Čo si všímať pri kúpe striekacej pištole?

Profilova fotka
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?acti... Co toto,pomoze mi to na stavbe?? Budem potrebovat stare radiatori striekat a ze aj omietka.... Alebo co si treba vsimat pri kupe striekacej pistole?
Odpovedať
Ahoj, tuto by som neriskoval... Taketo riesenie sposobuje len problemy, jedine funkcne masiny, ktore mi prisli do ruky a boli pouzitelne nestali 20€ v Lidli... Tieto tesky masiny by som nekupoval... Rozprasovanie farby biedne, musis pouzivat velmi riedku farbu, ktora potom nekryje... Za mna nepouzitelne...
Odpovedať
Profilova fotka
@chumo tak porad nejaku pistol,alebo co ten sposob pistol plus kompresor??
Odpovedať
@pepe16 Taketo elektricke Ti nejdem odporucat... Zase taky prehlad nemam, mal som nejake pozicane... striekal som si s nimi dvere... Boli to z tych drahsich a vysledok sa celkom da... Tie lacne su otras.... Posledne dvoje dvere som si nastriekal u kamosa na lakovni s pistol+ kompresor... A to bola uz ina kava...
Odpovedať
Pred mesiacom som mal moznost vyskusat BOSCH-PFS-5000-E - striekal som s tym interier rodicovskeho domu. Cena je vsak niekde inde - cca 150 € Vyhody: - konecne funkcna striekacia pistol na nasanie farby - celkom dobry vykon - strop 2,75m - som striekal bez pouzitia plosiny alebo rebrika - vykon sa da regulovat a v baleni su vymenne trisky na rozne povrchy a predmety (ja som skusal iba steny) nevyhody: - nadoba na farbu ma cca 1 L a rychlo sa minie - (ak by bol väcsia nadoba - udrzat pistol v ruke a zaroven nanasat farbu by bolo problem - v baleni su 2 nadoby - treba mat pomocnika - pokial vystriekas 1 nadobu - pomocnik naleje do druhej nadoby farbu a vymena je rychla a bezproblemova. - pozor - farbu pistol rozptiluje takmer na hmlu - na malicke ciastocky ktore sa dostanu aj tam kde by clovek nechcel a preto treba nabytok riadne chranit igelitom alebo podobne.
Odpovedať
@pepe16 Ja som postavil 2 domy a pistol som nepotreboval. Dalsia blbost na regaly.
Odpovedať
Profilova fotka
@chumo ta lidlacka je tlakova, osobne by som odporucal skor HVLP pistol, ja som kupil npr v super akcii toto http://www.wagner-pistole.sk/sk/strie.... Vyhoda je v tom, ze okolo farby vytvara vzduchovy lievik, ktory potlaca striekance (ale rozhodne nevylucuje). Pozdejsie sa to da vyuzit aj na laky, lazury npr. na plot atp. @ultra ja mam 1,3l ale dlhodobo to drzat v ruke je dost makacka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj prosim ta a da sa ta lidlacka pistol pouzit na chemolux ,chceme nastriekat altanok
Odpovedať
Profilova fotka
@lanuska neviem veru, tu nemam, ale niekde by mal byt dostupny navod na internete.
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj dakujem za odpoved,len teraz bude v ponuke tak rozmyslam ci kupit
Odpovedať
Profilova fotka
@lanuska kupila si ju??
Odpovedať
Profilova fotka
@pepe16ano,kupili sme ju,ale ziedna slava toneni,lavicu sme striekali,ale aj tak sme to museli dorobit rucne stetcom,na radiatory sme kupovali sprej,lepsie sa to nanasa,altanok este len budeme natierat a asi ju vyuzijeme na striekanie tych drevenych panelov co maju vbaumaxe ako zastena plotu,proste cena sa rovna kvalite
Odpovedať
@majkoj ja mam tiez hvlp wagner. V reklame maloval typek s usmevom v obleku. Ja som bol spinavy ako prasa. Nos plny farby, oci tiez - okuliare som mohl pouzivat asi tak 5 minut, kym neboli nepriehladne :D. Vysledk bol celkomfajn, len neviem, kde sa stala chyba, ze vsade bol strasny bordel. A mal som aj problem spravne namiesat farbu, aby to vobec striekalo. Jednoducho to nie je to, co v reklame, ale celkom sa da.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@joxe u mna steny v pohode, ale pri strope som mal brile aj ja :)
Odpovedať
@majkoj ano, strop bol aj u mna ten problem. Steny boli tiez v celku v pohode. Ale aj tak bolo na podlahe dost farby. Co mi vsak nevadilo, lebo este sme mali len potery :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Tu lidlacku pistol v ziadnom pripade neodporucam, to rovno splachnite 20eur do WC. Nesmierne hlucna, 20 chalup vedla vas to bude pocut. Hluk vacsi ako pri zbijacke. Ta bosch vyzera zaujimavo, bolo by zaujimave porovnat ju s tou Wagner. Pouzivate to aj na striekanie stien primalexom resp. podobnou farbou?
