Aku vibracnu dosku pouzit

Zdravim,idem robit zamkovu dlazbu pod pristreskom kde budu parkovat 4 auta..chcem sa Vas opytat ze ci bude stacit cca 100kg vibracna doska na realizaciu celeho postupu..zemina je po rokoch parkovania uz poriadne udusena..dakujem
Odpovedať
@navaho nebude. 100 sa zehli na finis. Treba pozicat najvacsiu aku maju v pozicovni.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od navaho:

Zdravim,idem robit zamkovu dlazbu pod pristreskom…
@navaho Pokiaľ budete hutnit vo vrstvách tak áno. Pokiaľ nepouzijete podkladový betón tak je jedno akú dosku použijete... O rok,dva tam máte priehlbiny.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od navaho:

Zdravim,idem robit zamkovu dlazbu pod pristreskom…
@navaho Pokiaľ budete hutnit vo vrstvách tak áno. Pokiaľ nepouzijete podkladový betón tak je jedno akú dosku použijete... O rok,dva tam máte priehlbiny.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od profistavbari:

@navaho Pokiaľ budete hutnit vo vrstvách tak áno.…
@profistavbari S týmto zásadne nesúhlasím! Podkladový betón vôbec nie je nevyhnutnosťou. Pri jeho použití sa podľa mňa, aj úplne stráca zmysel poslania zámkovej dlažby. Ak sa na podklad primeranej hrúbky použijú vhodné frakcie drveného kameniva, vibrovanie po vrstvách, tak ku žiadnym prehlbeninám nedôjde. Samozrejme, ak na tom nebudú dennodenne parkovať autobusy, domiešavače, a pod...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@profistavbari S týmto zásadne nesúhlasím! Podkl…
@petersd to, že nesúhlasíš je síce pekné, ale to nič nezmení na tom, že tam tie priehlbiny budú. Autá pri parkovaní vytláčajú zámkovú dlažbu do strán...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@petersd to, že nesúhlasíš je síce pekné, ale to …
@megdesign ... To je mi novota! To fakt do strán?... ešte dobre že si mi to povedal.... 😉
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@petersd to, že nesúhlasíš je síce pekné, ale to …
@megdesign Presne tak ale každý podľa svojho uváženia. Ja viem čo po majstroch opravujeme.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Chcem sa opýtať, vibračná doska 78kg, odstredivá isla 13kN je postačujúca okolo domu na chodníky/obrubníky ? Plánujem svojpomocne realizovať obrubníky a chodníky na dvore dlhodobe po víkenndoch. Teraz v Hecht majú akciu za 400€ a príde mi to praktickejšie ju kúpiť, ako pravidelne chodiť do požičovne každý slnečný víkend a následne vraciať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od robo1985:

Chcem sa opýtať, vibračná doska 78kg, odstredivá …
@robo1985 ano, na take to domace zuvanie okolo dlazby je ok. ja som kupil Scheppach HP 2200 S. chyta na supu nieje problem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?