Toto je fakt blbina... Nenavidim zimny cas.. uplne zbytocne to rozhodi z bezneho zabehnuteho rezimu. Neusestrim ani prd, skor prerobim. Mali by to zrusit! Navrhujem novinku - pretocit rovno celu Nedelu.
@majkoj To mi pripomenulo vtip:
Dedo u lekara a lekar sa ho pyta:
- dedo, moč, stolica - pravidelne. Ranne vstavanie ako?
-Nuz, hej pravidelne. Mocim o piatej, stolicu mam o siestej a vstavam o siedmej :)
@epto tak tento vtip je najviac a najmä sa hodí do tejto tématiky.
Ale si vezmite koľko rokov už prežívame tieto zmeny a posuny času a nevieme sa s tým nejako naučiť žiť a stotožniť. Ja som si ešte furt hodinky neprehodil a dnes ráno hodinky na ruke kukám, že veď mám ešte hodinku v pohode. A pozriem na mobil a mi skoro oči vypadli.
@dusantt tak uz chapem tvoje tazke negativne rozpolozenie z posunu casu aj jeho pricinu. Tvoj hlasny prd vyvedeny z rytmu. Prd je vazna vec. :-D :-D :-D
inak len tak mimochodom, tyzde po posunu casu bolo rekordny pocet nehod
zeby nahoda ?
279 podla oficialnych statistik, rok predtym o 102 menej. ziadny tyzden v 2017 nebolo tolko nehod ako v 13. tyzdni
som zvedavy ci to niektory tyzden tento rok este prekona...
@epto :-D :-D :-D som sa dobre zasmial na tomto vtipe, super je. Snad si ho zapamatam. By som ho mohol povedat svokre a svokrovi aby si na to potom davali pozor, len neviem ako by to zobrali :-D :-D
@dusantt o relevantnosti amerických studii radsej pomlcme. Ak zacina sprava "Americki vedci zistili" uz vopred sa rehocem, lebo 9 pripadov z 10 je predmetom ich vedeckej studie taka ptakovina, ze jeden nechape...
Ale uz si ten prechod casu hadam predychal aj prdy sa ti uz, dufajme, preprogramovali
@dusantt ano ano, tie rozsiahle studie, ktore uplne ocividne nesedia na slovenske statistiky nehodovosti...
@zita19 zaklad je, necitat o americkych studiach na bulvare.
@gashtaan
ako vies, ze je to na bulvare ?
ved sa da vyhladat normalny zdroj
na dot edu asi tazko je bulvar..
chcel som aj poslat link, ale neviem ho zas najst, nesitham :)
@dusantt to bolo v suvislosti s clankami, ktore zacinaju s "Americki vedci zistili...". Americania robia urcite aj kvalitne studie.
Nemusis sem ziadny link posielat, ved podla tych slovenskych statistik co si sem uz poslal je uz jasne, ze u nas ziadna korelacia s posunom casu nie je.... co na tom zmeni nejaka studia z druheho konca sveta co tvrdi opak?
@zita19 nie, nie to nechodím, to máš pravdu. Takže snáď žiadnu z porúch ktoré si napísala nemám:-) Ale jednoducho nemám to rád. Jedno obdobie je dlhšie svetlo, potom zase už o 17:00 je tma a to zvykanie mi nerobí dobre