Výroba podivnej sieťky proti hmyzu na HS portal

Ahojte vyrábal si niekto sám posuvnu sieťku proti hmyzu? Mám otvor 170 x 220 cm a niečo by som tam rad spravil aby sme v lete mohli nechať otvorené celé krídlo HS portál aby sa dom ochladil. Dával som si to nacenovat a suma sa blížila 500 eurám.
@adidasko1 dali sme si flisovú sieťku hlúposť ako mraky, vydržala ani nie rok teraz zarežem do fasády a urobím niečo na spôsob otvárania.
@standa1981 ja tam mám priestor aj na posuv len vymyslieť niečo užitočné a nie drahé. Čítal som presne včera večer o tých flysovych sietkach že revolučný nápad a neviem čo všetko ale ako inak by sa to predávalo? Len chvalenim. Chcem to len na najväčšie horúčavy potom dám dole
Profilova fotka
@adidasko1 Akú teplotu máš v lete v dome, keď chceš nechať otvorené, aby sa Ti dom ochladil, keď v lete je vonku 30°C a viac? :-|
@jamk1 veru, zasadne sa dom ochladzuje vetranim okolo obeda, ked slnko najviac prazi... chod si este radsej kusok pospat.
Profilova fotka
@gashtaan Verím, ak je vonku 30°C a v dome 40°C, tak sa logicky dom ochladí... :-)
@adidasko1 cena 400 - 500euro, je to také lankové rozumej slabé. Idem zerezať do fasády (kvôli kotveniu) a kúpim si otváracie na magnet. ale ak chceš to. Kúp. Jako ja... och.
@jamk1 preto sa bavíme o sietke, že cez deň máš všetko zavreté lebo je v dome parádne oproti vonkajšej teplote ale večer je príjemne a bolo by fajn vyvetrať a nechať aj pootvorené terasovky
@standa1981 neviem keby som dal otváranie na skoro 1,8 m či by som na terasu dal všetko čo chcem :-( u mňa zrejme posuvné. Približne viem ako by som to robil ale iba približne...
Profilova fotka
@adidasko1 Nechcem Ti brať ilúzie, ja síce mám starý kamenný dom a tam ak by som v lete či cez deň, alebo v noci otváral okná, tak by som celú klímu v dome len narušil. Aj keď je vonku hodne cez 30°C, v dome mám 22°C a otvorené okno, či dvere by viedli k okamžitému zvýšeniu teploty v dome. Vetrať môžem ráno okolo piatej tak maximálne hodinku a potom cez deň mať všetko zavreté. Ono totiž aj v letných mesiacoch večer je stále cez 25°C a vetranie pri takej teplote tiež k zníženiu teploty nepomôže. :-)
@jamk1 nie je celkom identické mať večer ako píšeš 25 stupňov a cez obed napríklad. Aj my máme v novom dome super klímu za to som vďačný ale večer sa mi žiada pootvarat na nejaký čas, ten vzduch je úplne v pohode a dovolím si tvrdiť že to dom nezohreje len sa vymení vzduch
@adidasko1 teraz som objednával sieťky a na balkónové dvere si ideme dať rolovaciu. Skús si dať nacenit ešte niekde inde. Na jedno balkónové krídlo stojí okolo 100€.

Článok sa načítava...
@roboza dnešná čerstvá ponúka... V tých firmách asi fetuju....
@adidasko1 ja som objednával tu: https://www.byvatmoderne.sk/siete_pro... Máš veľký rozmer. Nadštandard no. Ja som platil za sieťky na 6 okien 75€vratane dopravy. Tu rolovaciu som ešte neobjednal. +100€ sa mi zdalo veľa naraz a objednám po výplate :-)
@roboza ďakujem už som im písal tak uvidíme... Pár stovák za to dám ale od 500 do 1200 eur? Ľudia sa zbláznili...
Profilova fotka
@adidasko1 plisé sieťka 200 x 235 cm ma vyšla 440€, síce pre 5 rokmi http://www.zaluzie-cibula.sk/kontakt-sk
cez den zavriem ani boha nepustim a večer otvorim aby sa vetralo a hotovo
Profilova fotka
Diskusiu uzamykám, keďže autor na rovnakú tému zverejnil dve diskusie. Bude lepšie, keď sa všetky skúsenosti a informácie budú zhromažďovať na jednom mieste, ato tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/tera... :)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?