Skúsenosti s firmou Wood Garden,s.r.o

Dobrý deň. Máte niekto skúsenosti s firmou Wood Garden, s.r.o , ktorá sa zameriava na zimné záhrady, pergoly, terasy....? Ozvite sa niekto, kto o nich počul, alebo si od nich dal niečo robiť. Ďakujem.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Príspevok bol zmazaný adminom. @abarth1987 dobry den chcem sa spytat ako ste dopadli s pergolou. Mam podobny problem s roletou
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @users122354 Dobrý deň, chcem sa spýtať ako ste dopadli s pergolou, máme objednanú od firmy terasu a blíži sa termín dokončenia realizácie podľa zmluvy, zatiaľ sme nedostali žiadnu informáciu k realizácii. ďakujem za odpoveď
Odpovedať
Rada by som aj ja zverejnila skúsenosťou s firmou Wood Garden. Objedala som si pergolu ešte v zime, bohužiaľ oznámili mi že budú meškať čo ma nemilo prekvapilo a bola som veľmi sklamaná. Bála som sa či pergolu vôbec dostanem. Ale pergolu už aktuálne mám na terase, prišli šikovní chlapci v utorok a pergolu mi namontovali. Dokonca mi všetko vysvetlili a nenechali mi tu ani bordel. Oplatilo sa čakať
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobrý deň, rada by som sa aj ja podelila o našu negatívnu skúsenosť s touto spoločnosťou. Zvažujem aj medializácia, tak ak je tu este niekto, kto ma podobnú skúsenosť, tak mi napíšte. Dňa 28. 3. 2025 sme si u spoločnosti Wood Garden objednali screenové rolety. Pri uzatváraní objednávky nám bolo priamo povedané, že doba dodania bude 5–6 týždňov. V zmluve bol uvedený záväzný termín dodania 1. 7. 2025. Tento termín nebol dodržaný. Navyše zo strany spoločnosti neprebehla žiadna proaktívna komunikácia – všetko sme museli urgovať sami. Po našich opakovaných urgenciách nám bol prisľúbený nový termín realizácie v polovici júla. Ani vtedy nás nikto nekontaktoval, opäť sme sa museli sami domáhať odpovedí. Až 30. 7. 2025 nám bolo oznámené, že údajne nastal problém na strane dodávateľa kvôli pokazenej výrobnej technológii. Do toho času o žiadnej prekážke nikto zo spoločnosti neinformoval, hoci sa problém musel riešiť už dlhšiu dobu. Následne nám bol prisľúbený ďalší termín dodania na 3.–4. augustový tyzden. Ani tento termín však nebol dodržaný, a opäť bez akejkoľvek komunikácie. Po neustálych sľuboch a nedodržaných termínoch sme boli nútení poslať spoločnosti odstúpenie od zmluvy a žiadať vrátenie uhradenej plnej sumy. Do dnešného dňa spoločnosť: nereaguje na naše oficiálne podanie, nevrátila zaplatené peniaze, neprejavila žiadnu snahu situáciu korektne vyriešiť. Na základe našej skúsenosti môžeme povedať, že spoločnosť Wood Garden nedodržiava zmluvné termíny, nekomunikuje so zákazníkmi, nedodáva objednaný tovar a nevracia peniaze. Ak nechcete dopadnúť ako my – zostať bez tovaru, bez peňazí a bez akejkoľvek odpovede zo strany firmy – dôrazne odporúčame obrátiť sa na inú, serióznejšiu spoločnosť. Nam neostáva nic iné ako využiť zákonné prostriedky, ktoré ako spotrebiteľ mame , aby sme sa domohli svojich práv.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?