Ako zavesiť vešiakovú stenu?

Ahojte, mám drevenú vešiakovú stenu 120x195cm (ŠxV), váži cca 50kg. Má dva úchyty na zavesenie, viď obrázok, a potrebujem ju zavesiť na stenu z dutej tehly. Viete mi poradiť aké hmoždinky a vruty použiť? V hobbymarketoch mi poradili Fischer Duopower 8x65 ale podľa videí ktoré som videl, tak pre správnu funkčnosť týchto hmoždiniek je potrebné vruty dotiahnuť až na doraz, pretože až v tej chvíli hmoždinka vytvorí na konci tú "guču", ktorá ju drží v tehle. Ja ten vrut samozrejme kvôli typu úchytu nemôžem dotiahnuť na doraz, musím ho nechať trčať aspoň 5mm.
Odpovedať
... diera.. sitko...chemická kotva...tyč s metrickym zavitom..nízka matica ako zábrana na vypadnutie steny...s lepidlom na závit...pozor, musí tej matici stačiť ten väčší otvor..
Odpovedať
Profilova fotka
V prvom rade musis mat skrutku taku aby jej hlava presla cez velky otvor a jej drieh sa vosiel do tej drazky. 8mm hmozdinka staci bohato a do nej 45-50mm skrutka. Diery vymeraj dokonalo presne a rovnako presne ich aj navrtaj. Zariahni skrutku tak aby trcala kolko treba a zaves. Niet sa coho bat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?