Odpoveď na príspevok od starysomar:
@rudy1973 - to nie je len pocit. "Zelenosť" kolid… @starysomar už len čakám ,kedy zakážu CO² v napojoch 🫣😬😵💫Odpoveď na príspevok od starysomar:
@rudy1973 - to nie je len pocit. "Zelenosť" kolid… @starysomar bohuzial si EU mysli ze spasi cely svet, pricom je na svete minorita (prd vo vetre) a vsetci si to zaplatime bez pridanej hodnoty, len to zatazi kazdeho z nas pre dobro bohatych...Odpoveď na príspevok od starysomar:
@rudy1973 - to nie je len pocit. "Zelenosť" kolid… @starysomar Tvredenie, že "Nie je nekonečnosť".... je iba na základe súčasného poznania mainstreamových vedcov.... Postupne sa rozšíruje počet odborníkov, ktorí hovoria (a už to aj dokázali), že fosílne palivá - plyn, ropa sú súčasťou kolobehu v prírode a teda údajne nevyčerpateľné.Odpoveď na príspevok od petersd:
@starysomar Tvredenie, že "Nie je nekonečnosť"...… @petersd - blbosť.Odpoveď na príspevok od starysomar:
@petersd - blbosť. @starysomar Ty laik, ja laik... obaja sa tomu xuja rozumieme. Ja vravím, že neviem, nevidím do týchto vysokoodborných vecí, všetko je možné. Ty (zrejme ako "odborník a znalec, čo rozumie tejto problematike"), hneď kategoricky vyhlásiš, že blbosť.... Kto z nás dvoch objektívnejšie pristúpil k meritu veci a zároveň viac prejavil vlastnú inteligenciu?Odpoveď na príspevok od petersd:
@starysomar Ty laik, ja laik... obaja sa tomu xuj… @petersd - naštuduj si ako z čoho a za aký čas vznikli fosílne palivá a zváž, či toľko a takou "rýchlosťou" stačí pre ich nevyčerpanie. Čomu a ako sa rozumiem a čomu nie, nevieš.Odpoveď na príspevok od starysomar:
@petersd - naštuduj si ako z čoho a za aký čas vz… @starysomar Ja som povedal, že tomu nerozumiem, preto nič nevyzdvihujem, ale ani nezatrácam. Teraz ale vidím, či tuším, že Ty si aj v tejto téme odborník, preto si v problematike geológie fosílnych palív radšej s Tebou nezačínam.Odpoveď na príspevok od starysomar:
Iste - pozitívna motivácia by bola rozumnejšia. N… @starysomar Daj príklady na pozitívnu motiváciu.Odpoveď na príspevok od petersd:
@starysomar Tvredenie, že "Nie je nekonečnosť"...… @petersd píšeš Postupne sa rozšíruje počet odborníkov, ktorí hovoria (a už to aj dokázali), že fosílne palivá - plyn, ropa sú súčasťou kolobehu v prírode a teda údajne nevyčerpateľné. ale vznikali miliony rokov a nečerpali sa ,teraz sa vyčerpá viac ako vzniká, takže je isté že to raz už nebude a už dnes treba riešiť náhradu, el. na všetko to isto nebude , a čo ostatné čo sa vyrába z ropy