Parny vysavac alebo parny cistic

Ahojte, synovi zistili silnu alergiu na roztoce, prach. Ideme kupovat vysavac a parny cistic. Velmi zvazujem kupu parneho vysavaca, teda by som mala 2 v 1 a este aj jednym tahom. Chcem ten tahaci za sebou, takze vybrat si mozem z Polti Fav 30 alebo Karcher SV 7. Polti sa mi paci viac, lebo ma aj mopovu handricku, ked budem dlazku iba parit. Mate ich niekto? Ake mate skusenosti? Trochu ma odradza, ze budem musiet zakazdym vylievat vodu a cistit vysavac, ale to je asi cena za zdravsi vzduch pre alergika. Druha varianta je, ze by som kupila parny cistic bez vysavaca, zvazujem Karcher SC 3. Mate ho niekto a ste spokojny? A ak by som teda brala len samostatny parny cistic, tak by som dokupovala este vysavac vhodny pre alergika. Bud s kvalitnymi vreckami a hepa 13 filtraciou, alebo potom Thomas s vodnou filtraciou, plus hepa 13. Toto vsetko kupujeme viac menej na 1-2 roky, potom sa stahujeme do domu, kde bude centralny vysavac. Parny mop aj parny vysavac by som tam vyuzila aj nadalej. Parny vysavac by potom uz sluzil ako parny mop s odsavanim. Ak by som kupila samostatny vysavac bez pary, ten by som tam uz potom nevyuzila. Tiez neviem, ako velmi a ci je potrebne to odsavanie po cisteni parou. A celkovo, ci su tie parne vysavace kvalitne a dobre, kedze sa jedna o kombinovany vyrobok a nie jednu poriadnu vec. Dakujem vsetkym za rady.
Odpovedať
@sadell ja mam le mam concept parny vysavac, vysava a aj umyva, chcela som karcher, ale cenovo bol tento prijatelnejsi a umyva skvele a aj vysava :) Handricku ma tiez :)
Odpovedať
@ziit dakujem, urcite by som takyto kupila, ale mam krize v keli, takze ja mozem mat len na kolieskach. Skusala som tycovy a nedalo sa.
Odpovedať
@sadell reagujem aj na dalsi komentar, to co opisuje zitt je skoro to iste co ten karcher, nemusis sa k tomu krcit :) Takze tomu nerozumiem...
Odpovedať
@jerry44 ahoj, dakujem za tvoju reakciu. Mohol by si mi, prosim, poslat link na ten concept? Ja som nasla na googli len concept parny cistic 3 v 1 a ten je tycovy. A tycovy nemozem kvoli krizom. Aj ked sa nekrcim, moje krize tu zataz proste nezvladaju...
Odpovedať
@sadell a to chces taky co bude sam chodit ci ako?
Odpovedať
@sadell aha ty ho nechces tlacit? :D Prepac, ze sa tak vypytujem, ale nerozumiem ti... Uz rozumiem, to chces mat ako klasicky vysavac len aj s mopom, jasne, no myslim, ze to je na krize teda este horsie ako normalny tycovy co budes tlacit... https://vysavace.heureka.sk/concept-c... https://www.googleadservices.com/page... Podla mna je toto ovela lepsie riesenie ako hento, musis byt k tomu predklonena dost, tlacit na to. Na tieto nie. Alebo uz len samochodiaci https://www.googleadservices.com/page... napriklad tento.
Odpovedať
@luckapuc :) pojazdny chcem, ja si ho budem tahat
Odpovedať
@ziit dakujem, no tycovy spm skusala, to mi krize nezvladaju. Pojazdny vysavac mam aj teraz a s tym nemam problem...
Odpovedať
@sadell hej,ale ked je to dva v 1, je to tazke celkom, aj tento koncept, mna prve tyzdne tak bolela ruka nez som si zvykla. Tak pre teba naj asi tu samochodku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?