Odpoveď na príspevok od adam_nemcek:
Dobrý deň, chcem sa vás opýtať, čo si myslíte o f… @adam_nemcek 2650 Eur bez kachlí sa mi zdá veľa. Lenže neviem posúdiť, či nezdražel matroš na sauny tak ako všetko. Saunu som si staval svojpomocne v r. 2010. Výhodou bolo, že som si na ňu naprojektoval extra menšiu miestnosť, takže som musel riešiť len prednú drevenú stenu so saunovými dverami. Zvyšok je de facto drevené "obloženie". Drevo na obloženie, sklenené dvere, kachle (4.5 kW), teplomer, opierky, vedierko, naberačku, kryt na svetlo som si doviezol z Polska.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@adam_nemcek 2650 Eur bez kachlí sa mi zdá veľa. … @gadefox ta cena je uz "po nejakej zlave"? Lebo zakladne ceny mountfield nie su realne ale totalne deklom odstrelene hausnumera aby potom v "zlave" (citaj zrealneni ceny) vychadzalo krasne %. Mal som tam vyhliadnuty zahradny traktor ktory v nezlavnenej cene stal okolo 3000 eur minuleho roku v sezone v zlave priblizne 2000. Zrazu sa z ponuky mimo sezony vytratil aby sa po par mesiacoch v ponuke bezo zmeny technickej specifikacie ci dizajnu pred sezonou objavil s cenovkou 4xxx eur a samozrejme ho v sezone predavali bombastickej zlave za cca 2200 eur. Cenova politika mountfieldu je za mna jedna velka spekulacia. 😁Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox ta cena je uz "po nejakej zlave"? Lebo z… @sousedekovci89 to netuším. Dotaz je tak všeobecne napísaný, až to zaváňa reklamou na Mountfield. Preto som musel zagoogliť a vyskočili na mňa 2 sauny. A aby bolo jasno. Realizácia sauny nie je nejaká vesmírna technológia. Na kostru použiješ hranoly (napr. strešné 30x40). medzi ktoré vložíš minerálnu vatu. Na ňu pripevníš parotesnú fóliu a obložíš "tatranským profilom" (dávam do uvodzoviek, lebo to musí byť špeciálne drevo, ktoré nepúšťa živicu a nemá suky).