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc no wagnerom som striekal dulux (10 percentne riesenie podla navodu).
Odpovedať
@majkoj je to asi podstatne lepsie riesenie ako maliarska stetka, obzvlast co sa stropou tyka...na to mam velmi zle spomienky....a preco prave Dulux?
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc tak ale nemôžeš porovnávať lidl a bosch :-) veď to je rozdiel ako svet. Aj v cene aj v praxi pri používaní.
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc lebo sa mne a hlavne manzelke pacil :), brali sme ten uz pigmentovany.
Odpovedať
@01tiffany tu nejde o porovnanie, vazne sa tomu vyhnite. Ten lidl sa neoplati ani zadarmo...
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc ja ked vidim ako su tie dni akcii a pridem do lidlu tak sa mi az chlpi stavaju. Raz som stretol jedneho pana ked bol tyzden takychto majstrovskych potrieb a bral vsetko rad za radom. Skoda, ze uz sa nedozviem ci mu to aj posluzilo alebo ci to pustovalo do kosa a sluzilo to len na jedno pouzitie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak bosch je kvalita o tom sa nemusime ani bavit. Sice stoji vacsie peniaze ako nejaky lidl ale urcite sa do toho oplati dat ich.
Odpovedať
@radoslavc ak bude niekto mat chut splachnut 20euro nech sa mi ozve. Rad sa ich ujmem :-D
Odpovedať
https://www.youtube.com/watch?v=WxeIz... co hovorite na takyto typ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
neznášam maĺovanie ]-( :-S :-| ale s pištolou to bolí menej, veľmi rozmýšľam,či zobrať Bosch 3000 alebo o 50€ drahšiu 5000, doteraz som si požičiaval Wagner W665 na striekanie Primalexu a už mi je hlúpo pýtať,aj keď sme rodina,je to dobrá pištol ale ak už mám kúpiť,tak niečo silnejšie v rovnakej cene nech ju využijem aj inde skúšal niekto alebo nastrieka mi pištol aj hrubovrstvú lazúru?Pýtam sa preto,či postačí Bosch 3000 s príkonom 650W alebo je potrebné silnejší 1200W hej a k predošlým starším príspevkom-mal som aj pištol (necelých 50eur) bez kompresora,rovno z nádržky do trysky a total nič som nenastriekal a to bolo dokonca riedke moridlo,doslova pľulo veľké dávky nerovnomerne po dreve a tie hadicové s kompresorom už je lepšia varianta na rozstrek,preto by som lacné marketové pištole neriskoval
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@hora111 dobry, chcem sa poradit, kupovali ste teda tu pistol? ak ano aku? a ste spokojny? dakujem za info
Odpovedať
Dobry den,kupil som Bosch 5000. Neviem ako by to slo s lacnejsou 3000,ale je to vyborna pomoc. Da sa nastavit zvisle alebo vodorovne alebo bodove striekanie,podla potreby. Dolezite mat dobre pozakryvane okna foliou,lebo umyvanie je dlhsie ako zakryvanie. Ja som ju kupoval hlavne z dovodu nezoskrabovat stare natery,pretoze na valcek sa mi uz lepili naposledy. Najidealnejsie je mat vsetko na bielo,lebo ak su steny farebne treba v kutoch domalovat rucne,aby sa nenastriekal strop. Aj tak je to malovanie rychlejsie ako klasika.Nemam rad tuto robotu.
Odpovedať
https://www.mall.sk/striekacie-pistol... ja mam tuto v polsku v castorame alebo merline bola v akcii za polovicu...no nekup to:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?