut, kolóny na vjazdoch - výjazdoch... v mestách už ani niet kde zaparkovať. Jednoducho, je veľa aut a neustále pribúdajú ďalšie. A tzv. "technické vychytávky" ? Kto chce nech ich má, ja nechcem. Mne stačí, že mi už od nepamäti svieti pomarančová kontrólka "check engine" a nik zo servisákov si s ňou nevie rady. Keď som s tým nebol min. v 10 servisoch, tak menej nie... Jedny menili také čidlo, iný také... iní sondu, iní katalizátor,... iní senzor,... atď... A ja platil jak debil. Nakoniec som prišiel na to, že nebudem viacej preplácať servisné experimenty, a tie peniaze radšej vždy dám technikovi na STK. Výjde ma to lacnejšie.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@danielsan13 Nie, tie sa už dávno nevyrabaju, mys… @arcticcode Tie motory maju stále remeň v oleji (aj Astra, Corsa), len pribudla nová 1,2ka 100kW s reťazou, z ktorého vychádza aj ten nový mild hybrid.Odpoveď na príspevok od petersd:
@duzu Ja sa už ale obávam, že dialnice, obchvaty … @petersd No tak niečo pomohlo. Napríklad sprevádzkovanie poslednej etapy obchvatu Košíc pomohlo Košiciam myslím fest. Podľa nejakých štatistík to odklonilo v priemere 9000 áut denne mimo mesto. A to sa bavíme o tranzitnej trase PL-HU a naopak včítane kamiónovej dopravy. Na moste VSS boli predtým kolízie medzi kamiónmi a osobákmi aspoň raz týždenne. Od spravádzkovania tuším ani jedna. Len nejakého cyklistu tam ktosi zostrelil. To bolo pre mňa mimochodom prekvápko pretože som netušil, že niekto má odvahu tadiaľ ísť bajkom.Odpoveď na príspevok od toky1:
@petersd No tak niečo pomohlo. Napríklad sprevádz… @toky1 Vraví sa, že: Štatistika to sú presné výsledky z nepresných čísel. 🙂 Štatistické výsledky vravia jedno, ale ja reálne nevidím na cestách žiadnu zmenu. Ani na Moste VSS. Dokonca pri porovnaní so stavom napr. pred 5 rokmi, sa teraz tvoria kolóny už aj na miestach, kde kedysi neboli. (teraz myslím všeobecne, nie iba KE)Odpoveď na príspevok od petersd:
@toky1 Vraví sa, že: Štatistika to sú presné výsl… @petersd Odkedy je obchvat v prevádzke tak som nestál v kolóne ani raz. Aj na prvý pohľad vidím, že je na Prešovskej, Opátskom a moste VSS minimum kamiónov. Cez pracovné dni tadiaľ prechádzam určite minimálne 4x za deň, predtým sa to tam upchávalo vždy. Z Valalík dochádzam cez Barcu k Auparku, na obed jazdievam na Furču, takto jazdievam už štvrtý rok. Veľký rozdiel.Odpoveď na príspevok od toky1:
@petersd Odkedy je obchvat v prevádzke tak som ne… @toky1 Ta dobre... Ty v KE častejšie než ja 😄Odpoveď na príspevok od petersd:
@duzu Ja sa už ale obávam, že dialnice, obchvaty … @petersd aj mne svietila ta slávna oranžová kontrolka...stačí dať neoriginal Landa sondu a už to mám vysvietené.😁 A pravda, ja kašlem tiež na vychytávky,výbavu v aute, mne stačí klíma a základne veci, aby to bolo bezpečne a či mám jednoduchú nápravu či nie to tiež neriešim...minule som tu riešil tsi že by som chcel silnejšie, lenže tak ako ten môj koncern poslúcha tak tak mi asi ani netreba špekuľovať...Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Tak nakoniec po krátkom!!! premýšľaní kúpené MG Z… @juraj_k neviem si predstaviť dôvod prečo by mal byť problém so zárukou pri dodatočnom ošetrení podvozku antikoróznym náterom.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@danielsan13 Nie, tie sa už dávno nevyrabaju, mys… @arcticcode ""No a Ford je pruser sám o sebe, o tom potom :D"" Tak Ty asi nevieš čo je auto...Mal som Ford Mondeo hatchback kým som nevymenil za kombík... Mám už najazdené dosť aby som Ti vedel napísať svoje skúsenosti..Čuduj sa sa svete, moja polovička vlastní Mazdu a v nej je namontovaný motor FORD..Okrem bežnej údržbe som nemenil nič.. /samozrejme načas meniť olej,rozvody, výmena pneu/ Zatiaľ veľká spokojnosť.. Keď by som kúpil iné auto znova by som šiel do Fordu, ale to by som už asi kúpil používané...Ale zatiaľ o tom neuvažujem..Odpoveď na príspevok od technik007:
@arcticcode ""No a Ford je pruser sám o sebe, o t… @technik007 a u mna v okoli z 5 ludi co poznam a mali Ford (prevazne Mondea, jedna Fiesta) 4 vravia ze Ford uz nikdy viac 😁Odpoveď na príspevok od toky1:
@juraj_k neviem si predstaviť dôvod prečo by mal … @toky1 Len 1 príklad- môže ti zakryť skrytú koróziu a potom ťažko niečo vyreklamuješ ak to bola napr.spôsobené výrob.vadou. Ja som nad novým Suzuki Jimny nad tým uvažoval,predajca mi to nedoporučil. Ak,tak po skončení záruky,ale skúsenou firmou.Odpoveď na príspevok od technik007:
@arcticcode ""No a Ford je pruser sám o sebe, o t… @technik007 No čuduj sa teraz aj ty. Ja som mal Picasso 1,6HDi a na 100tisíc priamo na prvej STK kľakol motor. Za ďalších 8 mesiacov som ho po šiestich opravách predal, technici si s ním nevedeli dať rady. A prosímpekne ten istý motor sa dával aj do Fordov, len tam mal iné označenie. Auto som mal od nova. Žiadna jazdenka. Robil som na ňom aj nadštandardné výmeny oleja - nielen predpísané. Fór bol, keď som hľadal nové auto a vo Forde zareagovali na moju podmienku že už nechcem dízel ale len benzín prekvapene, že prečo? Ja že lebo mi kľakol dízlový motor v Citróne a oni na to - prečo pre boha ste si kúpili dízlový citrón? Veď to sú vyhlásené šmejdy.. A keď som im povedal, že v tých svojich fordkách majú identický motor ako kľakol mne v citróne tak povedali, že to bola staršia verzia medzitým prešli 4 roky a vývoj pokročil, nových dízlových agragátov sa už nemusím báť :-)