Odpoveď na príspevok od petersd:
Nemáte niekto e-mail, telefón, príp. nejaký iný o… @petersd najdi si na linkedin Rasta Kulicha... Ale predpokladam, ze s nimi nevyriesis to co by si chcel riesit...Odpoveď na príspevok od minoo:
@petersd najdi si na linkedin Rasta Kulicha... Al… @minoo Linkedin ma neche pustiť a chce po mne kompletnú registráciu. Vieš sa, prosím, pozrieť Ty tam, ak máš tam prístup ?Odpoveď na príspevok od petersd:
@minoo Linkedin ma neche pustiť a chce po mne kom… @petersd registrácia je zadarmo a môžeš mu rovno poslať správu s konkrétnym dotazom.Odpoveď na príspevok od kejsix:
Skús to hodiť do googlu. @kejsix Už som vyskúšal všetko možné, no nič konrétne som neobjavil @delfabo To číslo "0800" obsluhuje automat, a ku komunikácii so živým človekom sa nedopracuješ...Odpoveď na príspevok od petersd:
@kejsix Už som vyskúšal všetko možné, no nič konr… @petersd Tie kreténske "inteligentné" automaty vedia žrať nervy. Niekedy pomôže pri tých automatoch rozprávať postupne nezrozumiteľnou rečou - inokedy slová: prepoj ma na živého operátora :)Odpoveď na príspevok od bejban:
ja len zo zvedavosti, naco potebujes takyto konta… @bejban ja by som napríklad chcel riešiť s google ich google mapy. 4x som rušil jednu cestu blízko mňa kde bývam. Stále tadiaľ naviguje, ale pritom tam žiadna cesta nie je, je to remízka zarastená agátmi a kríkmi. Všeliaké zahraničné aj cezpoľné autá sa pri mne otáčajú, pretože ich to tadiaľ naviguje. Dokonca veľké kamiony s návesom znaviguje tadiaľto, pritom na našej ulici je aj zákaz prejazdu nákladnej dopravy, a potom musia cúvať kilometer... Dokonca je tu aj rampa. Skúšal som rušiť cestu, dať rampu, nahlasoval som zákaz prejazdu nákladnej dopravy a stále nič...Odpoveď na príspevok od bejban:
ja len zo zvedavosti, naco potebujes takyto konta… @bejban Chcem zrušiť jeden môj účet na Youtube. Vyskúšal som všetky ich postupy, no nedá sa to. Totiž nemám už telefónne číslo, ktoré som zadal pri vytvorení účtu a na tom to všetko stojí.Odpoveď na príspevok od petersd:
@bejban Chcem zrušiť jeden môj účet na Youtube. V… @petersd Tak tam daj video čo porušuje pravidlá a oni ti ho zrušia 😂Odpoveď na príspevok od kajo873:
@bejban ja by som napríklad chcel riešiť s google… @kajo873 Dá sa to.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@kajo873 Dá sa to. @frantisekca toto som robil 4x... cesta tam je stále. A to som robil prvý krát pred 3 rokmi.Odpoveď na príspevok od kajo873:
@bejban ja by som napríklad chcel riešiť s google… @kajo873 mozu pouzivat aj inu navigaciu, nie iba google mapy. U nas za domom som raz videla kamion ist na lesnu cestu. Uz pri nas nevedel vojst do zakruty na uzkej ceste pre 1 auto a furt sa pokusal po kuskoch. Normalne som vysla von a vysvelila mu, ze tadial proste neprejde, ze to je lesna cesta. Otvoril si navigaciu v mobile, zadal cielovy bod do nej a ukazalo mu to spravnu cestu. Tak ktovie, co mal v tom kamione a ake stare mapove podklady to pouzivalo.Odpoveď na príspevok od petersd:
@bejban Chcem zrušiť jeden môj účet na Youtube. V… @petersd nepouzivaj ten ucet a odhlas sa z odberu noviniek. Ucty sa rusia tazko na vsetkych sietach. Niektore sa daju len deaktivovat. Pripadne skus googlit alebo AI-ovat v anglictine, najdes viac navodov na zrusenie uctuOdpoveď na príspevok od kajo873:
@frantisekca toto som robil 4x... cesta tam je st… @kajo873 zaujimave,na ked som rusil neexistujucu cestu v nasej stvrti,tak zmizla chvilu po schvaleni.Odpoveď na príspevok od kkristian:
@kajo873 zaujimave,na ked som rusil neexistujucu … @kkristian v účte mám prehľad editácii a pozri. Neprijatá editácia, 5.8.2024. Sú tam aj staršie pokusy.Odpoveď na príspevok od kajo873:
@kkristian v účte mám prehľad editácii a pozri. N… @kajo873 Tips for Getting Edits Approved: Provide Evidence: Include high-quality photos that clearly show the location and relevant information, like the address number on the building. Double-Check Information: Ensure the address, phone number, website, and other details match official sources. Be Present: When possible, submit edits while you are physically at the location. Be Patient: Edits can take time to be reviewed and approved. Some edits might take a few hours, while others could take several weeks. Avoid Over-Editing: Frequent, repetitive edits might be flagged as spam. If Rejected, Provide More Information: If your edit is rejected, don't resubmit the exact same edit. Instead, provide more information or evidence to support your change.Odpoveď na príspevok od kkristian:
@kajo873 Tips for Getting Edits Approved: Provide… @kkristian dával som aj foto..