Klimatizacia info

Zdravim chcem sa opytat ci mi neviete poradit .....mal by som zaujem o kurz na montaz klimatizacii cez urad prace ... Len otazka ci moze kurz absolvovat a potom vykonavat cinnost hoci kto alebo musi mat skoncenu napriklad elektrotechnicku skolu? Ja mam totiz skolu kuchar casnik ... Ci by to bol problem? Vdaka za kazdu odpoved 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pepo97:

Zdravim chcem sa opytat ci mi neviete poradit ...…
@pepo97 určite budeš potrebovať získať osvedčenie z vyhášky 508 paragraf 21, aby si mohlol samosatne montovať elektrotechnické zariadenia. Daný paragraf sa striktne viaže na elektrotechnické vzdelanie. Opravte ma, ak sa mýlim, ale bez vzdelania sa osvedčenie získať nedá. Budeš si muiseť nájsť kamoša, čo to vzdelanie má a bude to s tebou montovať...
Odpovedať

@pepo97 :-) s tvojim vzdelanim mozes akurat niekomu pomoct vylozit klimu z auta :-) Ak lepsie googlim ako ty, tak tu je to co sa asi pýtaš. https://www.lacna-klima.sk/prakticky-...
Odpovedať

@pepo97 Okrem el.vyhlášky potrebuješ aj mať "papiere" na klímu nakoľko narábaš s určitým plynom /napĺňanie, preprava, používanie atď..skrátka styk s plynom/ ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?