O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Na čo dávať pozor pri prenájme bytu?
Dobry den, sem slovinska rodina (2deti), ktora pride do Bratislavy v septembri a ostane tam 4 mesi…
nezica88
Pred 14 rokmi
11
Poraďte elektrické podlahové kúrenie
poradte prosim pri vybere kurenie do novostavby.mur bude z tehal 44 cm + zateplenie 8-10 ,okna 3skl…
blacksr
Pred 14 rokmi
3
Kde zohnať túto policu a rám zrkadla do kúpelne?
Ahojte, neviete mi náhodou poradiť kde by som mohla zohnať niečo takéto? ??policu pod umývadlo a rá…
mbrnakova
Pred 14 rokmi
5
Obkladačky s novou povrchovou úpravou
ahojte, chcem sa opytat. Riesime kupelnu a boli sme pozriet zopar kupelnovych studii. Bola som prek…
valenca
Pred 14 rokmi
1
Akú máte skúsenosť so značkou Durasan?
Akú máte skúsenosť so značkou Durasan - konkrétne sprchový box?ide o tesnenie sprchového boxu - čím…
slims33
Pred 14 rokmi
1
Som tu nový - jozko82
Dobry den, chcem sa opytat na otazku ohladom vykurovania domu.uvazujem nad elektrickym (folie) od F…
blacksr
Pred 14 rokmi
2
Kde zoženiem zrkadlo s osvetlením do kúpelky?
vie mi niekto poradit stranku na ktorej sa da kupit zrkadlo s osvetlenim do kupelky....a ake mate s…
ramoon
Pred 14 rokmi
2
Firma Brilant Dom a vaše skúsenosti
Chcela by som sa opytat ci mate niekto skusenosti :-. s firmou BRILANT DOM,ktora stavia montovane…
babylove1745
Pred 14 rokmi
1
sponzor fóra
Skolaudoval som. Celkové náklady na stavbu boli
Vzhladom na mnozstvo nezmyselnych tem, ktore tu vznikaju ( typu ..kolko by stal tento dom ) , ziada…
moratibru
Pred 14 rokmi
18
Stavia niekto Premiér 99?
Dobry den, uvazujeme nad stavbou domu od prodomu PREMIER 99. Chcem s opytat, ci nahodou uz niekto n…
lucinka33
Pred 14 rokmi
7
Môžem mať prefotené doklady?
Ja viem že je to fórum o bývaní a stavaní, ale chcela by som niekoho poprosiť o radu a či ma niekto…
marci29
Pred 14 rokmi
1
Aký kotol do domu?
Aký kotol do domu? je kondenzačný kotol fakt taký účinný? my by sme chceli do domu iba radiátory a …
blacksr
Pred 14 rokmi
5
Ochrana balkónových kvetov pred dažďom
Ako chrániť balkónové kvety pred dažďom?Vie mi niekto poradiť?Existujú nejaké kryty na kochlíky? :-)
majki555
Pred 14 rokmi
2
Ako na exteriérové bodovky na dome?
Viete poradit, popripade s fotodokumentaciou.. ako na exterierove bodovky? Chceme ich zabudovat do …
andyfoto
Pred 14 rokmi
8
Interiérové dvere Cocobolo biele
máte niekto? napríklad tie z Koratexu od Westag & Getalit AG... rada by som ich videla na nejakej f…
mirusikp
Pred 14 rokmi
1
Aký notebook si mám kúpiť?
Ahojte, vie mi niekto poradit aky notebook by som si mala kupit na beznu pracu s nim, ale zasa aby …
durino
Pred 14 rokmi
5
Kde v Bratislave zoženiem pekné rímske rolety?
vsetko bude v dome biele alebo sive,chcem aby robili aj tien,najlepsie hladke sede
mirusikp
Pred 14 rokmi
4
Zastrešenie bazéna
postacuje na celorocnu prevadzku prekrytie od alukovu z polykarbonatu s U=5, 4 W/m² K, alebo mam vo…
ceja
Pred 14 rokmi
1
Reklamovať vaňu Riho ak nemá rovnaký materiál obvodu?
Ahojte, kupili sme vanu Riho, prišla v poriadku, ale ako sme ju obzerali, tak sme zistili ze z vonk…
marianka_21
Pred 14 rokmi
8
Ako dávať pod auto kamennú drť?
vie mi niekto poradiť chceme davať pod auto kamenu drť a nevieme ako dookola dať obrubníky či na su…
jankazb
Pred 14 rokmi
5
Som tu nová - livi_a
Ahojte, teším sa že som súčasťou tohto milého projektu, alebo filozofie bývania, rekonštrukcie, tvo…
livi_a
Pred 14 rokmi
1
Oplatí sa zrekonštruovať alebo zbúrať starší dom?
Kto poradí, či je lepšie starý dom rekonštruovať, alebo ho zbúrať a postaviť nový? hmm? :-o
jozef63
Pred 14 rokmi
7
Aké typy skla ste použili na zimnú záhradu?
ideme stavať zimnú záhradu, ktorá nebude zhora presklenná a chceli by sme tam mať aj nejaké kvety, …
sofiapal
Pred 14 rokmi
3
Aké osvetlenie do kuchyne?
Ahojte, ako by ste vyriesili osvetlenie v takejto kuchyni (vid obrazok). Kuchyna je prepojena s …
nameless_one
Pred 14 rokmi
1
Koľko elektriky ste spotrebovali pri stavbe domu?
Dobrý deň, prosím o informáciu koľko kWh je približná spotreba elektrickej energie pri stavbe RD…
sofiapal
Pred 14 rokmi
7
Kde zoženiem menšiu sedačku s kreslami?
pomozte mi, prosim:) Nedari sa mi pozhanat nejaku mensiu sedacku s mensimi kreslami (3+1+1). Vset…
stefi39
Pred 14 rokmi
2
Aký espresso automat je najlepší?
Milé maminky. Prosím Vás o radu. Dostanem na narodeniny espresso Automat, ale neviem sa rozhodnúť, …
stefi39
Pred 14 rokmi
8
Akú 100cm zástenu na sprchovací kút?
Hladam zastenu na sprchu do niky (sirka 100 cm) s otvaracimi dverami a s co najsirsim vstupom (idea…
petique
Pred 14 rokmi
5
Aký typ terasovej dosky je najvhodnejší?
Aký typ terasovej dosky je najvhodnejší? Predajca nam dava na výber jemnu, hrubu alebo hladku dosku…
zuzuch
Pred 14 rokmi
1
Koľko stojí prenájom garsonky v Petržalke?
mozte mi niekto poradit za kolko eur s energiami sa pyta za prenajom zariadenej garsonky v petrzalk…
5ka25
Pred 14 rokmi
10
1
2
…
3502
3503
3504
3505
3506
…