Podlaha do panelakoveho bytu

Cavte strechaci chcem vo svojom 2. Izbovom byte 67 m2 na druhom poschodí robiť podlahu v dvoch izbách je skladba parkety hobra skvara a v kuchyni a predsieni beton a laminát.. Chcem to vyhodiť teda skvaru ponechať pretože väčšinou budem robiť sam a nemám to ani kde dat a toľko času nebude na to fóliu osb dosky dva rady cez seba a rozmýšľame o el. Fóliach zatiaľ nemám vybranú ani firmu lebo je to v štádiu plánovania u nás na zahriatie podlahy ani nie tak kvôli vykureniu ale pocitu tepla keďže asi tam pôjde laminát do celého bytu takže není to na časté kúrenie.. Koberce nechceme sme alergici ci je to podľa vás vhodné.takéto kúrenie . A niake skúsenosti ktoré sú aktuálne príspevky sú tu posledné aj 2017 ale nič sa s ich človek nedozvie lebo sa v nich ľudia iba hádajú samizda kto ma väčšieho teda lepšie kúrenie.. V domoch... Ďakujem
Odpovedať
@mrstatko Sorry, ale strašne neprehľadne napísané zadanie. Mal by si si dať viac záležať a písať vo vetách. Ale k veci - aké máš primárne kúrenie? Lebo raz píšeš, že to nechceš ako hlavné kúrenie, ale potom sa opýtaš, či to vhodné takéto kúrenie. Ak máš primárne kúrenie radiátormi a toto chceš mať len ako tepelnú pohodu, tak to bude dosť drahá pohoda. V podlahe nemáš žiadnu akumulačnú vrstvu v podlahe, takže podlahu budeš mať teplú len keď bude fólia kúriť. Keby si to chcel iba do kúpeľne, tak poviem, že OK. Ale po finančnej stránke to dávať do celého bytu mi príde veľmi nehospodárne. Ale po technickej stránke je to realizovateľné.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 asi tak nejako. Dlho mi trvalo, pokial som to cele rozlustil a pochopil vsetkemu. No suhlasim s tvojim nazorom!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?