Odpoveď na príspevok od anna_rain:
Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradiť, koľko ste … @anna_rain minuly rok 3500€ hlboka 54m, rura modra studniarska + k tomu zapozicane cerpadlo na vycerpanie a projektOdpoveď na príspevok od laylitta123:
Leto 2024 50-65e /m2 okolie BA. Podľa toho či ste… @laylitta123 A v tej cene je už komplet celá studňa so všetkým čo treba (okrem teda čerpadla) pripravená k použitiu? Či ide len o samotný vrt?Odpoveď na príspevok od anna_rain:
Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradiť, koľko ste … @anna_rain Ako vieš, že to musí byť 30 m ? Také majú susedia? Ja som stále bol, kde to okolnosti dovoľujú, za kopanú studňu. V mojom regióne vychadala rovnako, alebo možno aj lacnejšie, než vrtaná. Jedina nevýhoda kopanej je to, že s mašinou to ide len do max. 13 m,... hlbšie už len ručne, no a potom to už situáciu veľmi predražuje.Odpoveď na príspevok od anna_rain:
@laylitta123 A v tej cene je už komplet celá stud… @anna_rain len vrt je v tej cene. Zvysok sa lisi podla toho co chcete. My mame na to normalne projekt a betonovu skruz, takze tam sa ceny lisia podla toho co tam urobiteOdpoveď na príspevok od iamriso:
to u vás pýtajú dobré ceny :).. u nás (Skalica a … @iamriso no to ano, ale to by u nas v lete musela ta mestka voda tiect :) niekedy proste nieje ...Odpoveď na príspevok od iamriso:
to u vás pýtajú dobré ceny :).. u nás (Skalica a … @iamriso tak ked robim studnu, tak maximalizujem jej vyuzitie v dome. Nefixujem sa len na polievanie zelene a potom je ta investicia zaujimava a dava zmyselOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
@iamriso no to ano, ale to by u nas v lete musela… @shadowmilan Veď toto. Za posledné letá sa čoraz častejšie stáva, že vodu je povolené využívať len na varenie a hygienické účely.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@iamriso tak ked robim studnu, tak maximalizujem … @rapidek tak ja sa necudujem ze u nas v dedine nikto neriesi spotrebu, nieje tam stocne, kanal nic :D takze cista cena za kubik okolo eura ...Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
@rapidek tak ja sa necudujem ze u nas v dedine ni… @shadowmilan tak u nas je cena za kubik 1,55 + stocne 1,51 a uz sme niekde indeOdpoveď na príspevok od rapidek:
@shadowmilan tak u nas je cena za kubik 1,55 + st… @rapidek no :) 3x tolko preto vravim, ze to velmi ludi netrapi ...Odpoveď na príspevok od rapidek:
@iamriso tak ked robim studnu, tak maximalizujem … @rapidek pochopiteľne, ale to ideálne už treba riešiť pri stavbe domu a urobiť si rozvody vody... v mojom prípade by som ju momentálne využíval len na polievanie záhrady/trávnika a možno do bazéna, ale odradilo ma aj to, že dažďovú vodu musíme zadržať na vlastnom pozemku, čiže keby som mal studňu, musel by som robiť omnoho väčšie vsaky (než momentálne mám), takto som si za pár stoviek € kúpil nádrž na vodu, ktorá sa nachádza pod záhradným domčekom (pri naplnení ide voda do vsaku) napr. u nás na ulici dokonca niektorí nemajú ani zádržné nádrže a ani studňu a polievajú mestskou vodou (cena vodné + stočné cez 3€), tak sa divím, že neriešia podružný vodomerOdpoveď na príspevok od anna_rain:
Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradiť, koľko ste … @anna_rain zapadne slovensko je siroky pojem. mam velmi dobru skusenost s firmou z Kuchyne - nazov asi kvoli reklame nemozem dat. 1vy den na obed prisli, druhy tesne po obede odisli + nechali cerpadlo na cistenie (40m vrt). cena bola 80€/m kompletka cca. 2 roky dozadu.Odpoveď na príspevok od anna_rain:
Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradiť, koľko ste … V pripade vrtanej studne na zapadnom slovensku nas mozete kontaktovat.