Odpoveď na príspevok od rkorba:
@emilia25 je uplne jedno kolko ma rodina clenov, … @rkorba Vo svojom podnikat.okolí poznám dosť bohatých aj veľmi bohatých ľudí,nikto z nich sa však nechváli koľko dal ročne na dovol. Hádam aj tu sa takí nájdu. Tu nejde o žiadnu závisť,lem mi to príde také malomeštiacke, že koľko som ja dal za dovolenku, WAW!Odpoveď na príspevok od duzu:
@emilia25 odporúčam je to blízo priehrady Liptov… @duzu jej ano boli sme aj v tatralandii aj v Besenovej,ale vies co je paradox,ze my sme s muzom zili v dedinke kusok pri lip.mare,aj cez maru sme isli ked bola vypustena,a zili sme tam rok a nikdy sme neboli,ani len na tej mare,ze kupat.Za to potom s detmi sme tam chodili,byvali sme u svagra mal tam dom.Tak sme tam boli potom s detmi a aj demenovsku jaskynu sme presli.Raz sme si tak zajednali aj ubytovanie MiLUSKA,tak sa to volalo.Odpoveď na príspevok od emilia25:
@duzu jej ano boli sme aj v tatralandii aj v Bese… @emilia25 ja mám blízo odtiaľ ženu , na mieste terajšej atrakcie v Bešeňovej bola len kada ,teraz je podobná v Liptovskom Jáne a vyššie i kúpalisko, neskôr vybágrované, na maru sme chodili asi do všetkých stredísk, preplával som ju celú po šírke v zátokách cez 8 km a cez dlžku len dalej od múru a neskôr i na nafukovacom člne,vlani bolo tak sucho že bola takmer prázdna dalo sa tadiaľ prejsť pešoOdpoveď na príspevok od duzu:
@emilia25 ja mám blízo odtiaľ ženu , na mieste te… @duzu my sme tam byvali v r.2006,boze ako by to bolo len vcera,ked sme sa z detskych izieb v meste zobrali zit sami do takej dieri,kde bus chodil fakt par krat za den.Odpoveď na príspevok od andynr:
@rkorba Vo svojom podnikat.okolí poznám dosť boh… @andynr Takže povedať,kolko ma mesacne stojí dom alebo kolko ma stál celkovo je ok,ale kolko ma stala dovo,je uz malomestiacke.Je to konstatovanie faktu,ked uz sa bavíme o výdajoch.Odpoveď na príspevok od dusan72:
@andynr Takže povedať,kolko ma mesacne stojí dom … @dusan72 Ano,presne ako píšeš,keďže téma autora bola o dome. Keď bude téma " za koľko a kde dovolenkujeme", nemám výhrad. Lebo inak je to ako ten odpad" Smotánka" na Markíze...,kde sa komentuje,čo kto má,koľko to stálo a pod. Ja si nemyslím,že niekoho zaujíma,koľko si ty alebo hocikto iný z diskutérov minul na dovolenke...Odpoveď na príspevok od andynr:
@dusan72 Ano,presne ako píšeš,keďže téma autora … @andynr A ja jej fandím 👍. Téma aj tak od veci, lebo myslieť neznamená vedieť a je to iba bazírovanie o pocite, kto to ako vníma.Odpoveď na príspevok od andynr:
@dusan72 Ano,presne ako píšeš,keďže téma autora … @andynr Ale sak zaujíma,nezaujíma...nerozrušuje ma to.Odpoveď na príspevok od andynr:
@dusan72 Ano,presne ako píšeš,keďže téma autora … @andynr Ale sak zaujíma,nezaujíma...nerozrušuje ma,ked to niekto spomenie.