Odpoveď na príspevok od safiu2:
Dobry den, uz niekolko mesiacov mam problem so za… @safiu2 osobne si myslím, že zlá šlárovačka.. Buď zle vyškárované, alebo nevhodný výber škárovacej hmoty. Ja pužívam dlažbu nemiesto strechy nad schodisko do pivnice, tiež na terase a daľšom schodisku, pod ktorým mám taký sklad na drevo a ani som nepoužil hydroizoláciu. Rovno dlažba nalepená na betone, vyškárovaná a ani slza nepretečie. Dlažbu mám gresovú.Odpoveď na príspevok od safiu2:
Dobry den, uz niekolko mesiacov mam problem so za… @safiu2 Zo škárovacej hmoty sa vyplavuje cement, preto tie biele fľaky. Deje sa to kvôli vzlínaniu vody spod dlažby, kde zatiekla cez rozpukanú škárovačku. Tá dostáva na frak najmä v horúcich dňoch, keď sa tmavšia dlažba teplom rozťahuje a škárovka to nezvláda. V zime dielo dokoná mráz. Riešenie: stará škárovka preč, vyškárovať niečím flexibilným (napr. polyuretán). Ale hydroizolácia asi tiež nebude dokonalá, keď cez ňu preteká...Odpoveď na príspevok od safiu2:
Dobry den, uz niekolko mesiacov mam problem so za… @safiu2 no, kedze zateka, je to poskodena hydroizolacia. Aku tam mate?.Odpoveď na príspevok od safiu2:
Dobry den, uz niekolko mesiacov mam problem so za… @safiu2 no, kedze zateka, je to poskodena hydroizolacia. Aku tam mate?.Odpoveď na príspevok od klara321:
@safiu2 no, kedze zateka, je to poskodena hydroiz… @klara321 akú, však poškodenú. Inak rovná strecha - 100 rokov nešťastia 😎Odpoveď na príspevok od foox:
@klara321 akú, však poškodenú. Inak rovná strecha… @foox myslela som druh, su rozne a zo skusenosti viem, ze napr.Den Braven jednozlozkova natieratelna nie je vobec vhodna na taketo aplikacie. Vhodna je dvojzlozkova tekuta lepenka napr.Odpoveď na príspevok od klara321:
@safiu2 no, kedze zateka, je to poskodena hydroiz… @klara321 davali sme tam hydroizolaciu Den Braven.. take bielooranzove vedroOdpoveď na príspevok od safiu2:
@klara321 davali sme tam hydroizolaciu Den Brav… @safiu2 tak je to jasne, to nie je dobra trvacna hydroizolacia. Budete to musieť celé prerobiť a dať poriadnu dvojzlozkovu hydroizolaciu..tekutu lepenku.Odpoveď na príspevok od safiu2:
@klara321 davali sme tam hydroizolaciu Den Brav… @safiu2 a este moze byt problem aj v prechode dlazba ...oplechovanie. Tak ako to mate, sa to asi robit nema.Odpoveď na príspevok od safiu2:
@klara321 davali sme tam hydroizolaciu Den Brav… @safiu2 a este moze byt problem aj v prechode dlazba ...oplechovanie. Tak ako to mate, sa to asi robit nema. Aj tam Vam to moze zatekat.Odpoveď na príspevok od klara321:
@safiu2 a este moze byt problem aj v prechode dla… @klara321 ano, mate pravdu, aj to je mozne, ze to oplechovanie tam robi problem.. nie je to vyspadovane... :(((Odpoveď na príspevok od safiu2:
Dobry den, uz niekolko mesiacov mam problem so za… @safiu2 ešte by som porozmýšľal nad ipou a dlažbou na terčoch, ušetrili by ste si vybúranie dlažby a následné odbrúsenie lepidla, ktoré býva dosť prašné. Samozrejme to závisí od výškových pomerov a vašimi plánmi s terasou. / 2cm dlažba na terče bola nedávno v O. za 15€/m2.