Odpoveď na príspevok od qwertyasdfg:
neviete niekto kde ten hajzel momentalne naozaj b… @qwertyasdfg aj ja potrebujem vediet jeho aktualnu adresu , aby som mu pisomne poslal reklamaciu a vyzvu na dokoncenie prac.taktiez som nedostal od neho ziadnu fakturu a ani dokumentaciu.strasne sfusovana praca.Odpoveď na príspevok od oklamany123:
@qwertyasdfg aj ja potrebujem vediet jeho aktualn… @oklamany123 zaplatil si a nemas fakturu? nejdem ho obhajovat, ale toto je asi aj trochu tvoja vina.Odpoveď na príspevok od pablosss:
Inak takto vyzeraju fesaci. Pan B.V. je ten fuzat… @pablosss je to ciganska bandaOdpoveď na príspevok od fulmia:
@oklamany123 zaplatil si a nemas fakturu? nejdem … @fulmia mate pravdu,ale sprostredkoval to jeden kamarat co som mu veril.Odpoveď na príspevok od macduck:
Dobrý večer všetkým, menovaný pán je už vonku, as… @macduck naozaj sedel?mne tvrdi,ze toto tu su vymysli a hocikto hocico nanho moze napisat,ze on je cestny,ale len do casu pokial nedostal peniaze a odvtedy nezdviha neopoveda.ake mate Vy skusenosti?Odpoveď na príspevok od tinaja:
Ahojte mate niekto skusenost s SOI? Bohuzial sme … @tinaja SOI bohuzial nepomoze. Je to organizacia, ktora vela nezmoze. Ak chcete reklamovat prace, treba zavolat znalca a rovno to dat na sud. Bohuzial, kedze na Slovensku nefunguje nic tak na rozhodnutie sudu mozete cakat roky a aj ked sud rozhodne vo vas prospech, peniaze nemusite vidiet.