V kúpeľni sa objavujú malé čierne chrobáky, ako sa ich zbaviť?

Anonymný autor
Autor diskusie
Ahojte, prosím, poraďte. V kúpeľni sa nám objavujú malé čierne chrobáky, také drobné, asi ako špendlíková hlavička. Najprv som ich videl len v rohu pri vani, ale teraz sú už všade. Skúšal som ich povysávať a vystriekať sprejom na hmyz, ale furt sa vracajú. Kúpeľňu sme prerábali pred 3 rokmi. Môže to byť od odpadu?
Odpovedať
Profilova fotka
ak sa ti to nedari vyhubit aj postriekanim a stale pribudaju asi skus radsej zavolat deratizatora, kym nebude neskoro. moze to ist z odpadu, ale treba to urcite riesit s odbornikom.
Odpovedať
Profilova fotka
Môžu byť z odpadov alebo vlhkých miest. Skús vyčistiť sifóny, skontrolovať tesnenia a špáry, zabezpečiť dobré vetranie. Ak sa stále vracajú, môže byť zdroj ukrytý a oplatí sa zavolať odborníka na dezinsekciu. Možno by pomohlo, keby vieme, čo sú to za chrobáky.
Odpovedať
podla mna jedine z odpadov, vsak kde inde by sa ti mnozili a prichadzali nove.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok:

Ahojte, prosím, poraďte. V kúpeľni sa nám objavuj…
Zistite odkial idu, tym striekanim jedov viac ublizujete sebe ako im. Na hmyz staci soda bikarbona, ocot. Nemaju sancu.
Odpovedať
ja by som urcite zavolal odbornika. ak ste ich postreikali a nezmizli, dokonca je ich viac, asi to nebude jednoduche zlikvidovat. mozno budu mat niekde koloniu, alebo hniezdo....
Odpovedať
nepomohlo ani nic prirodne, ako napriklad levandula alebo skorica? mne take veci vacsinou zaberaju lepsie ako chemia.
Odpovedať
Profilova fotka
Taketo nieco mali problem susedia, ked sa stahovali, nakoniec museli zavolat deratizatora, lebo sa im to rozliezalo po vsetkych izbach postupne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?