Odpoveď na príspevok:
Na jar plánujem kompetnú výmenu terasovej dlažby … nezvládneš to sám?Odpoveď na príspevok od zicher:
nezvládneš to sám? @zicher Nevieš čítať text alebo ťa baví vyrývať?Odpoveď na príspevok od zicher:
nezvládneš to sám? @zicher to je co za odpoved ? 😀 bezne si ludia vymienaju dlazbu na terase, a aj keby to aj zvladol, tak mozno chce venovat cas rodine a hlada niekoho kto to vie kvalitne spravit....Odpoveď na príspevok:
Na jar plánujem kompetnú výmenu terasovej dlažby … Aspon si mohol dat viac info. o terase. Mas betonove platne,zamkovu dlazbu,drevenu terasu,nalepenu dlazbu na beton?Terasova dlazba je trochu siroky pojem...Odpoveď na príspevok od zicher:
ano, viem čítať.. nie nechcem vyrývať.. možno ib… @zicher niekedy ludom nerozumiem,chces pomôct a este ti vynadaju...Odpoveď na príspevok od hilux:
@zicher niekedy ludom nerozumiem,chces pomôct a e… @hilux ja si myslim ze otazka bola polozena jasne, nechapem naco potrebujes doplnujuce info...chces to ist robiť?Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@hilux ja si myslim ze otazka bola polozena jasne… @cukrik25 maj pekny den...Odpoveď na príspevok od zicher:
nezvládneš to sám? @zicher Fakt nechápem takéto komentáre. To človeka musí baviť.Odpoveď na príspevok od marko9902:
@zicher Fakt nechápem takéto komentáre. To človek… @marko9902 asi nemá zmysel odpovedať do témy anonymného prispievateľa.Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@hilux ja si myslim ze otazka bola polozena jasne… @cukrik25 Veď samozrejme,neviem,čo viac by som ešte napísal. Pre toho,kto nejaví záujem,je to úplne irelevantné. A že prečo si to nerobím sám? To je taká strašne hlúpa otázka... Napadá ma x dôvodov- nemám čas,nešlo by mi to ako profíkovi,pracujem mimo,mám zdrav.hendikep,radšej so to zaplatím a potrebujem záruku 100% kvality a spústa iných... Namiesto relev.info( ak ňou niekto disponuje) tak čítam totálne stupídne príspevky, česť serióznym výnimkám. A že prečo anonymne?No práve kvôli takým typom,akých som vymenoval. Takže vopred ďakujem inf.,kt.sa týka merita veci.