O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hľadám tapetu do obývačky s nenápadnými vzormi
dobry den, prosim vas viete mi podarit dobru stranku alebo obchod v bratislave s velkym vyberom tap…
navrhyinterierov
Pred 7 rokmi
21
Ocelove rámy v krove
Ahojte, chcem poprosit o info, ci ste sa s tym niekto stretli a ako ste to riesili. Mame projekt na…
stefanl
Pred 7 rokmi
14
Termity v drevenom strope
Zdravim vas... Ma niekto skusenosti s termitmy? Mame drevenny strop a pocujem na jednom mieste hryz…
andrejsto
Pred 7 rokmi
11
Technická miestnosť - omietky alebo obklad?
Zdravím vás. Omietkari Poliaci mi robili sadrové omietky a už sa im nechcelo odmietnuť technickú…
dracik333
Pred 7 rokmi
10
Nedodané spotrebiče
Ahojte, potrebujem radu co robit dalej?1oktobra sme si vybrali a zaplatili kuchynsku linku so vstav…
bracho90
Pred 7 rokmi
8
Prerábka pivnice v dome na byt
Dobrý večer. Prosím vas, prerabal niekto, alebo poznáte niekoho kto prerabal pivnicu/pivnice resp.…
daralbajda
Pred 7 rokmi
6
Štrk pod zamkovu dlažbu
Zdravim . Môže sa použiť 2-4 kameň pod zamkovu dlažbu,namiesto 4-8? Podklad je 0-32.Ďakujem.
jakino
Pred 7 rokmi
3
Obrubníky na navážke
Ahojte, prosím Vás má niekto skúsenosť s osádzaním obrubníkov na navážku? Mám okolo domu navážku 1…
kosto13
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
Oprava vnutornej omietky
Pri stahovani sa mi stalo, ze som narazil do vnutornej omietky na stene. Snazil som sa to opravit, …
milan209
Pred 7 rokmi
4
Kde nájdem profesionálneho vodára pre novostavbu okres GA,HC,NR,TT,SA? ĎAKUJEM.
Hľadám skúseného inštalatéra na kompletný rozvod vody prípade aj kúrenia do bungalovu. Nemusí byť l…
simko3392
Pred 7 rokmi
3
Aké kúrenie v malom dome bez technickej miestnosti?
Ahojte dostal som sa do dilemy, planujem stavat RD v zahradkarskej oblasti kde mam zavedenu len ele…
peterteo
Pred 7 rokmi
31
Vianocne osvetlenie-led retaze okolo domu
Ahojte. Tento rok by sme chceli instalovat vonkajsie led osvetlenie po obvode domu. Nieco jednoduch…
rebecca363
Pred 7 rokmi
12
Zapach z asfaltoveho penetracneho laku
vyprcha ten zapach ? ide o montvany dom a v stadiu hruba stavba natreli sme podlahu a ideme lepit a…
jblaze
Pred 7 rokmi
3
Dodatočné ohlásenie stavby ...
Dobrý deň , prosím Vás pekne ak mi vie niekto poradiť budem veľmi rada , dnes nám prišli meniť plec…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Podlaha do panelakoveho bytu
Cavte strechaci chcem vo svojom 2. Izbovom byte 67 m2 na druhom poschodí robiť podlahu v dvoch izbá…
dominod
Pred 7 rokmi
3
Vlhkosť obvodovej steny z vonka, vytváranie kondenzu na vnútorných stenách - riešenie???
dobrý deň, chcel by som sa informovať a poprosiť o vaše cenné rady a skúsenosti, ako postupovať a …
markusstav
Pred 7 rokmi
5
Zalozenie parcely typu E
Dobry den, riesime kupu bytu cez hypoteku. Nasetrene mame, ale chceme si to nechat ako rezervu.. 10…
marienkakf
Pred 7 rokmi
4
Statik Prešov
Dobrý deň .Vie mi niekto poradiť solídneho statika na východe okolie Prešova .Dakujem
emka85
Pred 7 rokmi
1
Firma na výrobu kvalitnej kuchyne z Trnavy
Poradte perfektnu firmu z okolia TT, ktora mi dokaze vyrobit luxusnu modernu bielo ciernu, lesklo m…
klara321
Pred 7 rokmi
2
Záclony a závesy
Ahojte prosím vás neviete kto šije v okolí namestova alebo kde v poľsku by mi usili na mieru záclon…
rencav123
Pred 7 rokmi
1
Drevený záklop stropu.
Aké je podľa vás najvhodnejšie rezivo pri rekonštrukcií starého trámoveho stropu? Trámy ostávajú, s…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Farba na fasádu
Zdravím strecháči, prosím Vás vie mi niekto poradiť s výberom farby fasády? Máme dom oproti poľu, k…
mbomberka
Pred 7 rokmi
8
Jedálenský stôl čierno-biely alebo biely prípadne mahagonový
Ahojte, zariadujeme byvanie a este nam chyba jedalensky stol so stolickami. Uz som googlila hadam…
zita19
Pred 7 rokmi
22
Kuchyňa zo Sconta ?
Chcela by som sa spýtať či má niekto s Vás skúsenosti s kuchyňou vyrobenou v Sconte ? :-)
stanlej
Pred 7 rokmi
9
Farba dlažby k matnej bielej kuchynskej linke
ahojky, idem si k vám po radu. Mám navrhnutú kuchynskú linku matná biela+antracit ( obrázky) a rozh…
steffan33
Pred 7 rokmi
22
Zabuchnuté dvere na stavbe
Zabuchla som si dvere na stavbe mame len jedny neviete poradiť čo s tým mam ešte jeden kluč ale ten…
truly
Pred 7 rokmi
18
Vlhký rozvádzač - máte s tým skúsenosti?
Caute prisiel dnes elektrikar ze ide robit rd a v skrini mokro. Dom este nieje zatepleny a kedze je…
zmrzlina_sk
Pred 7 rokmi
14
Praskliny v rohoch 4-ročného domu
Ahojte, chcel by som sa poradiť ohľadom prasklín, ktoré som si všimol v 4 ročnom tehlovom dome, býv…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
11
Ako odhlučniť stenu bytu od ulice?
Dobry den,dufam ze sa najde niekto kto poradi. Prerabame byt tehlovy,problem je ale ze izba ktora m…
zuzka4444
Pred 7 rokmi
13
Drevovlakno alebo PUR penu na strop?
ahojte je čas rozhodnut sa pre izolaciu stropu som rozhodnuty vybrat si medzi týmito dvomi 40 cm…
sgi320
Pred 7 rokmi
16
1
2
…
1578
1579
1580
1581
1582
…