Renovacia dlazby na terase

Profilova fotka
Ahojte, v dome byvame 3 roky a hned na zaciatku sme spravili chybu a to taku ze sme na terasu dali svetlu dlazbu. Proste sme to nedomysleli. Uz 3 roky ma to zerie ze to nonstop vyzera spinave. Tazke moja otazka znie, je nejaka lacnejsia moznost ako to s niecim prekryt, nafarbit, alebo nam nezostava nic ine len to urobit nanovo? Dakujem vopred za rady
Odpovedať
Profilova fotka
@nat28 treba si pozrieť, ako účinkuje tmavá dlažba.
Odpovedať
@nat28 Dá sa na to nalepiť nová dlažba. Alebo dať na to takéto drevené dielce: https://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pr... alebo plastové: https://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pr... Alebo dať tam umelý trávnik: https://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pr... Ale ak to chceš trvale, tak najlepšie je odstrániť pôvodnú dlažbu a nalepiť tam novú, aká sa ti bude páčiť.
Odpovedať
@nat28 tie stvorce co odporuca @chrobak7 maju aj v Hornbachu, dokonca viac druhov
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 a cenovo oproti ikey je to lacnejsie? terasu mame vacsiu, pri tej z ikea by to vyslo dot draho. @chrobak7 poznam to, no ta cena...
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 tmavu urcite nechcem, susedia maju zamkovu svetlejsiu ale taky vzor ze ni je vidno spina. to by bolo idealne,len kto to zaplati
Odpovedať
@nat28 Žiadne kvalitné riešenie nebude lacné. Ak to chceš mať lacné, tak kúp farbu na betón a celé to tým natri. Ale budeš to musieť pretierať každé 2-3 roky a bude to naozaj ako cigánska robota.
Odpovedať
@nat28 To máš zámkovú dlažbu? Myslel som že nejakú gresovú lepenú na betóne. Ak to je zámková, tak jednoducho kúpiť novú dlažbu a vymeniť to.
Odpovedať
@nat28 kukni k nim na web, maju to tam
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 nie, zamkovu maju susedia. my klasika dlzba kocky lepene
Odpovedať
radsej vyzerajuco spinavu, ako taku ktora ta v lete popali!
Odpovedať
Aj my rozmyšlame nad tou sivou.A myže to bude cez leto moc teple.Ak tak budem nosiť šľapky.Ale ta siva nema chybu a urobiš si to aj sama to je ako pucle skladačka,ale treba zobrať aj do rezervy.A v Honbachu ju maju tak musim objednať aby my to doviezli.
Odpovedať
@zita19 Ahoj.Možeš my napisať na ktorej stranke maju viac druhov a farieb.Ja som našla len tri farby a tie sa my nepačia.Diky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@petka456 na www.hornbach.sk
Odpovedať
@nat28 @petka456 Teraz som bol v OBI a videl som tam tie drevené, stoja 19,90 € / m2. Pri odbere nad 37 kusov iba 17,90 €/m2.
Odpovedať
Tak nas system je podstatne drachsi ale kvalitou uplne niekde inde. Tiez varibilita vzorov ulozenia atd. A viete to polozit na vas aktualny podklad, dlazba, zamkov,a kachlicky. atd
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?