Chela by som si kúpiť parný čistič karcher SC1020, máte niekto skúsenosti? Alebo vie ho niekto porovnať s H2O mopom? vyčistí aj špáry? ďakujem za každý názor.
Ja mam tento parny cistic pozicany.Ale asi si ho idem kupit tiez .S H2O sa to neda porovnavat , v reklame neukazu ze to dokaze tlacit paru minutu a potom sa to 5 minut zasa tlakuje a nahrieva .Nehladne na to ze to nema oproti karcheru ziadny tlak ....
@micka21 Ahoj, ja ho pouzivam uz asi 6 mesiacov, no nemam zatial negativne skusenosti a to som precitala kopec recenzii,a tiez ho chvalili. My mame doma dlazbu,teda prevazne ale aj na parkety ho niekedy pouzijem s mensim tlakom. pouzivam ho asi 2x tyzdenne,a pred vianocami som vsetky spary vycistila ( s tym specialnym nastavcom) a vsetky necistoty,co tam nechali robotnici vycistil,neviem ci tak krasne vycisti aj starsie spinave spary,my mame novostavbu,takze tam to islo lahko. uz som s nim aj okna umyvala,a tie kakance od much super vycistil,samozrejme treba dolestit so suchou handrickou,ale napr sprchove dvere tiez super vycisti. pre mna najvacsie plus je,ze mam male dieta ktore sa v kuse hra na zemi,nemusim pouzivat cistiace prostriedky a krasne tu podlahu vycisti. A nemusim dokupovat tie originalne latkove nastavce,nikedy staci aj obycajna ina znacka,ked periem tu original. A ten H2o ma moja znama,oproti karcher je to detska hracka :-N inak si pozri stranku mall.sk a tam su nan tiez recenzie