Odpoveď na príspevok od dominguezah:
Mohli ste to hodit sem https://www.modrastrecha.s… @dominguezah tu je nakresOdpoveď na príspevok od pepo97:
3 mi odporucili preto lebo vraj to nevychladi cel… @pepo97 no potrebovali predat :) tie 2 co su obyvacka/chodba ti pri otvorenych dverach vychladia v pohode dokonca 2,5kw jednotka. Studeny vzduch je plazivy. Stale chladime len jednou jednotkou 3,5kw jednotkou cely dom 100m2 a sme na juhu. a v celom dome je prijemne chladno. Na byte 2,5 kw jednotka pri otvorenych dverach vychladi az po chodbu (40m2) Akurat to nedavame na 20 😅 lebo pri tom teplotnom soku ked vyjdes von a naspat. Mi ofuklo krk naposledy Samozrejme na vecer ak budu na chodbe zatvorene dvere tak mozes spustit tu tretiu, co si vies v appke nastavit. Spotreba ako vravim v najvacsich heatskach to spapalo tych 110, druha ti spravi menej a moze aj cyklovat.Odpoveď na príspevok od dominguezah:
@pepo97 no potrebovali predat :) tie 2 co su obyv… @dominguezah "heatskach" - pobaviloOdpoveď na príspevok od dominguezah:
@pepo97 no potrebovali predat :) tie 2 co su obyv… @dominguezah ja som ich mal zapnute asi jeden den vetky 3 ked mi ich namontovali .... Tak za pol dna cca vychladilo cely dom ... Len nerozumiem tomu ked nastavim fukanie na max tak ked klesne teplota nemalo by samo ubrat fukanie? Alebo to stale nechat ist na najnizsom stupni fukania ? Ked dam rezim auto tak mi tam vypize ze heat a nie cool 😃Odpoveď na príspevok od pepo97:
@dominguezah ja som ich mal zapnute asi jeden den… @pepo97 navod nedodali?Odpoveď na príspevok od kejsix:
@pepo97 navod nedodali? @kejsix je tam len popis funkcii ... Ja som si len myslel ze led nastavim ventilator trebarz na max tak po casse sam ked schladi miestnost tak utoso otacky ... A termostat meviem ci je v ovladaci alebo v jednotke .... A este kedna otazka trenarz nastavim teplotu na 20 stupnou a ked v izbe bude 20 stupnou malo by vypnut klimatizaciu ?Odpoveď na príspevok od pepo97:
@kejsix je tam len popis funkcii ... Ja som si le… @pepo97 Ked ho manualne nastavis na max, tak pojde na max. Ked sa dosiahne nastavena teplota, vypne sa kompresor, ventilator pojde stale na max. Celkom logicky. Ked das ventilator AUTO, spomali sa po dosiahnuti teploty na minimum. Takto funguju klimy minimalne 20 rokov.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@pepo97 Ked ho manualne nastavis na max, tak pojd… @kejsix vdaka 🙂Odpoveď na príspevok od pepo97:
@kejsix vdaka 🙂 @pepo97 nemaju appku tie klimy? Tam v pohode nastavis ventilator na to ako chces, ked nechces riesit dialkove, auto alebo percentualne, zalezi od znacky. Midea ma percenta, aux 6 moznosti od auto az po turbo, atd. Alebo ked chces co najrychlejsie vychladit dom dat na turbo. Ale to je len prikladOdpoveď na príspevok od dominguezah:
@pepo97 nemaju appku tie klimy? Tam v pohode nast… @dominguezah mam aplikaciu ... Vdaka 🙂 a znacka je auxOdpoveď na príspevok od pepo97:
@dominguezah mam aplikaciu ... Vdaka 🙂 a znacka j… @pepo97 potom aux bude mat vyssiu spotrebu, ale zasa tam mas moznost nastavit si na kolko % ma ist vykonnostne.Odpoveď na príspevok od pepo97:
@dominguezah mam aplikaciu ... Vdaka 🙂 a znacka j… @pepo97 dôležité je nemať na ovládači nastavený réžim Auto... Ak chceš kúriť tak heat ak chladiť tak cool.Odpoveď na príspevok od dominguezah:
@pepo97 potom aux bude mat vyssiu spotrebu, ale z… @dominguezah to nastavim ako ?Odpoveď na príspevok od pepo97:
@dominguezah to nastavim ako ? @pepo97 ked tuknes na power limitOdpoveď na príspevok od dominguezah:
@pepo97 ked tuknes na power limit @dominguezah to len cez aplikaciu? A naco je dobre to nastavovat? Alebo skor kedy to pouzivat?