Ako správne umývať vinylovú podlahu? | Tip & Triky

Máme novú vinylovú podlahu a po jej umytí je stále akoby fľakatá. Plus na nej hneď vidno každé posunutie stoličky.. nebola z tých lacnejších, preto ma trochu sklamal jej vzhľad pri každodennom používaní. Je nejaký špecialny prípravok ktorý by ju oživil? Vďaka za odpovede.
Odpovedať
my sme mali zas problem, ze sa nam na nej vkuse smykalo. cimkolvek sa umyla, bolo to jedno velke klzisko. tiez som zvedavy, co na nu pouzivaju ostatni, lebo mam sto chuti ju vymenit 🫣
Odpovedať
toto je celkom bezne pri vinylkach, ze po umyti ostavaju flaky alebo sa rychlo znici. zalezi aj na tom, cim ju umyvas. ak je v prostriedku vela mydla alebo sa pouziva prilis vela vody, zostava film a potom je podlaha matna a flakata. skus nejaky specialny cistic priamo na vinyl, napr. od bona alebo dr. schutz, tie su na to robene a podlaha potom vyzera sviezo.. niekto si pochvaluje aj tekuty vosk na vinyl, ktory vytvori jemny ochranny film, takze nie je hned vidiet kazdy skrabanec. hlavne sa vyhni saponatom typu jar, tie robia viac skody ako uzitku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ak hľadáte niečo overené na vinylové podlahy, odporúčame TENZI TopEfekt Extra – je rýchloschnúci, nízkopenivý a hlavne nezanecháva šmuhy. Máme s ním dobré skúsenosti aj od zákazníkov, ktorí sa predtým trápili. https://www.prochem.sk/tenzi-topefekt... Určite odporúčame dodržať dávkovanie 25 - 50 ml / 10 l vody
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matlies:

my sme mali zas problem, ze sa nam na nej vkuse s…
@matlies ale aspoň ste ju mali tým pádom lesklú :D tá naša ani lesk, ani šmyk,, dokonca mení farbu ako chameleón..v tieni iná farba, na slnku zas iná 🙃 vymeniť u nás zatiaľ neprichádza do úvahy, máme ju mesiac..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hianinka:

toto je celkom bezne pri vinylkach, ze po umyti o…
@hianinka áno už viem že jar sa nemá dávať..v zúfalstve som skúsila aj ocot dať do tej vody, a stále je to rovnaké...ten tekutý vosk nie je zlý nápad, ďakujem :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od prochem:

Ahojte, ak hľadáte niečo overené na vinylové podl…
@prochem už je na zozname vyskúšania, ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?