Na čo dávať pozor pri prenájme bytu?

Dobry den, sem slovinska rodina (2deti), ktora pride do Bratislavy v septembri a ostane tam 4 mesiace (ja na študijnom pobyte a manžel na jednom z ustavov SAV). Teraz hladame byt na prenajom a ma zaujima všetko, na čo by sme mali davat pozor pri prenajme, papieroch, približne kolko zaplatime kancelarie. Samozrejme by som bola vdačna tiež pre ponuky na prenajom 2-3 izb. bytu. Dakujem už vopred!
Odpovedať
@nezica88 Mam obavy ze ked to budete chciet len na 4 mesiace tak to moze byt trosku problem. Realitka zvycajne berie proviziu vo vyske 1 mesacneho prenajmu, mozete sa dohodnut pol na pol s prenajimajucim... a este sa dava kaucia vo vyske tiez mesacneho najmu pre pripad poskodenia v byte.
Odpovedať
A ta kaucia plati ako posledne najomne? alebo ju majitel vrati na koncu? Dalo by sa nekde najst aj privatne inzeraty majitelov a nie len kancelarii?
Odpovedať
Profilova fotka
@nezica88 Ahoj kamaratka ponuka.... kopirujem jej inzerat ; Ponúkame kompletne zrekonštruovaný, moderne zariadený 2 izbový byt v BA - Ružinov, 2 posch./7. Výmera: 58 m2 + balkón orientovaný do parku. Samostatný šatník. Byt bude k dispozícii zariadený, vrátane spotrebičov, mikrovlnka, pračka a pod. Tichá lokalita, s dobrou dopravnou dostupnosťou autom aj MHD. V blízkosti POLUS, AVION, BC APOLLO..Cena za prenájom: 460 EUR + energie (cca.170 EUR). Cena je vrátane rýchleho Chello internetu a káblovej TV. Byt je vhodný pre 2 osoby. Bez domáceho zvieraťa, nefajčiar. +... aspon par foto prikladam
Odpovedať
@andyfoto btw inak ja neviem ale Polus, BC apollo a Avion su od seba daleko... znie to divne v tom inzerate
Odpovedať
Profilova fotka
@amexa neviem , podla mna sa to tykalo dostupnosti.... kedze sa od nich ide vsade lahko. Nie ze byvaju v DNV a pod.. a teraz ist do Avionu :D ... stale je aj DNV cast BA :)
Odpovedať
@andyfoto ved jasne, ja len v dostupnosti chapem ze byvas na trnvaskom a v dostupnosti je Polus :) tak kolega je z DNV a vsetkym cudzokrajnym kolegom vysvetlujeme ze on byva daleko za horami dolami :D
Odpovedať
@andyfoto dakujem na ponuku, a kde presne je potom ten byt? A ako je s parkoviskom, ma pračku, ako by bolo s cenou energii, ked by sme boli tam 4?
Odpovedať
Profilova fotka
@nezica88 blizsie info na: ludkav@hotmail.com , napis ze mas adresu odo mna.
Odpovedať
@nezica88 privatne inzeraty mas aj na www.reality.sk, alebo www.topreality.sk, zakliknes, ze chces iba sukromne inzercie a vyhladas byt, ktory sa ti paci..
Odpovedať
@sisaha Dakujem!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?